AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovo nocas je odlicno.. Svih 93min drzali smo konce u rukama za cudo bozije.. Bas zanimljivo bez Lea ovako
Zadnje 2 tekme potpuna kontrola bez ijedne prave prilike za protivnike. Nijedan primljen i 4 data gola, a moglo je biti minimalno duplo više. MashAllah.
Il Club più titolato al mondo!
Sta znaci trener koji zna utegnuti odbranu, Rabiot je bio svugdje na terenu. Modric je klasa , nikad ne bi rekao da ima 40 godina. Sale se mora pohvaliti za igru ove sezone, odlicno igra.
Idemo dalje, sljedeca Lecce kup pa onda vikend derbi sa napolijem, tu cemo vidjeti kako stojimo
Idemo dalje, sljedeca Lecce kup pa onda vikend derbi sa napolijem, tu cemo vidjeti kako stojimo
steta onog prvog kola i nesretne utakmice.
evo sada 3 pobjede i slijedece sedmice prvi jaci ispit.
Vezni red se polako uteze steta povrede Jasaria on bi donjeo dodatnu sigurnost.
Takodjer drago mi je zbog Pulisica uz Modrica nas najboljii igrac, da se piceo snalazit u novoj poziciji.
Fali taj spic jos, Gimenez tesko da ce biti ono sta nam treba
evo sada 3 pobjede i slijedece sedmice prvi jaci ispit.
Vezni red se polako uteze steta povrede Jasaria on bi donjeo dodatnu sigurnost.
Takodjer drago mi je zbog Pulisica uz Modrica nas najboljii igrac, da se piceo snalazit u novoj poziciji.
Fali taj spic jos, Gimenez tesko da ce biti ono sta nam treba
U narednih 6 kola imamo: Napoli, Juve, Fiorentina, Atalanta, Roma, i tu se nekako izmedju Pisa utrpala. Biti ce veselo bgm 
Onda blagi predah sa Parmom, te Inter i Lazio
Onda blagi predah sa Parmom, te Inter i Lazio
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Modric i Rabiot nemam rijeci kapa dole, doktorski....Sale vrh...Pulisic klasa...Gimenez flop...
Ovo mi se dopada, ovakva igra dugo nije vidjena od a do z...
Ovo mi se dopada, ovakva igra dugo nije vidjena od a do z...
- muha milanez
- Kontakt:
Čim je Memaga zadovoljan, znači dobro je. Njegov kriterij nije za svačije uši 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nakon x godina smo dočekali dvije utakmice u nizu, uz punu kontrolu i dosta dobrih akcija i kombinacija da Milan dođe do dominantne i zaslužene pobjede. Modrić je na nivou Seedorfa i Pirla iz najboljih dana, svaka čast, igračina. Rabiot se momentalno uklopio, to je tako kad dovedeš provjerene igrače koji parlaju jezik, poznaju kulturu, nemaju luzerski mentalitet.
Očekivali smo patnju sa Allegrijem, pozitivno je iznenadio. Odličan start sezone
Očekivali smo patnju sa Allegrijem, pozitivno je iznenadio. Odličan start sezone

Fina se tu sredina i napad sklopila, toliko da čak ni Allegri ne može uspostaviti svoj teror fudbal. 
Ovo je ono što se očekivalo, rutinske pobjede i kontrola na terenu. Zasad to dobro ide, vidjet ćemo derbije koji slijede brzo.

Ovo je ono što se očekivalo, rutinske pobjede i kontrola na terenu. Zasad to dobro ide, vidjet ćemo derbije koji slijede brzo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mozemo pricati sta želimo ali izgleda da je nama Rabiot bas legao. On je tu dodatni osigurač u vezi.
Kad se Leao vrati vjerovatno ce on i Pulisic biti prvi izbor u vezi. A Nkunku prva rezerva uz Gimeneza.
Fofana za sad dobro lezi s Modricem i Rabiotom dok je Ricci orva zamjena.
Kad se Leao vrati vjerovatno ce on i Pulisic biti prvi izbor u vezi. A Nkunku prva rezerva uz Gimeneza.
Fofana za sad dobro lezi s Modricem i Rabiotom dok je Ricci orva zamjena.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Naredne utakmice - Napoli, Juventus, Fiorentina, Atalanta, Roma, Inter, Lazio... Oktobar i novembar ako preživimo u top 4, bićemo na konju. 
Zaljubio sam se 

