FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bihuzur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bihuzur » 04 sep 2018, 07:03

gdje je brat @joker?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 sep 2018, 08:05

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovo nije tema CZV već FK Sarajevo.
Svaka čast Beograđanima, ali nemamo razlog da raspravljamo o drugom klubu i njihovim šansama u Evropi. Sretno im bilo...
Kome ba sretno, raspali se daBogda i boda ne osvojili

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 sep 2018, 09:19

bihuzur je napisao/la:gdje je brat @joker?
osto na zapadu bilinog polja. ceka da ga zabijemo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 sep 2018, 09:45

Želio bih se izviniti svekolikom Bordo pučanstvu na nekoliko, nažalost ispostavilo se, pogrešnih informacija. Iako nije nikakvo opravdanje, kako su ih meni prenijeli, tako sam ih ja ostavio na forumu, iz čiste želje da obradujem navijače i pratioce FKS. Postovi su se odnosili da eventualna pojačanja i transfere koji se nisu ostvarili, te je i toga proizašlo da ne govorim istinu. Molim za oprost.
Hvala.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 sep 2018, 10:22

Ameeen :D

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 sep 2018, 10:44

VenamaHrabrih je napisao/la:Želio bih se izviniti svekolikom Bordo pučanstvu na nekoliko, nažalost ispostavilo se, pogrešnih informacija. Iako nije nikakvo opravdanje, kako su ih meni prenijeli, tako sam ih ja ostavio na forumu, iz čiste želje da obradujem navijače i pratioce FKS. Postovi su se odnosili da eventualna pojačanja i transfere koji se nisu ostvarili, te je i toga proizašlo da ne govorim istinu. Molim za oprost.
Hvala.
Cucni ispred slike Snoop Doggy Doga, stavi prst u supak i deri se Flash Gordone jeb.emo ti mater 10 puta i bice ti oprosteno
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 sep 2018, 11:02

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovo nije tema CZV već FK Sarajevo.
Svaka čast Beograđanima, ali nemamo razlog da raspravljamo o drugom klubu i njihovim šansama u Evropi. Sretno im bilo...
Ovo je tema NK Celika jer su njihovi navijaci uredno sra.li danima ovdje. A kad @marconato napise post (konstruktuvan kao i uvijek) digne se hajka na lika uz neizbjezno "Dao Bog pa se raspali" , "Cetnici" itd itd
Bosnjacka posla...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 sep 2018, 11:08

ThrillerHz je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Želio bih se izviniti svekolikom Bordo pučanstvu na nekoliko, nažalost ispostavilo se, pogrešnih informacija. Iako nije nikakvo opravdanje, kako su ih meni prenijeli, tako sam ih ja ostavio na forumu, iz čiste želje da obradujem navijače i pratioce FKS. Postovi su se odnosili da eventualna pojačanja i transfere koji se nisu ostvarili, te je i toga proizašlo da ne govorim istinu. Molim za oprost.
Hvala.
Cucni ispred slike Snoop Doggy Doga, stavi prst u supak i deri se Flash Gordone jeb.emo ti mater 10 puta i bice ti oprosteno
:guz:
Je li ovako OK?

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 04 sep 2018, 11:18

SarajevoJeBordo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Proslavljeni portugalski napadač, Nuno Gomes, posmatrao je trening reprezentacije Bosne i Hercegovine danas u kampu FK Sarajevo u Butmiru. Nuno Gomes se već dva dana nalazi u Sarajevu, posjetio je i trening centar FK Sarajevo, a trening reprezentacije Bosne i Hercegovine je posmatrao u društvu sportskog direktora kluba, Emira Hadžića i direktorice Sabrine Buljubašić. Portugalski napadač je svoju karijeru završio 2013. godine igrajući za Blackburn, a prije toga je nastupao za Boavistu, Bragu, Benficu i Fiorentinu.

