Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahahahah, i ovdje je mislim dobio prekršajMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
NijeBordoSarajevo je napisao/la:
Hahahahah, i ovdje je mislim dobio prekršaj
paulus je napisao/la:Nes kontam Krupa i Radnik, Koliko puta su madjari izgubili bodove od njih u zadnjih nekoliko sezona gdje mogu pogledat to ?Stvarno malo smrducka mi to mozda sam u krivu treba pogledat
Sta bi Mamic uradio da on vodi Sarajevo u vezi onoh Kojica koji je stvarno real deal , platio bi ga ovu sezonu bi razvalio i uzeo bi nekoliko miliona za njega. Ja razumjem sve predrasude u vezi Mamica al sto Sarajevo ne pokusa iskoristit veze koje ima i da kad budemo prodavali da ob bude taj koji ce prodavat neke od nasih igraca siguran sam da bi uzeli vise novca, izmislit mu neku titulu koja nema ptavog utjecaja osim u svojstvu scauta kojeg bi neko nadzirao ( covjek nije gusio mlade ima dovoljno para, pokazao da zna fudbal , mislim sta je on za Dinamo i Hrvatslu uradio zasluzuje sve pare sto je uzeo) Ovi nasi uzimaju a nista luksembuth i Litvanija nas prestize
Ovih 5 tekmi se mora ic na pobjedu od 1 minute i dobit sve 5skoroalen je napisao/la:Tuzlu moramo i možemo isprašit.MortemHz je napisao/la:Ovo nam je raspored do nove manje pauze.
Sarajevo - Tuzla City
Krupa - Sarajevo
Sarajevo - Široki Brijeg
Sarajevo - Radnik
Mladost DK - Sarajevo
Krupa je belaj gore uvijek.
Lištica nam je kući zadnji put bila problem prije 3-4 godine, njih dva razlike pomest.
Radnik poyebena tekma.
Mladost očajna za sad, valjda se ne iščupaju do tad, al dvica i tu.
13/15 je realno očekivat, prvi put od šampionske sezone imamo širinu u ekipi i da bukvalno svaki prvotimac ima dostojnu zamjenu. Ako Husref skonta gdje griješi sa Hebibom i Velkoskim, možemo fino riješit ovaj niz.
Zvanićno i nezvanićno su dva pojma, koliko sam shvatio @paulus prevashodno razmišlja o nezvanićnom pristupu.alacious je napisao/la:paulus je napisao/la:Nes kontam Krupa i Radnik, Koliko puta su madjari izgubili bodove od njih u zadnjih nekoliko sezona gdje mogu pogledat to ?Stvarno malo smrducka mi to mozda sam u krivu treba pogledat
Sta bi Mamic uradio da on vodi Sarajevo u vezi onoh Kojica koji je stvarno real deal , platio bi ga ovu sezonu bi razvalio i uzeo bi nekoliko miliona za njega. Ja razumjem sve predrasude u vezi Mamica al sto Sarajevo ne pokusa iskoristit veze koje ima i da kad budemo prodavali da ob bude taj koji ce prodavat neke od nasih igraca siguran sam da bi uzeli vise novca, izmislit mu neku titulu koja nema ptavog utjecaja osim u svojstvu scauta kojeg bi neko nadzirao ( covjek nije gusio mlade ima dovoljno para, pokazao da zna fudbal , mislim sta je on za Dinamo i Hrvatslu uradio zasluzuje sve pare sto je uzeo) Ovi nasi uzimaju a nista luksembuth i Litvanija nas prestize
Sve je okej što pišeš za Mamića, ali ima jedan probelm u cijeloj toj priči. On je usuđen pred zakonitim sudom Republike Hrvatske i kao takav ne može i ne smije biti dio našeg kluba.
Upravu si 1/1, pogotovo za ove kojekakve likove sa ličnim interesima, ali velika razlika je u pravnom smislu između njih i Mamića, upravo zbog presude suda RH. Naravno da bi dolazak čovjeka poput Mamića značio napredak u sportskom i financijskom smislu, ali klub jednostavno ne može dozvoliti sebi da "zapošljava" osuđene ljude, koji su još i u bjekstvu.Esport je napisao/la: Zvanićno i nezvanićno su dva pojma, koliko sam shvatio @paulus prevashodno razmišlja o nezvanićnom pristupu.