-
- Kontakt:
Povratkom Leaoa on će mislim samo mijenjati Gimeneza ili nekad čak i Pulišića. Sumnjam da će ovaj mijenjati formaciju.
Ma nece biti promjene formacije, nema smisla sad mjenjati nesto, uvezao si 3 pobjede i to bez primljenog gola, ste se tu ima mjenjati. Vidjecemo da li ce Rafa uopste biti odmah spreman za start ili ce krenuti sa klupe, prije da ce krenuti sa klupe.
Ocekujem u utorak dosta rotacije, Ricci , Athakame, Nkunku, De winter pa i onaj Odouge ili kako vec se zove
Ocekujem u utorak dosta rotacije, Ricci , Athakame, Nkunku, De winter pa i onaj Odouge ili kako vec se zove
Woooow
Svaka cast ekipi, al na prvom mjestu panchina di merdi
Nažalost nisam gledao tekmu, al mi je jaran bio na stadionu i kaze da smo ih zgazili u igri.
E pa bravo Milan, svaka cast
Dobar start, zali ona 3 boda na početku, al moze bit da su nas oni razbudili. Sad dolaze 6 teški tekmi. Ako tu izvuku sve kako treba, onda idemooo
Bebote, care moj sta čovjek fula. Počinje me polako nervirat tip. 35 mil za nekog koji onako nesto fula, takvi se moglo po Meksiku nac za 5-7 miliona.
Svaka cast ekipi, al na prvom mjestu panchina di merdi
Nažalost nisam gledao tekmu, al mi je jaran bio na stadionu i kaze da smo ih zgazili u igri.
E pa bravo Milan, svaka cast
Dobar start, zali ona 3 boda na početku, al moze bit da su nas oni razbudili. Sad dolaze 6 teški tekmi. Ako tu izvuku sve kako treba, onda idemooo
Bebote, care moj sta čovjek fula. Počinje me polako nervirat tip. 35 mil za nekog koji onako nesto fula, takvi se moglo po Meksiku nac za 5-7 miliona.
-
- Kontakt:
Možda će protiv jačih ekipa nešto I mijenjati. Ostaje da se vidi. Nadam se da je u stanju da mijenja formaciju ako bude potrebe za tim.
Po onome što se vidjelo sinoć onaj Athekame obećava.
Po onome što se vidjelo sinoć onaj Athekame obećava.
- Beduin
- Kontakt:
Samo sam 1.pv odgledao, nisam mogao drugo. Cini mi se da je Fofani ogranicio odlazak naprijed, nije to kao ranije gostovanja oko protivnickog 16erca i nerezonski sutevi, sto je pohvalno. Sad izgleda Rabiot ima tu slobodu da ide naprijed i pomaze u fazi napada.
Malo me brine cinjenica da sva tri veznjaka su ogranicena i fazi napada, tu bo moglo sljakati protov jacih ekipa, ali vidjet cemo. Nasi bekovi moraju daleko vise raditi za napadace.
Odlican start, jer ako se dobro sjecam i u onoj sampionskoj sezone Allegria na klupi Milana je izgubio u prvoj utakmici peotiv slabijeg kluba. Vidicemo u narednim utakmicama od cega smo satkani.
Mi smo i ranije bili sposobni postizati golove, problem je bila odbrana, a tu se misli i na vezni red koji je slabo radio svoj posao u fazi odbrane. Sad sa istim stoperima mi ne primamo golove, jer imamo kvalitetniju sredinu terena i masinu Modrica.
Malo me brine cinjenica da sva tri veznjaka su ogranicena i fazi napada, tu bo moglo sljakati protov jacih ekipa, ali vidjet cemo. Nasi bekovi moraju daleko vise raditi za napadace.
Odlican start, jer ako se dobro sjecam i u onoj sampionskoj sezone Allegria na klupi Milana je izgubio u prvoj utakmici peotiv slabijeg kluba. Vidicemo u narednim utakmicama od cega smo satkani.
Mi smo i ranije bili sposobni postizati golove, problem je bila odbrana, a tu se misli i na vezni red koji je slabo radio svoj posao u fazi odbrane. Sad sa istim stoperima mi ne primamo golove, jer imamo kvalitetniju sredinu terena i masinu Modrica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gledam Arsenal-City
Rainders lagan ko pero
) ccc
Okafor jucer ko pero
Rainders lagan ko pero

Okafor jucer ko pero