Bilo koju al sa akademcimaBordoSarajevo je napisao/la:Koju bi vi poziciju u ekipi pojačali da je sad zimska pauza, osim desnog beka jer je to preočito?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je pogrešno.zagor1987 je napisao/la:Bilo koju al sa akademcimaBordoSarajevo je napisao/la:Koju bi vi poziciju u ekipi pojačali da je sad zimska pauza, osim desnog beka jer je to preočito?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne kontam zašto je neko pomislio da je on ovdje tema jer neko od nas ozbiljno smatra da bi on ko biva došao?MortemHz je napisao/la:Ima još 12 dana do nove tekme pa raja priča o svemuDenchiNL je napisao/la:a odakle vam ta nebuloza za Maminja?
Kao što Mortem kaže, raja prebija vrijeme ko da je zimska pauza

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sad kad počnu portali prenositi kako Mamić ulazi u FKS. hahaha
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenersku. al i to je preocitoBordoSarajevo je napisao/la:Koju bi vi poziciju u ekipi pojačali da je sad zimska pauza, osim desnog beka jer je to preočito?
- ThrillerHz
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel moguće da neko može biti ovakav davež kao ovaj bihuzur.. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
SarajevoJeBordo je napisao/la:Mislim da on radi u Benficinoj akademiji.miky_hz je napisao/la:Proslavljeni portugalski napadač, Nuno Gomes, posmatrao je trening reprezentacije Bosne i Hercegovine danas u kampu FK Sarajevo u Butmiru. Nuno Gomes se već dva dana nalazi u Sarajevu, posjetio je i trening centar FK Sarajevo, a trening reprezentacije Bosne i Hercegovine je posmatrao u društvu sportskog direktora kluba, Emira Hadžića i direktorice Sabrine Buljubašić. Portugalski napadač je svoju karijeru završio 2013. godine igrajući za Blackburn, a prije toga je nastupao za Boavistu, Bragu, Benficu i Fiorentinu.
Sta li on hoce
Kako smo uspjeli saznati proslavljeni bivši portugalski reprezentativac koji se proslavio u dresu Benfice, u bh. prijestolnicu je stigao na poziv Bordo tima, kako bi održao predavanje članovima Akademije FK Sarajevo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo je već ozbiljno, svaka čast.
Ma ja mislim da je on narkomančina i pripadnik HordiAlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da neko može biti ovakav davež kao ovaj bihuzur..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nije, takvi nemaju pristup internetuzlo87 je napisao/la:Ma ja mislim da je on narkomančina i pripadnik HordiAlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da neko može biti ovakav davež kao ovaj bihuzur..

1946~
Ma ukrao mobitel, klošarThrillerHz je napisao/la:Nije, takvi nemaju pristup internetuzlo87 je napisao/la:Ma ja mislim da je on narkomančina i pripadnik HordiAlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da neko može biti ovakav davež kao ovaj bihuzur..![]()
Sta li on hoce
[/quote]
Mislim da on radi u Benficinoj akademiji.[/quote]
Nuno preuzima mjesto direktora akademije a Maminjo dolazi na mjesto Valentina

Mislim da on radi u Benficinoj akademiji.[/quote]
[/quote]Kako smo uspjeli saznati proslavljeni bivši portugalski reprezentativac koji se proslavio u dresu Benfice, u bh. prijestolnicu je stigao na poziv Bordo tima, kako bi održao predavanje članovima Akademije FK Sarajevo.
Nuno preuzima mjesto direktora akademije a Maminjo dolazi na mjesto Valentina

Siledzijazlo87 je napisao/la:Ma ja mislim da je on narkomančina i pripadnik HordiAlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da neko može biti ovakav davež kao ovaj bihuzur..

Poredis neuporedivo. Sanse da Zvezda dodje u polufinale EL, manje su nego da Hrvatska sa igracima iz Barce, Reala, Liverpoola, Intera, Milana...., uzme dva svjetska i dva europska u nizu.marconato je napisao/la:Pazi, nikad se ne zna! LE je osvajao CSKA, Shahtjor..RBS prosle sezone igrao polufinale..Uz neki kontinuitet i uz dosta srece mozda bi se i moglo. Pa nas je prosle sezone dekoncentracija Pešića i Bena kostala 1/8 finala..Naravno, to iz ove perspektive izgleda kao mastanje, ali, ko bi rekao prije par godina da ce Hrvati igrati finale SP..MortemHz je napisao/la:Mislim svakako ne mogu uzeti EL, uđeš u grupe, naosvajaš se liga i kupova i dosta. Dalje ne bi ni mogao, znamo po Dinamu koji je bio pojam ekipe. Čak su i blamaže doživljavali u grupama CL ali ništa neočekivano, tamo su klubovi jednostavno prejaki.![]()
Zato kazem da je steta sto u ligi nemamo konkurenciju, jaca liga dize i tvoj kvalitet i potencijal!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jesi to sam skontao? Hahahahahah e moj ti, mora da su te one riječi pravo taknule ili si se pronašao, pa sad odgovaraš nekim blijedim sarkazmom. Volim takve što miješaju jabuke i kruške i izvrću riječi..zlo87 je napisao/la:Ma ja mislim da je on narkomančina i pripadnik HordiAlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da neko može biti ovakav davež kao ovaj bihuzur..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovo nije tema CZV već FK Sarajevo.
Svaka čast Beograđanima, ali nemamo razlog da raspravljamo o drugom klubu i njihovim šansama u Evropi. Sretno im bilo...
Svaka čast Beograđanima, ali nemamo razlog da raspravljamo o drugom klubu i njihovim šansama u Evropi. Sretno im bilo...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Hajde budi iskren i reci nam na koliko si utakmica Sarajeva bio? Al budi iskren, ne kao onda za trening..AlfredNobel je napisao/la:Jesi to sam skontao? Hahahahahah e moj ti, mora da su te one riječi pravo taknule ili si se pronašao, pa sad odgovaraš nekim blijedim sarkazmom. Volim takve što miješaju jabuke i kruške i izvrću riječi..zlo87 je napisao/la:Ma ja mislim da je on narkomančina i pripadnik HordiAlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da neko može biti ovakav davež kao ovaj bihuzur..
- siroliver69
- Kontakt:
Popijel' se koja!? Imal' đe kakav trener da valja, evo pauza je, 9 bodEva smo dosad prosuli, malo li je...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.