FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Pale_Companion
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Pale_Companion » 10 dec 2012, 19:41

farinelli123 je napisao/la:A sta kazete na jeftiniju varijantu u vidu Thomas Tuchel-a?
Mislim da bi on mogao da izraste u trenera kalibra Klopp-a. ;)
Tuchel će ostati barem još tri sezone u Mainzu, barem je to ono što on tvrdi.

I jučer prije a i poslije tekme protiv Borussie je bio vidno iznerviran po pitanju njegovog trenrskog angažmana u Schalkeu. Rekao je da ga ništa drugo ne interesuje i da je on trener Mainza i da ga ne dave s tim pitanjima više.

Ali sve u svemu radi se o vrlo kvalitetnom treneru
Agieren statt reagieren

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 dec 2012, 19:52

KSIVLE je napisao/la:Pep bi bio bingo. Bayern je po igri najbliži Barci i Pep bi tu odlično došao.
KSIVLE druze,jel se zahebajes il si ozbiljan???

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2012, 20:11

Istina je da je Tuchel kvalitetan strucnjak, ali svaki trener mora znati da je u Bayernu neuspjeh biti drugi na tabeli, i pitanje je kako bi se isti nosio sa pritiskom.

U Mainzu ima odrijesene ruke i nikad ga niko nece kritikovati zbog losih rezultata, dok je u Bayernu sasvim drugacija situacija, a isto treba uzeti moc medija kada je Minhen i kada je Mainz u pitanju.

Pitanje je bili i Klopp uspio u BVB-u da nije bilo one financijske krize i da su morali krenuti ispocetka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 10 dec 2012, 20:49

smopiBVB je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Pep bi bio bingo. Bayern je po igri najbliži Barci i Pep bi tu odlično došao.
KSIVLE druze,jel se zahebajes il si ozbiljan???
Pa Bayern ima masu znalaca u ekipi i uvjek teže dominaciji i posjedu lopte (osim protiv nas jer se nas boje 8-) ).
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 dec 2012, 22:21

amerosm je napisao/la:Istina je da je Tuchel kvalitetan strucnjak, ali svaki trener mora znati da je u Bayernu neuspjeh biti drugi na tabeli, i pitanje je kako bi se isti nosio sa pritiskom.
Ja neznam što se ljudi zavaravaju da treneri poput Favrea, tuchela i Slomke uopće mogu voditi Bayerna? Tu i ttamo i našoj upravi takvi treneri prolete kroz misli, ali kasnije u većini slučajeva dovode se neki drugi, ne tako mladi...Bayern se "opekao" sa Klinsmannom i to je to...Moraš jednostavno imati nekakav životopis da bi vodio OVAKAV BAyern. prije nekih 4 godine, možda bi i takav trener prošao...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 10 dec 2012, 22:24

“We don't envy anyone. We're the club with the most titles of any in the world. Today, I only have admiration for clubs like Bayern Munich who have put in place a healthy economic system.” - Barbara Berlusconi. :mrgreen:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 dec 2012, 23:57

[quote="farinelli123"]A sta kazete na jeftiniju varijantu u vidu Thomas Tuchel-a?
Mislim da bi on mogao da izraste u trenera kalibra Klopp-a.

Ja bih radije Favrea ili Slomku nego Tuchel-a
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 11 dec 2012, 00:52, ukupno mijenjano 4 puta.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 11 dec 2012, 00:08

anton 1983 je napisao/la:
Ja neznam što se ljudi zavaravaju da treneri poput Favrea, tuchela i Slomke uopće mogu voditi Bayerna?

Pa sva trojica su PO MENI kvalitetniji treneri od Don Juppa :D

No dobro, shvaćam što hoćeš reći, OVAJ Bayern ipak treba neku veću zvijerku na klupi. No moraju se određeni stvari pokolopiti da bi se to desilo, svi znamo šta znači biti trener Bayerna i koliki je to pritisak, @amerosm je to gore fino napisao.

Mišljenja sam da treba uzeti vremena i dobro sagledati sve opcije kada je novi trener u pitanju, ali uprava Bayerna je dovoljno iskusna i etabilirana i ne vjerujem da će kiksat po ovome pitanju.
Agieren statt reagieren

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 11 dec 2012, 00:45

anton 1983 je napisao/la:
Ja neznam što se ljudi zavaravaju da treneri poput Favrea, tuchela i Slomke uopće mogu voditi Bayerna? Tu i ttamo i našoj upravi takvi treneri prolete kroz misli, ali kasnije u većini slučajeva dovode se neki drugi, ne tako mladi...Bayern se "opekao" sa Klinsmannom i to je to...Moraš jednostavno imati nekakav životopis da bi vodio OVAKAV BAyern. prije nekih 4 godine, možda bi i takav trener prošao...
Ja bih rado volio vidjeti i Favrea i Slomku na klupi bez dileme. Za Tuchela to nmg reci,al ne mora znacit da ne bi mogao vodit Bayern.
Ne vidim razloga zasto ovi ne bi mogli vodit nas? Obojica imaju iskustva u evropi sto je po meni najbitnije. Kad nas je mogao voditi Magath ili pak Klinsi,onda mogu i ovi sigurno koji nisu nista losiji od ovih gore navedenih!!!
Stern des Südens

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 11 dec 2012, 00:53

Jel zna tko tezinu ozljede Martineza?
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 11 dec 2012, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 dec 2012, 01:38

