FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
gdje je brat @joker?
Kome ba sretno, raspali se daBogda i boda ne osvojiliKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovo nije tema CZV već FK Sarajevo.
Svaka čast Beograđanima, ali nemamo razlog da raspravljamo o drugom klubu i njihovim šansama u Evropi. Sretno im bilo...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
osto na zapadu bilinog polja. ceka da ga zabijemobihuzur je napisao/la:gdje je brat @joker?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Želio bih se izviniti svekolikom Bordo pučanstvu na nekoliko, nažalost ispostavilo se, pogrešnih informacija. Iako nije nikakvo opravdanje, kako su ih meni prenijeli, tako sam ih ja ostavio na forumu, iz čiste želje da obradujem navijače i pratioce FKS. Postovi su se odnosili da eventualna pojačanja i transfere koji se nisu ostvarili, te je i toga proizašlo da ne govorim istinu. Molim za oprost.
Hvala.
Hvala.
Ameeen 

- ThrillerHz
- Kontakt:
Cucni ispred slike Snoop Doggy Doga, stavi prst u supak i deri se Flash Gordone jeb.emo ti mater 10 puta i bice ti oprostenoVenamaHrabrih je napisao/la:Želio bih se izviniti svekolikom Bordo pučanstvu na nekoliko, nažalost ispostavilo se, pogrešnih informacija. Iako nije nikakvo opravdanje, kako su ih meni prenijeli, tako sam ih ja ostavio na forumu, iz čiste želje da obradujem navijače i pratioce FKS. Postovi su se odnosili da eventualna pojačanja i transfere koji se nisu ostvarili, te je i toga proizašlo da ne govorim istinu. Molim za oprost.
Hvala.
1946~
-
- Kontakt:
Ovo je tema NK Celika jer su njihovi navijaci uredno sra.li danima ovdje. A kad @marconato napise post (konstruktuvan kao i uvijek) digne se hajka na lika uz neizbjezno "Dao Bog pa se raspali" , "Cetnici" itd itdKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovo nije tema CZV već FK Sarajevo.
Svaka čast Beograđanima, ali nemamo razlog da raspravljamo o drugom klubu i njihovim šansama u Evropi. Sretno im bilo...
Bosnjacka posla...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ThrillerHz je napisao/la:Cucni ispred slike Snoop Doggy Doga, stavi prst u supak i deri se Flash Gordone jeb.emo ti mater 10 puta i bice ti oprostenoVenamaHrabrih je napisao/la:Želio bih se izviniti svekolikom Bordo pučanstvu na nekoliko, nažalost ispostavilo se, pogrešnih informacija. Iako nije nikakvo opravdanje, kako su ih meni prenijeli, tako sam ih ja ostavio na forumu, iz čiste želje da obradujem navijače i pratioce FKS. Postovi su se odnosili da eventualna pojačanja i transfere koji se nisu ostvarili, te je i toga proizašlo da ne govorim istinu. Molim za oprost.
Hvala.

Je li ovako OK?
Ćuo sam da je dobar sa Mamićem, tu se nešta kuvaSarajevoJeBordo je napisao/la:Mislim da on radi u Benficinoj akademiji.miky_hz je napisao/la:Proslavljeni portugalski napadač, Nuno Gomes, posmatrao je trening reprezentacije Bosne i Hercegovine danas u kampu FK Sarajevo u Butmiru. Nuno Gomes se već dva dana nalazi u Sarajevu, posjetio je i trening centar FK Sarajevo, a trening reprezentacije Bosne i Hercegovine je posmatrao u društvu sportskog direktora kluba, Emira Hadžića i direktorice Sabrine Buljubašić. Portugalski napadač je svoju karijeru završio 2013. godine igrajući za Blackburn, a prije toga je nastupao za Boavistu, Bragu, Benficu i Fiorentinu.
Sta li on hoce

