Ufati se ti dijete drago igrica, nije ovo za tebe..Azpi je napisao/la:Brate vise i zaboravili koga trebaju prozivati da je ovakav i onakavRaonffa je napisao/la:Pa to i jeste taj sa lopatom, samo čovjek stavio reflektor sada![]()
kaze Hrasno ovaj je dobar fulio si
![]()
Na sta tema spade na prepucavanja sa drugim forumom koji citaju, a ovdje pisu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jos 40 sati.
Volim te Zeljo!
Volim te Zeljo!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- KongrateUK
- Kontakt:
Kako te nije stid pisati po toj matrici i optuzivati me da sam hrasno?Azpi je napisao/la:Brate vise i zaboravili koga trebaju prozivati da je ovakav i onakavRaonffa je napisao/la:Pa to i jeste taj sa lopatom, samo čovjek stavio reflektor sada![]()
![]()
"zaboravili koga trebaju da prozivaju"

manijak od lopate je imao lopatu za profilnu kao sto mu i nik govori, osobu od povjerenja poznajem licno

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
@KongrateUK
Nije, pomiješao si forumaše, ja se nedavno raspravljao sa "osobomodpovjerenja" (imao čovjek lopatu na avataru) vezano za Eldara Hasanovića, baš na ovoj temi, nema deset dana
A "manijakdoplate" koliko znam nikada nije ni imao avatar.
Nije, pomiješao si forumaše, ja se nedavno raspravljao sa "osobomodpovjerenja" (imao čovjek lopatu na avataru) vezano za Eldara Hasanovića, baš na ovoj temi, nema deset dana

A "manijakdoplate" koliko znam nikada nije ni imao avatar.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KongrateUK
- Kontakt:
J*** ih onda obadvojicu, to je kada se uhinje kako vjetar puhne, jedne sedmice jedno, druge drugo, sa jednim sam imao okršaj, sada vise ni ja ne znam sa kojim, a jednog poznajem onako
Onda si bezideja u pravu, halali, dakle osobu nabijem na tuki, a manijak od lopate i više nego korektan forumaš
Pocet cu vam popisivati nikove i stavljati pluseve i minuse
Onda si bezideja u pravu, halali, dakle osobu nabijem na tuki, a manijak od lopate i više nego korektan forumaš

Pocet cu vam popisivati nikove i stavljati pluseve i minuse

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Cekao da mi skinu ban da ti mogu comment post, svaka cast @DokoljenkoDokoljenko je napisao/la:Normalno bi trebalo da je tako ali je ovde na sceni klasicni drski bezobrazluk, za samara!FKZ1921 je napisao/la:U pravu si ti. Ali ovi moraju biti pametniji i konstruktivniji,u interesu kluba. I za sad upravo to i pokazuju.
Trebaju i navijači pokušati biti pametniji i konstruktivniji u interesu kluba.
Posljedice lazi i manipulacija ce proći.
Pogledaj samo od kraja polusezone do danas:
Igraci prodavali utakmice: Laz!
Stimali sudije protiv njih: Laz!
U klub se vraca Violina: Laz!
Novi Uo Terovici, Durakovic, Imsirovic: Laz!
Amar Osim u Uo: Laz!
Amar Osim nece biti trener: Laz!
Prijetili im: Laz!
Trener ce biti Memic, Dudic, Musa: Laz!
Necemo imati para bez bivsih: Laz!
Sponzori ne vjeruju novima: Laz!
Raspascemo se: Laz!
Zaustavili tuzbe: Laz!
Zec stigao povrijedjen: Laz!
Kupili utakmicu u Bijeljini: Laz!
I mogao bih ovako jos sat. Znaci puca toj grupi zohara sto su lazovi i petljanci, njima je cilj da nastete klubu i rade sve da to postignu. Dokle god istinski i navijaci bez interesa ne stanu i kazu, halo majmuni, dosta vas je, ovo ce se desavati.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
E svasta kakvi cirkusantiRaonffa je napisao/la:Jest vala, i ja gledam i ibretim seAzpi je napisao/la:Brate vise i zaboravili koga trebaju prozivati da je ovakav i onakavRaonffa je napisao/la:Pa to i jeste taj sa lopatom, samo čovjek stavio reflektor sada![]()
![]()