Sta li on hoce :hmmmmm:
Mislim da on radi u Benficinoj akademiji.
Ćuo sam da je dobar sa Mamićem, tu se nešta kuva :damn:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 sep 2018, 11:19

VenamaHrabrih je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
Hvala.
:guz:
Je li ovako OK?
Jos jednom Flash Gordone jeb.emo ti mater 10 puta ali da se cuje jako
1946~

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 sep 2018, 11:48

Kovacevic ima najljepsu djevojku od igraca FK Sarajevo :ljepota: :beba:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 sep 2018, 11:52

Da hoće kakav akademac iskočit al da igra krilo i da je brz, korpulentan.. Resić me nije oduševio, jest momak školovan, fudbalski inteligentniji od svih "iskusnijih" i imao je odličnih poteza protiv onih iz Jerevana ali u ligi me nije oduševio. Istina, nije dobio puno minuta ali ne djeluje mi svojom građom da može trenutno pretrčati i hrvati se sa jablanovima naše lige. Možda griješim, ali moje mišljenje za ove tekme što sam ga gledao protiv Radnika, Zvijezde kada je ušao.. Sve mu najbolje želim i vjerujem da može dosta napredovati i napraviti odličnu karijeru, jer potencijala i talenta sigurno ima čim je sa prvim timom ali više volim visočije, brže krilne igrače.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 sep 2018, 12:07

BordoSarajevo je napisao/la:Da hoće kakav akademac iskočit al da igra krilo i da je brz, korpulentan...
Dervisagic

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 sep 2018, 12:22

Stroj1946 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Da hoće kakav akademac iskočit al da igra krilo i da je brz, korpulentan...
Dervisagic
Eh, dobar je momak, koju poziciju Salčin igra? Ofanz. vezni ili napadač čini mi se, jel igrao na krilu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 sep 2018, 12:26

Djokanovic iz Akademije, kakav je, jel zna neko vise info?
Mislim da je DMF. Fali ga jedan menadzer drama haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 sep 2018, 12:39

BordoSarajevo je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Dervisagic
Eh, dobar je momak, koju poziciju Salčin igra? Ofanz. vezni ili napadač čini mi se, jel igrao na krilu?
Ofanzivni vezni, strasan potencijal. Sreca pa mu nasi ponudise ugovor na vakat. Igro je nekad i poluspica, a i zavuce se lijevo, posto je ljevak. Ima odlican centarsut, al fali mu brzina i prodornost za krilo. Inace je dobar u prekidima, tehnika strasna. Ali za takve igrace je problem brzina i snaga. Na tome bi trebo raditi.
belosevic28 je napisao/la:Djokanovic iz Akademije, kakav je, jel zna neko vise info?
Mislim da je DMF. Fali ga jedan menadzer drama haha
Dobar je mali. Ne znam jel za prve ekipe. Borben onako, zna lopte. Tipicni defanzivni vezni.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 sep 2018, 14:04

Koliko nas ide protiv Tuzlaka ? :kafa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 sep 2018, 14:08

SedrenikHz je napisao/la:Koliko nas ide protiv Tuzlaka ? :kafa:
Lud je ko propusti. Kako ćemo ih samo poderati 1:0. Krste s kreča u 15oj minuti, ostalih 75. osjedit' ko Tale.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 sep 2018, 14:14

SarajevoJeBordo je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Koliko nas ide protiv Tuzlaka ? :kafa:
Lud je ko propusti. Kako ćemo ih samo poderati 1:0. Krste s kreča u 15oj minuti, ostalih 75. osjedit' ko Tale.
I svaku tako :kafa:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 04 sep 2018, 14:24

Lijepa akcija donirannja školske opreme, uz podršku-organizaciju našeg kluba.
Ali kako je uobičajeno u zadnje vrijeme, ćim mi uradimo nešto efektno, anamooni kopiraju
:facepalm: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, napoleon72 i 40 gostiju.