- ThrillerHz
- Kontakt:
Jos jednom Flash Gordone jeb.emo ti mater 10 puta ali da se cuje jakoVenamaHrabrih je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Cucni ispred slike Snoop Doggy Doga, stavi prst u supak i deri se Flash Gordone jeb.emo ti mater 10 puta i bice ti oprostenoVenamaHrabrih je napisao/la:Želio bih se izviniti svekolikom Bordo pučanstvu na nekoliko, nažalost ispostavilo se, pogrešnih informacija. Iako nije nikakvo opravdanje, kako su ih meni prenijeli, tako sam ih ja ostavio na forumu, iz čiste želje da obradujem navijače i pratioce FKS. Postovi su se odnosili da eventualna pojačanja i transfere koji se nisu ostvarili, te je i toga proizašlo da ne govorim istinu. Molim za oprost.
Hvala.![]()
Je li ovako OK?
1946~
-
- Kontakt:
Kovacevic ima najljepsu djevojku od igraca FK Sarajevo

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da hoće kakav akademac iskočit al da igra krilo i da je brz, korpulentan.. Resić me nije oduševio, jest momak školovan, fudbalski inteligentniji od svih "iskusnijih" i imao je odličnih poteza protiv onih iz Jerevana ali u ligi me nije oduševio. Istina, nije dobio puno minuta ali ne djeluje mi svojom građom da može trenutno pretrčati i hrvati se sa jablanovima naše lige. Možda griješim, ali moje mišljenje za ove tekme što sam ga gledao protiv Radnika, Zvijezde kada je ušao.. Sve mu najbolje želim i vjerujem da može dosta napredovati i napraviti odličnu karijeru, jer potencijala i talenta sigurno ima čim je sa prvim timom ali više volim visočije, brže krilne igrače.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
DervisagicBordoSarajevo je napisao/la:Da hoće kakav akademac iskočit al da igra krilo i da je brz, korpulentan...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh, dobar je momak, koju poziciju Salčin igra? Ofanz. vezni ili napadač čini mi se, jel igrao na krilu?Stroj1946 je napisao/la:DervisagicBordoSarajevo je napisao/la:Da hoće kakav akademac iskočit al da igra krilo i da je brz, korpulentan...
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Djokanovic iz Akademije, kakav je, jel zna neko vise info?
Mislim da je DMF. Fali ga jedan menadzer drama haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ofanzivni vezni, strasan potencijal. Sreca pa mu nasi ponudise ugovor na vakat. Igro je nekad i poluspica, a i zavuce se lijevo, posto je ljevak. Ima odlican centarsut, al fali mu brzina i prodornost za krilo. Inace je dobar u prekidima, tehnika strasna. Ali za takve igrace je problem brzina i snaga. Na tome bi trebo raditi.BordoSarajevo je napisao/la:Eh, dobar je momak, koju poziciju Salčin igra? Ofanz. vezni ili napadač čini mi se, jel igrao na krilu?Stroj1946 je napisao/la:DervisagicBordoSarajevo je napisao/la:Da hoće kakav akademac iskočit al da igra krilo i da je brz, korpulentan...
Dobar je mali. Ne znam jel za prve ekipe. Borben onako, zna lopte. Tipicni defanzivni vezni.belosevic28 je napisao/la:Djokanovic iz Akademije, kakav je, jel zna neko vise info?
- SedrenikHz
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Lud je ko propusti. Kako ćemo ih samo poderati 1:0. Krste s kreča u 15oj minuti, ostalih 75. osjedit' ko Tale.SedrenikHz je napisao/la:Koliko nas ide protiv Tuzlaka ?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
I svaku takoSarajevoJeBordo je napisao/la:Lud je ko propusti. Kako ćemo ih samo poderati 1:0. Krste s kreča u 15oj minuti, ostalih 75. osjedit' ko Tale.SedrenikHz je napisao/la:Koliko nas ide protiv Tuzlaka ?

Lijepa akcija donirannja školske opreme, uz podršku-organizaciju našeg kluba.
Ali kako je uobičajeno u zadnje vrijeme, ćim mi uradimo nešto efektno, anamooni kopiraju

Ali kako je uobičajeno u zadnje vrijeme, ćim mi uradimo nešto efektno, anamooni kopiraju

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, napoleon72 i 40 gostiju.