Minimum je napisao/la:Opet MIČO NEIGRA .OPET POČINJE BRČKALIĆ STARTER.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Minimum je napisao/la:Opet MIČO NEIGRA .OPET POČINJE BRČKALIĆ STARTER.
Dobro igra kod nas, za sad.Benjo_AFC86 je napisao/la:Brčkalić napolje, najgori igrač ubjedljivo! :v
Zezam se malo, vidim gore napisao ovaj ''Brčkalić starter opet'', to nešto mu ne godi ili?DrzavaTuzla je napisao/la:Dobro igra kod nas, za sad.Benjo_AFC86 je napisao/la:Brčkalić napolje, najgori igrač ubjedljivo! :v
Velagić igra u Podrinju prosječno 10-15 minuta po utakmici.ultrasstyle_tz je napisao/la:para vrti dje burgija nece![]()
a bgm ne znam ni za jedno nase dijete da igra u PL a da je otjeran iz Slobode, sadasnje Slobode.. Riba jedino, a vidimo naigra se i u Celiku- prevara od igraca...a prije otjerani su golman Ostrakovic iz Veleza, Rahmanovic iz Olimpica donekle i Jusufovic i ni jednog od njih prvo nije otjerao ni Smajl ni Azmir, a ni jednog sad ne mozes vratiti ni pomocu trikova.
Dok Velagic recimo je sam odabrao da ode negdje gdje ce igrati, u Slobodi realno i nije za prvih 11 ni trenutno. A kad ovdje nije za prvih 11 dovoljno sam rekaomogao je cekati sansu sa klupe.
Obzirom da sa svima imam bar neki kontakt, svi su mi potvrdili da su željeli igrati za Slobodu,ali im se nije dalo da priđu u prostorije- tek da njih neko zovne,Vi konstantno tražite da Mićo igra ,a ko nas sluša.Momak odlučuje utakmicu,ali opet kažem po nekima ovdje bolji su tamo neki anonimusi ,koji nemaju dana škole fudbala, nego naša djeca.Mi eto imamo momka na probi koji nije igrao za svoj Radnički,a po vama ima mjesta kod nas,a naše dijete neka igra po nižim ligama E pa neka mi tooo neko objasni.imperator10 je napisao/la:Velagić igra u Podrinju prosječno 10-15 minuta po utakmici.ultrasstyle_tz je napisao/la:para vrti dje burgija nece![]()
a bgm ne znam ni za jedno nase dijete da igra u PL a da je otjeran iz Slobode, sadasnje Slobode.. Riba jedino, a vidimo naigra se i u Celiku- prevara od igraca...a prije otjerani su golman Ostrakovic iz Veleza, Rahmanovic iz Olimpica donekle i Jusufovic i ni jednog od njih prvo nije otjerao ni Smajl ni Azmir, a ni jednog sad ne mozes vratiti ni pomocu trikova.
Dok Velagic recimo je sam odabrao da ode negdje gdje ce igrati, u Slobodi realno i nije za prvih 11 ni trenutno. A kad ovdje nije za prvih 11 dovoljno sam rekaomogao je cekati sansu sa klupe.
malo je rećiDrzavaTuzla je napisao/la:naporan si sa nasom djecom.
ebo ih vise nasa djeca u tri lijepe p.m.osim 1-2 igraca niko lopte ne zna sutnutDrzavaTuzla je napisao/la:naporan si sa nasom djecom.
Upravo tako. Teško je danas fajdu neku naći od domaćih igrača. Tačnije, domaći igrači mogu igrati ali bez min. 5 boljih igrača sa strane teško se može šta uraditi (mi smo tako ušli u viši rang). Svakako da će ''naši'' ostavljati srce na terenu više nego kad ti dođe neki koga boli briga i mrsko mu dupe maknuti dok mu se malo ne zaprijeti.Probisvjet je napisao/la:Meni je muka price o "nasoj djeci"! Imali su sansu prosle godine i vidjeli smo da se ne moze.
Ko od nase djece vrijedi, a da je u drugom klubu i da zeli nazad u Slobodu?
Ja mislim da jedini ti ovdje potenciraš na neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom, no nebitno, vidim da ja raja skontala u čemu je fazonrukfash je napisao/la:Svi ti momci koji su rastjerani nisu otisli svojom voljom , receno im je da traze sebi nafaku, doveden Galin koji kosta a nije nista bolji ... O tome ja pricam ! Kako znas koliko je igrac kvalitetan ako nije imao priliku , Alibasic je odlican vezni , Prses takodjer , bar nemamo bolje na toj poziciji pa vidi nema ih , to mi smrdi na neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom a obice se oglavu svima !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.