Ma znam ja na koga misli, ali onda nek malo vise diferencira.
Uvijek ta zla dijaspora, u sve zlo je umjesana...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Edo jos jednom si pokazao kakva si ljudina svaka cast...Ovim si postigao jedan od vaznijih golova svoje karijere, po ovome ce te ljudi pamtit , i prepricavat priceo tebi (jednom velikom sportisti a prije svega velikom covjeku) sa generacije na generaciju...Hvala ti;)
svaka cast Edine i svaka cast tvojim roditeljima koji su te odgojili kako treba,
Alene zelim ti sve najbolje da bude sve kako treba i bice akoBogda
Sretno brate.
Deni_Hz je napisao/la:
Pljuje ga dijaspora sto nije sa ostatkom ekipe otisao na vasar veceru....
Koja dijaspora?
ma ne pljuje dijasporaa vec dole vi ...ako se prica o ovoj vamo veceri u Chi, onda ovaj narod ovdje vec zna sta se tu desilo, tako da tu nije popljuvan sigurno niko od reprezentativaca, pa ni Dzeko.
Svaka cast Dzekson na ovomm fakat me je obradovao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Znao sam uvjek da je veliki patriota, nisam ni sumnjao u njega. Svaka cast.
Jos da pocnes igrat za reprezentaciju uvjek onako kako si igrao protiv Mexica, da vratis onu formu iz Wolfsburga opet ces vratit euforiju u Bih.
Edin je za mene zastitno lice BIH.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
moga mi Allaha kada sam sada procitao da je dzeko uplatio onolika sredstva onome momku za lijecenje suze su mi potekle...edine dabogda ti Allah dao sve sto pozelio jer to si i zasluzio hvala tvojim roditeljima sto odgojise takvu velicinu gromadu od covjeka,zaduzio si sve bosance i hercegovce da te cjene
Gledam ovaj snimak i pitam se kako neko moze biti na ovo imun, ne reagovati?
Moze! I vi i ja to znamo. Gospodo foteljasi dok vi dijelite svoje ministarske fotelje, djeca nam umiru, djeca nam se za zivote bore. A vi? Sta vi radite? Jel vas stid? Naravno da nije! Jer da bi nekoga bilo stid mora imati obraz, a vi ste ga davno izgubili.
Edine, ti si mogao da ne obracas paznju na ovo. Mogao si! Imas novac, imas slavu, imas karijeru, imas sve odlike uspjesnog mladog covjeka. Mi smo nekako navikli da se sve u ovoj drzavi radi iz licne koristi (citaj novca).Tebi to ne treba, ti iz ovoga nikakvu novcanu korist neces izvuci. Alen i njegova porodica su obicni ljudi, kako ti oni mogu pomoci? Zasto si to uradio?
Svi smo mi ljudi, ali ti si to uradio zato sto si COVJEK, TOLIKO VELIK, DA VECI BITI NE MOZES.
Nisi ostao imun, nisi cuvsi za ovu pricu rekao zao mi je ali to nije moj problem. Nisi. Edine, ti si cuo krik, poziv u pomoc jednog mladog covjeka, tvog sugrađanina i uradio si ono sto rade samo oni najveci, pomogao si. Tih 50.000KM je tvoj odgovor, ali ne zaboravi sve se u zivotu vrati.
Vi gospodo (o tome kolika ste vi gospoda znamo mi najbolje) koji ste Alenu zatvorili vrata davajuci mu komad papira na kojem je pisalo "To nije u nasoj nadleznost", uzivajte i dalje u vasim vilama, uzivajte u visokim placama, uzivajte, ne trebate nam, toliko ste jadni da mi nista drugo ne preostaje osim da vas zalim, jer samo ljudske nule, ljudsko dno zasluzuje zaljenje i nista drugo.
Edine, koliko ti je od jutros ljudi zaljelo samo najbolje,koliko molitvi i blagoslova je upuceno na tvoje ime.
Tebi Edine ne treba nista vise, ne zaboravi jedno, neko to odozgo vidi sve.