FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 27 sep 2013, 10:49

anonymous001

Ko se zadnji smije, najsladje se smije....
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 sep 2013, 10:54

anonymous001 je napisao/la: vama ni Ronaldo nebi pomogao da pobjedite utakmicu u gostima hahahahahahahaha
slika
Hajde pametnjakoviću nek si nam rekao, ne znam sta hoces stim da postignes, vidi se da si dijete i zato ne vrijedi se stobom raspravljati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 27 sep 2013, 11:01

Nude se igraci , dovode 19-godisnjaci na probe a rastjerana kompletna 94 generacija , Velagic , Tinjic , Alibasic , igraci koji su nas proizvod i ne kostaju nista spram ovih polovnjaka kojih se Smajl rjesio ! Politika na koju sam ukazivao od pocetka , za pare od te cetvorice moglo se dovesti jedno ili dva prava pojacanja! Nije cilj da Azmir potrosi novac vec za potroseni novac da klub dobije adekvatno pojacanje , ujedno mladi igraci iz omladinskog ostaju u maticnim klubu i bore se za mjesto !

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 27 sep 2013, 11:37

Sad ako ne uzmu bodove u Gabeli otkinut im od plate,jeb.o ovo više za sve ih se nagrađuje a nema kazne kad igraju ko pi.ke.
I ne kontam kako možete ozbiljno shvatat' ove iz Bihaća i odgovarat na njihove provokacije :roll: Pa ljudi su u ovoj ligi sto godina bolan i vi se sa njima nešto raspravljate.Gori ste vi ocam' :D

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 sep 2013, 11:45

staragarda je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:U nedelju se igrac mec u Gabeli,sudija iz Sarajeva!
e tek smo sad j.e.b.a.l.i jeza u ledza..bolje da sudi neko iz gabele :D ....inace,ako zijanimo losi smo...a ako otkinemo koji bod....kupljeno naravno :D :D
Ma joj meni su najsladje te kupljene pobjede, pogotovo u gostma, kad je nama godra, a ostali hoce da se pojedu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 sep 2013, 12:44

haver je napisao/la: I ne kontam kako možete ozbiljno shvatat' ove iz Bihaća i odgovarat na njihove provokacije :roll: Pa ljudi su u ovoj ligi sto godina bolan i vi se sa njima nešto raspravljate.Gori ste vi ocam' :D
Ni meni fakat nije jasno..ajmo gledat svoja posla ;)
tuzlanska Sloboda

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 27 sep 2013, 13:59

rukfash je napisao/la:Nude se igraci , dovode 19-godisnjaci na probe a rastjerana kompletna 94 generacija , Velagic , Tinjic , Alibasic , igraci koji su nas proizvod i ne kostaju nista spram ovih polovnjaka kojih se Smajl rjesio ! Politika na koju sam ukazivao od pocetka , za pare od te cetvorice moglo se dovesti jedno ili dva prava pojacanja! Nije cilj da Azmir potrosi novac vec za potroseni novac da klub dobije adekvatno pojacanje , ujedno mladi igraci iz omladinskog ostaju u maticnim klubu i bore se za mjesto !
Moj potpis na napisano!

Ovo nam najmanje treba.Tooooooliko naše djece,iz naše škole, a dovode se neki tamo.Pogledajte koliko samo naših momaka, koje su naši otjerali danas igra u Premijer ligi.Sve su to djeca koja su bila naajbolja u svojim selekcijama.
Zaista mi ovo nikako nija jasno,od toliko naše djece,naših momaka koji nas eto opet izvlače svojim golovima, mi opet dovodimo neke anonimuse.Ono što mi naaajteže pada je što naši forumaši "neki" to podržavaju, podcjenjujući našu djecu.Ja se samo nadam da naš uvaženi predsjednik tooooo neće dozvoliti,jer su ovo po meni samo menadžerska posla.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 sep 2013, 14:03

joksimovic je napisao/la:
rukfash je napisao/la:Nude se igraci , dovode 19-godisnjaci na probe a rastjerana kompletna 94 generacija , Velagic , Tinjic , Alibasic , igraci koji su nas proizvod i ne kostaju nista spram ovih polovnjaka kojih se Smajl rjesio ! Politika na koju sam ukazivao od pocetka , za pare od te cetvorice moglo se dovesti jedno ili dva prava pojacanja! Nije cilj da Azmir potrosi novac vec za potroseni novac da klub dobije adekvatno pojacanje , ujedno mladi igraci iz omladinskog ostaju u maticnim klubu i bore se za mjesto !
Moj potpis na napisano!