Srdjan Stanic pitarski ker
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Kakve veze sa bilo kim ima klauzula u ugovoru ? Moje misljenje je da ima neki rok od 5 godina mozda da se plasiraju u Lp kazem moje misljenjeBezideja je napisao/la:Nista tu lose nema sto sam napisao, niti mislim. Nego sta on analizara i kaze to je bog.Dokoljenko je napisao/la:Nemoj momka bezveze prozivati. Nisu bas svi isti.Bezideja je napisao/la:Reko mu minjore na viber grupi provjerenih forumasa
Hvala.To je samo pretpostavka jer ovaj gore pise upravo kao misketovci, slijedom logike to je to...
A to oko "nabijanja", kuci pa redom sve "nabijaj" djikane
Koliko vidim ipak se radi o dvije godine uslovne suspenzije AEK-a, ali će debili ko da gledam napravit belaj odmah u kvalifikacijama.osobaodpovjerenja je napisao/la:
Kakve veze sa bilo kim ima klauzula u ugovoru ? Moje misljenje je da ima neki rok od 5 godina mozda da se plasiraju u Lp kazem moje misljenje

- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Poznavajuci njihov mentalitet sve je mogucebraco je napisao/la:Koliko vidim ipak se radi o dvije godine uslovne suspenzije AEK-a, ali će debili ko da gledam napravit belaj odmah u kvalifikacijama.osobaodpovjerenja je napisao/la:
Kakve veze sa bilo kim ima klauzula u ugovoru ? Moje misljenje je da ima neki rok od 5 godina mozda da se plasiraju u Lp kazem moje misljenje

valja jos dan cekat 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovo je nevjerovatno kakvi se golovi priznaju pitarima, spuca lik golmana koljenom u glavu i priznaje se gol 
ne moze lik sebi doci, hitna ga odvede

ne moze lik sebi doci, hitna ga odvede
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 23 feb 2019, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
GOOOOOOOOOOOOOL, Mladost vodi. Arežina je pogodio.irfo je napisao/la:Ovo je nevjerovatno kakvi se golovi priznaju pitarima, spuca lik golmana koljenom u glavu i priznaje se gol

znaci padamo na petu pozicijubraco je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOL, Mladost vodi. Arežina je pogodio.irfo je napisao/la:Ovo je nevjerovatno kakvi se golovi priznaju pitarima, spuca lik golmana koljenom u glavu i priznaje se gol
Al ovo jos nisam vidio od kad pratim fudbal, zamalo ne ubi golmana covjek i priznaje se gol
ne bi se Connor Mcgregor postidio ovog udarca

Ma Arežina će se nafurat protiv nas naredno kolo samo takoirfo je napisao/la:znaci padamo na petu pozicijubraco je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOL, Mladost vodi. Arežina je pogodio.irfo je napisao/la:Ovo je nevjerovatno kakvi se golovi priznaju pitarima, spuca lik golmana koljenom u glavu i priznaje se gol
Ne sumnjam ja u vas viber strucnjaci, jer vi sve znate. Veliki znalci u svim sferama nogometa, transfera, ugovora, odrzavanja terena pa do trenera. Sve u jednom viber strucnjaci..osobaodpovjerenja je napisao/la:
Ma dobro al' realno lopta već ušla u gol kada ga je Krste opalio, a i bilo je nenamjerno koliko god grubo izgledalo.irfo je napisao/la:Al ovo jos nisam vidio od kad pratim fudbal, zamalo ne ubi golmana covjek i priznaje se gol![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KongrateUK
- Kontakt:
Sreća pa smo mi svoje ambicije jos u decembru ostavili po strani 

Kakvi nafakaski golovi iz nicega jbt..Ovako smo mi pobjedivali pola utakmica proslih sezona..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.