Kladionica myBet je vec sada isplatila sve igrace koji su pred pocetak sezone novac ulozili na to da ce Bayern uzeti titulu. :D :D

Isplate su cak sigurne ukoliko i Bayern ne osvoji titulu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 dec 2012, 04:19

Kako to da kladionica poklanja novac? Prvi put čujem za to

Sent from my GT-I9000
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 dec 2012, 04:53

Zasto mjenjati trenera kada klubu ide dobro,zapravo,dominira.Trener se mijenja kad se upadne u vnago do grla.Dobro,razumijem neke koji su pisali da im se nesvidja igra ovog Bayerna,ali zasto mijenjati ono sto je dobro?
Keep walking.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 dec 2012, 09:48

Bayo i odbrana, Dante u poređenju sa ostalim defanzivcima Bayerna u posljednjih 10 godina ;)

slikaslika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 11 dec 2012, 13:18

Jerome Boateng je na jutrosnjem treningu uletio klizeci Javi Martinezu te ga pritom i povrijedio.
Koliko je povreda ozbiljna jos uvijek se ne zna!!!

Cestitke Jerome!!!
Stern des Südens

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 11 dec 2012, 14:19

A ja Boatengaa lava pobi nase, garant ga neko platio neko iz opozicije :P
Salu na stranu nadam se da je i Javi dobro, i da nece biti nekih povreda to nam ne treba, jer bi u protivnom u januaru morali dovest stopera nekog sigurnooo :) Smiri malo Boa skontali smo znas uletit klizeci ohani
FC Bayern !!!!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 dec 2012, 14:43

farinelli123 je napisao/la:A sta kazete na jeftiniju varijantu u vidu Thomas Tuchel-a?
Mislim da bi on mogao da izraste u trenera kalibra Klopp-a. ;)
sto se tice taktickih zamisli, tuhel je ubjedljivo najjaci trener.
mislim da je na tom polju jaci i od hicfelda. nevjerovatno je da taj insan iz godine u godinu pravi pite ****, i uspijeva 8-) kako je samo matirao nas i neutralisao nikada jaci dortmund :shock:
o njemu je govorio i kalmund.
bivsi menadzer ´apotekara´ u superlativima je govorio o tuhelu.
ono, poznaje sve zive i mrtve trenere od kojih je naucio sve i svasta, al´ ono sto je cuo od tuhela :o
da, cak se i iskusni ´kali´ ibretio kada mu je tuhel objasnjavao neke takticke zzamisli.
problem je u tome da li bi velike zvijezde pristale da ih vodi neki mladi trener? :?
bilo bi ekstra da preuzme salke ili volfs, prekuca ligu, pa tek onda da dodje u bayu.

najbolje bi bilo da dodje gvardiola. pravi ganci, mame mu se nadrajfaaam :lol:
kod bratko gvardi vazi pravilo: s postenima posteno, s ciganima po mome tj. ciganski.
ugladjen, mere kulturno, vrhunski strateg, markantna licnost sposobna da se nametne drugima tj. da pridobije igrace koji ce ga slijediti, vrhunski strateg koji je ucio od najboljih, itd.
ne treba zaboraviti da je ucio od van gaala - cove koji je po mnogima jedan od najboljih fudbalskih ucitelja svih vremena. gvardo bi nastavio tamo gdje je stao gaaal i napravio masinu da joj nema ravne.
najvise me raduje to sto bismo se kutarisali gomeza, 8-) pa morbit i svajna. 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 dec 2012, 14:53

ja bih volio ovog covjeka 8-)
slika
karaker i onaj odlik vodje da prenese igracima na teren
nesto kao Conte u Matoroj Dami :)
Thomas Müller - Fußballgott

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 11 dec 2012, 15:34

Ja mislim da ce doci do slijedeceg scenarija...
Jupp bi trebao da osvoji bundesligu, nije iskljucen ni kup, a sto se tice lige prvaka bit ce sto bude (potrebna je i velika doza srece) pored kvalitetne ekipe i trenera.

Ukoliko se okiti duplom krunom 90% sam siguran da ce na kraju sezone reci toliko od mene odlazim kao prvak (kao POBJEDNIK) i nece mu niko moc nista prigovoriti!

Onda ce nasa uprava sjest i razmisliti o najboljem mogucem rjesenju, ukoliko Guardiola bude zelio doci u Bayern vjerujte mi da je to onda vec gotova stvar.
Nije se slucajno pocetkom ove sezone on vec jednom provlacio po medijima kao moguci nasljednik Juppa na klupi, pa sad ponovo!
Sto se tice jezika, moguce je da spanci imaju nekih poteskoca sto se tice savladavanja jezika (to govorim na osnovu nekoliko poznatih svjetskih licnosti koji imaju problema sa engleskim), al za recimo neka 3-4 mjeseca on sasvim zadovoljavajuce moze nauciti jezik!

JEDINA PREPREKA u njegovom angazovanju bi mogao biti novac. Ma koliko god mi para imali i bili jaki, Uli i ostatak kompanije mu sigurno nece odrijesit kesu i rec uzmi koliko zelis!!!
Sjetimo se samo sta se dogodilo sa dovodjenjem Edina Dzeke!!!
Stern des Südens

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 11 dec 2012, 15:52

.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 26 apr 2013, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.