Ovo nam najmanje treba.Tooooooliko naše djece,iz naše škole, a dovode se neki tamo.Pogledajte koliko samo naših momaka, koje su naši otjerali danas igra u Premijer ligi.Sve su to djeca koja su bila naajbolja u svojim selekcijama.
Zaista mi ovo nikako nija jasno,od toliko naše djece,naših momaka koji nas eto opet izvlače svojim golovima, mi opet dovodimo neke anonimuse.Ono što mi naaajteže pada je što naši forumaši "neki" to podržavaju, podcjenjujući našu djecu.Ja se samo nadam da naš uvaženi predsjednik tooooo neće dozvoliti,jer su ovo po meni samo menadžerska posla.
vama nek dovedu Ronalda i Messia dzaba opet necete pobjediti u gostima hahahahahaha

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 sep 2013, 14:15

haver je napisao/la:Sad ako ne uzmu bodove u Gabeli otkinut im od plate,jeb.o ovo više za sve ih se nagrađuje a nema kazne kad igraju ko pi.ke.
I ne kontam kako možete ozbiljno shvatat' ove iz Bihaća i odgovarat na njihove provokacije :roll: Pa ljudi su u ovoj ligi sto godina bolan i vi se sa njima nešto raspravljate.Gori ste vi ocam' :D
Nije valjda da se nadas bodovima u Gabeli :lol: :lol: :lol: prvo bolan gol treba dati :lol: :lol: :lol: a kad niste ovako "losem" Jedinstvu mogli prici golu sumnjam da i tamo mozete ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 sep 2013, 14:29

anonymous001 je napisao/la: vama nek dovedu Ronalda i Messia dzaba opet necete pobjediti u gostima hahahahahaha
slika
Hayley <3

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 sep 2013, 15:23

samo lakapo ;) kad krenu bodovi sa strane svi ce pisnuti u gacice :lol:
Sloboda Tuzla

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 sep 2013, 15:24

fukaratz je napisao/la:samo lakapo ;) kad krenu bodovi sa strane svi ce pisnuti u gacice :lol:
prije će Himzo Polovina ustati iz mezarluka nego vi pobjediti u gostima!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 sep 2013, 16:18

anonymous001 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:samo lakapo ;) kad krenu bodovi sa strane svi ce pisnuti u gacice :lol:
Koji si ti smor u pm.. :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 27 sep 2013, 16:43

anonymous001 je napisao/la:
Veći je broj treba koje je Kemo Malovčić guzio za godinu dana nego broj godina koje je Jedinstvo provelo u Premijer ligi :D
Dokle više da pišeš takve postove koji nemaju veze s vezom.Ovako se možemo prepucavat do ujutru a od toga nema ništa.
Ovo ti je sve oprošteno ako priznaš da ti još uvijek mama i tata kupuju knjige za školu jer si još uvijek mali da ideš sam u knjižaru :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 sep 2013, 16:46

para vrti dje burgija nece :D

a bgm ne znam ni za jedno nase dijete da igra u PL a da je otjeran iz Slobode, sadasnje Slobode.. Riba jedino, a vidimo naigra se i u Celiku- prevara od igraca...a prije otjerani su golman Ostrakovic iz Veleza, Rahmanovic iz Olimpica donekle i Jusufovic i ni jednog od njih prvo nije otjerao ni Smajl ni Azmir, a ni jednog sad ne mozes vratiti ni pomocu trikova.
Dok Velagic recimo je sam odabrao da ode negdje gdje ce igrati, u Slobodi realno i nije za prvih 11 ni trenutno. A kad ovdje nije za prvih 11 dovoljno sam rekao :D mogao je cekati sansu sa klupe.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 sep 2013, 17:27

joksimovic je napisao/la:
Moj potpis na napisano!

Gledam šta vas dvojica pišete mjesecima, jednu te istu stvar i to ciljano - ako griješim neka mi je na dušu.
De vi meni recite kojeg našeg igrača koji igra dobro i standardno mi možemo vratit u Slobodu? Jesu ih otjerali, ali to nisu uradili ljudi koji su trenutno u klubu i shvatite to već jednom!
Mislite da će jedan Rahmanović, Bekić (obojica), Pirić, pa i Riba i Gojković donekle igrat 2. ligu? De ako znate bilo kojeg lično, ne samo od nabrojanih pitajte pa će te čut odgovor..
Nabrajate neku djecu koja su prošle sezone imala odličnu priliku da se dokažu i stvarno se nisu imali požalit NI-NA-ŠTA a odigrali su ko MUDO! Ti tvoji nabrojani rukfash sad ne mogu igrat nigdje i ti to dobro znaš.
Što se mene tiče od tih iz prošle sezone jedino Mići treba zabetonirat mjesto u prvih 11 jer dečko stvarno vrijedi (Saleta i ostale naše ne računam ovdje jer su oni ipak stariji).
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 sep 2013, 18:33

anonymous001 je napisao/la: vama ni Ronaldo nebi pomogao da pobjedite utakmicu u gostima hahahahahahahaha
Može Džeko,njega ćemo da kupimo sad u decembru.Nemoj se ti meni ništa sikirat 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 sep 2013, 18:35

Husić je odlučio da Crveno - crni za svaki postignuti pogodak protiv GOŠK - a između sebe podijele 3.000 KM! Nakon premije protiv Bratstva (2.000 KM po golu), gostovanje u Hercegovini donosi još veću novčanu nagradu koju prvotimci u slučaju osvojena tri boda mogu zaraditi.
Pobjeda je bolja od orgazma!

renato
Kontakt:

Post Postao/la renato » 27 sep 2013, 20:12

sloboda je trebala da spava i trenira u capljini od koje je
dobila zeleno svijetlo da koristi stadion al zbog zauzetosti
svih hotela i motela u gradu morala je da potrazi novu
destinaciju

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 27 sep 2013, 20:38

Opet MIČO NEIGRA .OPET POČINJE BRČKALIĆ STARTER.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.