FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2018, 22:35

Ovo nam je raspored do nove manje pauze.

Sarajevo - Tuzla City
Krupa - Sarajevo
Sarajevo - Široki Brijeg
Sarajevo - Radnik
Mladost DK - Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 02 sep 2018, 22:38

Eh eto, da se nisu bodovi protiv GOŠKA prosuli onako i da je juče od onolikih šansi bar jedna realizovana sad bi mirno na pauzu išli. Ovo nas može komotno koštati titule. Ali opet će pojedinci u našem starom pitarskom stilu pametovat u stilu sa “ma neka, zalagali su se, dobro su igrali itd.”. Shvatite već jednom da se to ne pika ako bodove ne doneseš. Mali plavi su realizovali svoje šanse i donjeli bodove i zasjeli na prvo mjesto. Ono što smo mi sami komotno mogli odradit.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 sep 2018, 22:41

BordoSarajevo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nema sanse da mi 9 bodova uzmemo u tri naredne.Ali daleko je ovo od bilo kakvih kalkulacija.Premala je razlika,odnosno prerano je ovo jos za bilo kakvo racunanje.
Kako nema šanse yebo ga ti?
Dobro ima sanse normalno,al ja nevjerujem da ce to glat ici i da mozemo sve tri dobiti.Nisu to toliko lahke utakmice da mi mozemo tu bodove upisivati tek tako.

Mada se netreba ni zamarati sad,jednu po jednu ici pa vidjet cemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2018, 22:42

miky_hz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nema sanse da mi 9 bodova uzmemo u tri naredne.Ali daleko je ovo od bilo kakvih kalkulacija.Premala je razlika,odnosno prerano je ovo jos za bilo kakvo racunanje.
Kako nema šanse yebo ga ti?
Dobro ima sanse normalno,al ja nevjerujem da ce to glat ici i da mozemo sve tri dobiti.Nisu to toliko lahke utakmice da mi mozemo tu bodove upisivati tek tako.

Mada se netreba ni zamarati sad,jednu po jednu ici pa vidjet cemo.
Treba nam 4 1 0 pred sljedeću pauzu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 sep 2018, 22:45

MortemHz je napisao/la:Ovo nam je raspored do nove manje pauze.

Sarajevo - Tuzla City
Krupa - Sarajevo
Sarajevo - Široki Brijeg
Sarajevo - Radnik
Mladost DK - Sarajevo
Tuzlu moramo i možemo isprašit.
Krupa je belaj gore uvijek.
Lištica nam je kući zadnji put bila problem prije 3-4 godine, njih dva razlike pomest.
Radnik poyebena tekma.
Mladost očajna za sad, valjda se ne iščupaju do tad, al dvica i tu.
13/15 je realno očekivat, prvi put od šampionske sezone imamo širinu u ekipi i da bukvalno svaki prvotimac ima dostojnu zamjenu. Ako Husref skonta gdje griješi sa Hebibom i Velkoskim, možemo fino riješit ovaj niz.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 02 sep 2018, 22:47

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ovo nam je raspored do nove manje pauze.

Sarajevo - Tuzla City
Krupa - Sarajevo
Sarajevo - Široki Brijeg
Sarajevo - Radnik
Mladost DK - Sarajevo
Tuzlu moramo i možemo isprašit.
Krupa je belaj gore uvijek.
Lištica nam je kući zadnji put bila problem prije 3-4 godine, njih dva razlike pomest.
Radnik poyebena tekma.
Mladost očajna za sad, valjda se ne iščupaju do tad, al dvica i tu.
13/15 je realno očekivat, prvi put od šampionske sezone imamo širinu u ekipi i da bukvalno svaki prvotimac ima dostojnu zamjenu. Ako Husref skonta gdje griješi sa Hebibom i Velkoskim, možemo fino riješit ovaj niz.
dodjes do ovog dijela i skontas u kakvim smo gownima i prestanes dalje citati

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 sep 2018, 22:48

Ma jedna po jedna. Iskreno, nije težak raspored ali ima nagaznih mina. Možemo svakog dobit ali kiksat protiv bilo koga. Samo trebamo na svaku ići na pobjedu i sa 100% mogućnosti i rezultati bi trebali biti tu.

Imamo za čime žaliti ali nije situacija loša. Cilj titula, cilj pobjeda na svakoj utakmici. Jedna po jedna. PetnesODpetnes, samo me to može zadovoljit.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 02 sep 2018, 22:50

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ja ne znam sta im ko moze zamjeriti za jucerasnju tekmu(osim izmjena ), trudili su se, borili, nije htjela u gol i cao, isto sto ti se protiv Zvjezde sve otvorilo tako si ovdje bio kurceve srece i nije htjelo nista uci, vratit ce se negdje ABd
Hz su level iznad svih u drzavi( mentalitet i sve ostalo navijacko), tri baklje su dovoljan razlog da cijela drzava pljuje po Hz jer su jedva docekali, nemojte i vi pljuvat, puno gorih stvari se u zenici desavalo pa se nije tekma prekidala i cirkus pravio, a i sjetite se banja luke ,grbavice gdje navijaci ulijecu na teren i udaraju protivnicke igrace al nikad se bodovi tim ekipa nisu uzimsli, dok su nama na kosevu praznili tribinu zbog parole Armiji BIH
a jbg druže šta možeš zamjerit krampi što ne zna ništa, može se on otruniti od truda i trudan ostati al to ne mjenja činjenicu da je krampa...kriv je taj što koristi igrače koji sa 27-28 ne mogu dalje od PLBiH....nema sreće ili nesreće to se isforsira, počneš sa 2 špica pa da vidiš sreće i veselja, počneš s namjerom da dobiješ tekmu, a ne prepustiš nevidljivom prijatelju da odluči tok tekme....mjenjaš na vrijeme, osvježiš ekipu, umornom protivniku, odbrani ubaciš svježeg igrača da ih pritišće...pa još jednog, pa još jednog, najkasnije u 80-toj zadnja izmjena....da je to uradio mogao bi reći evo sve smo učinili al jbg nije moglo više....ni u jednom trenu nije rekao ni pokazao idemo po puni plijen...sve po ustaljenom...

