Samozdravlje je napisao/la:
@emire79 prijatelju da li za tebe nema niko personalno iznad kluba? Izvini ,ali mislim da grijesis.Sta je tu dvolicno,Velkovski nije ni za klupe.Resic,Handzic,Sisic,Halilovic imaju bolji ucinak od Velkoskog ,a proveli od 10 do 20x manje vremena na terenu.Prosle godine imao 12 gol.+10 asis.,prosle godine.Da li je igrao protiv Radnika,GOSK/a,Celika .U Zenici da smo imali 20% napada sa lijeve strane u odnosnu na desnu ,zabili bi sigurno.Covjek nije mogao u Sjevernoj Koreji igrat.Lafo fb,instagram.Krepulja,Sofranec,Velkoski nisu opravdali svoja primanja.tacka.I mene je srce bolilo za Saida,pa ga ne branim,nema niko veci od kluba,sem navijaca kao cjelina.Klub bez navijaca nije klub.
Kod nas se treba prestati gledati kroz tu prizmu merhameta. To u ozbiljnim klubovima nema. Učinak je najbitniji. Ako nije u formi, ima klupa ili tribine. Pa izbori se ponovo. Zato si plaćen. Ako imaš porodičnih problema, onda nemoj igrati, jer porodica je najbitnija, jer igrač tad nije 100% psihički prisutan. Kod nas igra zato što je nekad bio dobar, igra na ime, a ne više na učinak. Sve dok je tako rezultati će biti slabiji. Velkoski mi je drag, al realno ovakav nam nije od pomoći. Na klupu dok se nedohaviza opet. Imaju mlađi koji će bolje iskoristiti priliku, kao Tatar ili Rahmanović.