FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjalo bi zadrzat se u 2-3 boda u slijedecih 5 kola s obzirom na raspored gurbeta, jbg oni u listicu uvijek odu s mudima i pregaze ih, a mi muda na ivanu ostavimo, svaka im cast za ovu igru
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ja neki dan rekoh sto smo bili prvi bili smo, ali sto bi nas vrli trener rekao, sta je tu je, nemamo srece, bla bla bla
Jbg, tek sad nam fali pobjeda od sinoć, a i raniji kiksevi dolaze "na naplatu".
Jbg gledat sebe, nadati se da nećemo više prosipati bodove i čekati kikseve od konkurenata.
Jbg gledat sebe, nadati se da nećemo više prosipati bodove i čekati kikseve od konkurenata.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
E to je ono sto se Zelji ne moze desiti , da im se ne svira penal (kao nama protiv GOSKa).Nista to nije nenadoknadivo , samo ne smijemo imati remije gdje dominiramo.Afirmisali smo mnostvo mladih igraca , a nasi konkurenti koriste uglavnom igrace sa strane,a koji i za skromne budjete kostaju.Ono sto bi mi trebali rijesiti je fudbaleri koji ne igraju ili slabo igraju,a slove za neke igrace(Sofranec,Crepulja,pa i Velkoski).Tek je 1/4 prvenstva.Imamo 80% respektabilne ekipe , jos nam malo fali da budemo dominantni.Onakvu dominaciju u Zenici(a sa solidnim,ne raspalim Celikom)nije vidjela Zenica.Samo jos popraviti ofanzivno lijevu stranu i sve 5.Dobijat cemo i mi SB,Lazne i Zelju ,samo da nastavimo u ovom smjeru.Ne podcjenjujem nikoga , ali vjerujem da mozemo bolje od drugih.Svakom buducem treneru Sarajeva je titula obaveza.Dva boda zaostatka ce se nadoknaditi.Uz malo srece i sa ovim vecerasnjim rezultatom ,smo trebali bjezati minimum mi njima 2 boda.Vratiti ce se to negdje.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
a ko je kriv sto oni na klupi imaju tenkistu a mi obicnog vojnika 

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne igramo u kost majke mi, samo kombinatorika i sitni vez, niko se neće polomljen vratit.ThrillerHz je napisao/la:Haajdee fale 2 za lopte sutra, neko???

De fakat, ako je ko nagodan nek uleti, da se raspucamo malo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Šta kažu ovi što su zadovoljni bodom (bijedom) iz Zenice na ovaj rezultat kona.Njima da je Oda bio trener kad su igrali sa Čelikom u Zenici bilo bi 0:4.Zadovoljit se bodom u gostima protiv ekipe koja je trebala biti drugoligaš, jednako je zadovoljit se trecim mjestom i izborenom Evropom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
1. Željezničar 8 5 2 1 14:5 17
2. Sarajevo 8 4 3 1 17:7 15
3. Zrinjski 8 5 0 3 14:11 15
4. Široki Brijeg 8 3 4 1 10:5 13
2. Sarajevo 8 4 3 1 17:7 15
3. Zrinjski 8 5 0 3 14:11 15
4. Široki Brijeg 8 3 4 1 10:5 13
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ima li kakvih naznaka kakva ce kazna biti za ona sranja?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vjerovatno 7-8 milja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa opet kad dođe neko gostovanje, zadovoljite se bodom..
Prođe 8 utakmica prvenstva, drugo mjesto i dva boda zaostatka za prvim. Zadovoljan ne mogu biti ali nije toliko ni loše. Za ovih 8 utakmica glavni konkurenti za titulu smo mi, kone i mađari. Ne može se reći da je neka ekipa više pokazala i da je neka ekipa bolja od druge, sve je to u pet deka i poprilično izjednačeno ALI mi smo ti koji uvijek imamo najmanje sportske sreće, tu je naš najveći problem.
Da smo, kao što se govorilo prije početka prvenstva, angažovali jos jedno ili eventualno dva pojačanja, siguran sam da bi sada bili na prvoj poziciji. Da smo doveli desnog beka i Hebiba koristili ofanzivnije, i da smo doveli ofanzivnog veznog ili bolje krilo, sada bi sjedili na vrhu tabele ali hajde, "šta je tu je".
Kur.va juče nikako da uđe, protiv GOŠKa isto, protiv Radnika primamo u 90oj go i gubimo, protiv kona imali precku i par šansi da ih dotučemo i dođemo do 3:1 i opet sreća kontra nas. Jedino protiv Slobode smo imali sreću, ali to je taj omjer, 1:10.
Odmorit se i furiozno krenut u nastavak sezone. Ne smijemo dopustit nove kiksove i veći zaostatak. Dolazi Tuzla koje se ja pribojavam ali moramo pobjedit, moramo. Zatim idemo Krupi i dočekujemo Širokog. Moramo uzeti 9 bodova jer kone imaju lagan raspored i u sljedećih pet tekmi četiri igraju kući dok idu Mladosti u goste.
Prođe 8 utakmica prvenstva, drugo mjesto i dva boda zaostatka za prvim. Zadovoljan ne mogu biti ali nije toliko ni loše. Za ovih 8 utakmica glavni konkurenti za titulu smo mi, kone i mađari. Ne može se reći da je neka ekipa više pokazala i da je neka ekipa bolja od druge, sve je to u pet deka i poprilično izjednačeno ALI mi smo ti koji uvijek imamo najmanje sportske sreće, tu je naš najveći problem.
Da smo, kao što se govorilo prije početka prvenstva, angažovali jos jedno ili eventualno dva pojačanja, siguran sam da bi sada bili na prvoj poziciji. Da smo doveli desnog beka i Hebiba koristili ofanzivnije, i da smo doveli ofanzivnog veznog ili bolje krilo, sada bi sjedili na vrhu tabele ali hajde, "šta je tu je".
Kur.va juče nikako da uđe, protiv GOŠKa isto, protiv Radnika primamo u 90oj go i gubimo, protiv kona imali precku i par šansi da ih dotučemo i dođemo do 3:1 i opet sreća kontra nas. Jedino protiv Slobode smo imali sreću, ali to je taj omjer, 1:10.
Odmorit se i furiozno krenut u nastavak sezone. Ne smijemo dopustit nove kiksove i veći zaostatak. Dolazi Tuzla koje se ja pribojavam ali moramo pobjedit, moramo. Zatim idemo Krupi i dočekujemo Širokog. Moramo uzeti 9 bodova jer kone imaju lagan raspored i u sljedećih pet tekmi četiri igraju kući dok idu Mladosti u goste.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma nez toliko je cini mi se zeljo imao..a manja je drama bilaMortemHz je napisao/la:Ma vjerovatno 7-8 milja

