A i lako je cijepati godišnju koju nisi platio vec je dobio na poklon kao poslušni clan foruma

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne vazi ta klauzula samo za sljedecu sezonu.KongrateUK je napisao/la:AEK izbacen iz svih evropskih takmičenja na dvije godine, nema ni bonusa od 100.-150.000 eura, e jesmo se usrecili sa ovim transferom, Bože ti mene sacuvaj
osobaodpovjerenja je napisao/la:Ne vazi ta klauzula samo za sljedecu sezonu.KongrateUK je napisao/la:AEK izbacen iz svih evropskih takmičenja na dvije godine, nema ni bonusa od 100.-150.000 eura, e jesmo se usrecili sa ovim transferom, Bože ti mene sacuvaj
Kako znaš?osobaodpovjerenja je napisao/la:Ne vazi ta klauzula samo za sljedecu sezonu.KongrateUK je napisao/la:AEK izbacen iz svih evropskih takmičenja na dvije godine, nema ni bonusa od 100.-150.000 eura, e jesmo se usrecili sa ovim transferom, Bože ti mene sacuvaj
Nemoj momka bezveze prozivati. Nisu bas svi isti.Bezideja je napisao/la:Reko mu minjore na viber grupi provjerenih forumasa
Nista tu lose nema sto sam napisao, niti mislim. Nego sta on analizara i kaze to je bog.Dokoljenko je napisao/la:Nemoj momka bezveze prozivati. Nisu bas svi isti.Bezideja je napisao/la:Reko mu minjore na viber grupi provjerenih forumasa
Hvala.
Opusteno. Ubrzo ce mnogima svanuti a nekima i smrknuti. Sve u svoje vrijeme.Bezideja je napisao/la:Nista tu lose nema sto sam napisao, niti mislim. Nego sta on analizara i kaze to je bog.Dokoljenko je napisao/la:Nemoj momka bezveze prozivati. Nisu bas svi isti.Bezideja je napisao/la:Reko mu minjore na viber grupi provjerenih forumasa
Hvala.To je samo pretpostavka jer ovaj gore pise upravo kao misketovci, slijedom logike to je to...
Izvinjavam se, zamjenio sam ga s onom lopatom. HalaliteKongrateUK je napisao/la:@osobaodpovjerenja i vise nego korektan forumaš, nema veze sa pojedincima, za razliku od onog sa lopatom na profilnoj
Brate vise i zaboravili koga trebaju prozivati da je ovakav i onakavRaonffa je napisao/la:Pa to i jeste taj sa lopatom, samo čovjek stavio reflektor sada
Jest vala, i ja gledam i ibretim seAzpi je napisao/la:Brate vise i zaboravili koga trebaju prozivati da je ovakav i onakavRaonffa je napisao/la:Pa to i jeste taj sa lopatom, samo čovjek stavio reflektor sada![]()
kaze Hrasno ovaj je dobar fulio si
![]()
Na sta tema spade na prepucavanja sa drugim forumom koji citaju, a ovdje pisu
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Lokomotifa, Pablo11 i 44 gosta.