Za mene lično, većina BH kvazimenađera koji su se vrtili i vrte oko kluba, su lopovi i prevaranti u odnosu na Mamića. Plus svaki od njih je ganjao lični interesa i štetio klubu(gubili smo pare i igrače), a ideja je da klub zaradi.
Jel tako dok Mamicev interes i interes kluba nikad nisu bili iskljucivi , Dinamo je uvjek dobijao sa njim , Znas li ti kolko bi tom Egomanijaku bilo drago da bude pozvan u Sarajevo da radi i da digne prst onim sto ga proganjaju , ja vam garantujem da bi Sarajevo imalo ogromnu korist al to ne bi dali ti sa sitnim interesima. Moze biti vanjski saradnik ako u nas kriminalci skede u Saboru a tamo su Mamica osudili da bi pokazali kao da njihov sistem radi sto je presmjesno tamo ima 100000 mnogo gorih od Mamica i jos nesto poserem se na Hrvatsko pravosudje koje je nevinim proglasilo onog i bas im tako i treba poslat porukuEsport je napisao/la:Zvanićno i nezvanićno su dva pojma, koliko sam shvatio @paulus prevashodno razmišlja o nezvanićnom pristupu.alacious je napisao/la:paulus je napisao/la:Nes kontam Krupa i Radnik, Koliko puta su madjari izgubili bodove od njih u zadnjih nekoliko sezona gdje mogu pogledat to ?Stvarno malo smrducka mi to mozda sam u krivu treba pogledat
Sve je okej što pišeš za Mamića, ali ima jedan probelm u cijeloj toj priči. On je usuđen pred zakonitim sudom Republike Hrvatske i kao takav ne može i ne smije biti dio našeg kluba.
Za mene lično, većina BH kvazimenađera koji su se vrtili i vrte oko kluba, su lopovi i prevaranti u odnosu na Mamića. Plus svaki od njih je ganjao lični interesa i štetio klubu(gubili smo pare i igrače), a ideja je da klub zaradi.
Heh skontat ce on ali malo kasno. Treba mu vremena ko starom ciri da se zaletiskoroalen je napisao/la:Tuzlu moramo i možemo isprašit.MortemHz je napisao/la:Ovo nam je raspored do nove manje pauze.
Sarajevo - Tuzla City
Krupa - Sarajevo
Sarajevo - Široki Brijeg
Sarajevo - Radnik
Mladost DK - Sarajevo
Krupa je belaj gore uvijek.
Lištica nam je kući zadnji put bila problem prije 3-4 godine, njih dva razlike pomest.
Radnik poyebena tekma.
Mladost očajna za sad, valjda se ne iščupaju do tad, al dvica i tu.
13/15 je realno očekivat, prvi put od šampionske sezone imamo širinu u ekipi i da bukvalno svaki prvotimac ima dostojnu zamjenu. Ako Husref skonta gdje griješi sa Hebibom i Velkoskim, možemo fino riješit ovaj niz.
Teško da Mamić hoće i želi Fk. Sarajevo a i da Fk. Sarajevo želi Mamića i takve kao onKrajisnikBosnjak je napisao/la:Zdravko Mamić bi bio pravo riješenje za FK Sarajevo. Nema sumnje da bismo napredovali na svakom planu, ali pitanje je da li Mamić želi ići igdje iz Međugorja? Trenutna situacija u kojoj se nalaze braća Mamić nije povoljna.
Sportski direktorrobertkosar je napisao/la:Neznam koju bi to funkciju Mamic imao kod nas
Hadžić bi mogao biti savjetnik sportskog direktora za prostor Bosne i Hercegovine, dok bi Mamić rukovodio transferima igrača iz okolnih država, Južne Amerike. Kad se svi bh. menadžeri, sportski direktori skupe, opet ne mogu u istu rečenicu sa Zdravkom Mamićom, uz sve poštovanje koje lično gajim prema Emiru Hadžiću i ostalima.robertkosar je napisao/la:Pa imas Emira Hadzica sta je on u klubu???
Hajde ljudi neko?SarajevoJeBordo je napisao/la:Hoćel iko na termin yebo ga lopta?
Upravu si, s lopovom niko ne može u istu rečenicuKrajisnikBosnjak je napisao/la:opet ne mogu u istu rečenicu sa Zdravkom Mamićom