Imamo strasan raspored nakon pauze. Nema opustanja, pauzu iskoristiti maximalno. Ova ekipa zasluzuje titulu. Ne pamtim jos ni jednu generaciju koja je uvezala 5 dobrih igara. Imamo konstantu. Husrefu sva podrska. Vi koji bi sad mjenjali nesto niste normalni..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
ja bi ih kaznio samo zato sto nisu bili sposobni iz 3 pokusaja pogoditi onoliku glavusu

-
- Kontakt:
Proslo je to vrijeme ,gdje smo skidali gace.Mozda je i dobro da ubice odu sa bh scene.Onakva dominacija kao sinoc i dobra igra proti Zelje kao gosti(za nas najnezgodniji ,a za njih najpovoljniji trenutak)su garancija naseg kvaliteta.Samo iskoristiti pauzu i ubaciti u brzinu vise do kraja polusezone.Na reprezentativnoj pauzi vidjeti na koga se moze racunati do kraja polusezone.Ko nije 100% spreman,nek ide ili trening sa kadetima. Samo zdravi i motivisani mogu trenirati i konkurisati za prvi tim.skoroalen je napisao/la:Nas u osnovi i yebe to što imamo 2-3 gostovanja odakle tri boda ne bismo donijeli da igramo s 5 igrača više. U startu prekrižiš bodove na tim stadionima i odmah si u zaostatku. Ovi gurbeti su se definitivno oslobodili na Pecari, lani ih karindžali a nastavili i ove godine.ElCartel11 je napisao/la:Mi sve ukupno ne znam jesmo li u listici zabili 3 gola, jbt kao da pricamo o Realu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Nema sanse da mi 9 bodova uzmemo u tri naredne.Ali daleko je ovo od bilo kakvih kalkulacija.Premala je razlika,odnosno prerano je ovo jos za bilo kakvo racunanje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma kakve kalkulacije, vidiš da je ova liga čudna. Zrinjski je znao zijaniti 11 bodova, tako da ovo u bod-dva ništa ne znači.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobiti Tuzlu pa ćemo onda kalkulisati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako nema šanse yebo ga ti?miky_hz je napisao/la:Nema sanse da mi 9 bodova uzmemo u tri naredne.Ali daleko je ovo od bilo kakvih kalkulacija.Premala je razlika,odnosno prerano je ovo jos za bilo kakvo racunanje.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 12 gostiju.