HZ ne treba komentarisati, nek pale dok mogu i nek štete klub dok mogu....usvojit će zakon, postavit će se kamere, karte će se uzimat uz legitimaciju...dotad radi šta hoćeš....glupa rasprava :stop:
Amin! :bow:
Neka frka, a?!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 02 sep 2018, 23:18

Ma sa ovim pristupom i igrom golovi ce doci. Samo vise koncentracije.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 sep 2018, 23:22

Jel i dalje dobar bod lproti rekreativo celika?
Gdje mi bodove gubimo ...a znamo da cemo kiksnuti protiv uskog a i jos koju kuci ... pobavljsm, nije nesreca nego alZAJEBANCIJA I NOSALANCIJA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 sep 2018, 23:35

biće teško sa tuzlom i još teže sa krupom,ako uzmemo te dvije biće baš svega,meni je i dalje zrinjski najveći favorit za titulu

VVVBK

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 sep 2018, 23:40

Nikad se ne možeš nadati da će Zrinjski npr kiksati u ovim manjim utakmicama. Moramo stisnuti sad do kraja. Mislim da možemo uzeti titulu, ali više se bojim Zrinjskog nego Želje, jer i oni kao i mi znaju kiksati protiv manjih ekipa, dok Zrinjski većinu utakmica protiv klubova van velike četvorke bez kalkulacija dobija.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 sep 2018, 23:56

realno igramo najljepše ali to u ovom čobanskom prvenstvu ništa ne mora da znač niti značii,u ovom trilingu mi smo treći ,što zbog nafake što zbog nezavršavanja tekmi što zbog tvrdoglavog trenera

VVVBK

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 sep 2018, 23:58

ThrillerHz je napisao/la:Haajdee fale 2 za lopte sutra, neko???
Imaš li još tih ahbaba? :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 sep 2018, 00:05

Ako nismo u stanju dobiti ovih 5 narednih utakmica , nismo ni zasluzili da budemo prvaci.Imamo super prvu postavu , samo da Velkoski ne igra krilo.Rahmanovic(Velkoski)trebaju da se mjenjaju u toku utakmice i igraju iza napadaca.Rahmanovic trenutno ima prednost,ali ne moze ni on odigrati narednih 11 utakmica(treba ga malo i energetski cuvati ,a i kartoni ce uraditi svoje).Izmisljati mjesto kapitenu ,ne koristi nikome.Niti jednom pojedincu ne zelim nista lose,ali ako on nije najbolje rjesenje za FKS u tom trenutku onda da mi je brat ne bi igrao.Imamo mi sirinu,mozda smo i koristili to,ali poslije ove pauze treba sto vise paziti Adukora,Stanojevica ,u ostalom i sve fudbalere,na svim pozicijama , povremeno odmarati cuvati od povreda.Oni koji ne mogu(Crepulja,Bekic,Sofranc)udaljiti od prvog tima i kad budu fit bujrum.Moze ova ekipa do titule uz podrsku uprave,navijaca i vodjenja tima bez starih privilegija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 sep 2018, 00:07

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Nek neko Lelića zovne, il Radovca.

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 03 sep 2018, 00:37

Kao što neko reče, ako nismo u stanju dobiti ove utakmice onda i nije titula za nas ;)
I am coming

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 sep 2018, 00:39

Ponavljam, nema titule bez (I)stočnog Sarajeva i ludnice u zadnjim minutama utakmice. :kafa:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 sep 2018, 01:05

skoroalen je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Nek neko Lelića zovne, il Radovca.
Kaže Samke da ne može, bole ga leđa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 03 sep 2018, 01:37

Igramo solidno, haman pa dobro. Bolje nego zadnje dvije sezone. Ali ako hoćemo titulu, morat će ovo bolje, konkretnije, efikasnije.

Znam da je nezgodno u Zenici, al imam osjećaj da smo preoprezno ušli jučer. Po meni je trebalo malo više rizika, npr Mustafić umjesto Stanojevića i da još više probamo nametnut svoju pas igru i imat još veći posjed. Imam osjećaj da bi mali Mustafić, da protiv Reala istrči igrao jednako mirno i ne bi se sakrivao od lopte, vraćao se po nju, uzimao odgovornost, smio da je povuće i osvaja prostor. Sigurno da bi s njim imali više okomitih pasova u odnosu na ovu postavku sa Stanojevićem. Al nikad se ne zna, možda bi trpila defanziva. Lako je biti general poslije bitke, al iz ove perspektive ja bih njega gurnuo. Pa makar u 65. minuti kad su ovi pali.

Drugi problem je Krste na krilu, što sam već spominjao.
Samo naprijed Saraj'vo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 17 gostiju.