Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Potvrđujem da će Carrol igrati protiv Uniteda.
Očekujem ubjedljivu pobjedu.
Gerard e mora iskupiti za onaj crveni karton, Carrol mora dato go jer ga je King vodio na koncert. Bez dva gola razlike neću da pričam.
P.S. U petak putujem za Bosnu ako Bog da, u subotu stižem.
U nedjeelju se gleda derbi u Vogošći, ko god dođe sve je na moj račun.
Gerard e mora iskupiti za onaj crveni karton, Carrol mora dato go jer ga je King vodio na koncert. Bez dva gola razlike neću da pričam.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Rizo, gdje tacno gledate mec u nedelju
Aj doci cu da proslavimo zajedno.
Aj doci cu da proslavimo zajedno.

- Megamon
- Kontakt:
Ima li bujruma Rizo ?Rizah je napisao/la:Potvrđujem da će Carrol igrati protiv Uniteda.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jarani moji lijepi, ima jedan kafić kod Hurema se zove, atmosfera je prejaka. Inače moj dobar prijatelj i utakmice se gledaju kod njega jer lik ima preko 1000 kanala, pa gledamo i derbije Coca Cola 1 i 2 itd.
Najbolje bi bilo da se svi lijepo nađemo u 12 na popodnevnoj kafici u Caffe slastičarnoj PARK, a onda da se svi zajedno dogovorimo gdje ćemo gledati tekmu.
Bujruma ima za sve ko me zna
Najbolje bi bilo da se svi lijepo nađemo u 12 na popodnevnoj kafici u Caffe slastičarnoj PARK, a onda da se svi zajedno dogovorimo gdje ćemo gledati tekmu.
Bujruma ima za sve ko me zna

- reds_forever
- Kontakt:
Ma ja na Aquilanija vise ne racunam, sumnjam da se on zeli vratiti u Liverpool....polga je napisao/la:Vidim niko nece da ti napise, pa evo ja cu ti.hary_ynwa je napisao/la:Pošto se već uveliko počeli pisati da se Aqua vraća sa posudbe, što mi je naravno drago, može li mi neko reći da li je on imao težih povreda u karijeri(u zadnjih 2-3 god) ??? Hvala !!!
YNWA
Kada je dosao u Liverpool, nosio je povredu (zglob cini mi se) zbog koje nije igrao jedno 8 mjeseci. Onda se takoder malo povrijedivao tokom prosle sezone.
Otisao je u Juve, igrao cesto, sa blagim povredama, ne tako cestim, ali koje se ipak desavaju.
Najozbiljnija je ova s kojom je dosao u Liverpool. Ali u prevodu, malo bolja verzija Aurelija, sto se tice povreda, tako da ako se vrati, ocekuj da bude s vremena na vrijeme van terena.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Kako to mislis ?Rizah je napisao/la: Bujruma ima za sve ko me zna

Neće valjda dolaziti ljudi iz Krajine da popiju kahvu sa mnom i da gledaju tekmu.asylum je napisao/la:Kako to mislis ?Rizah je napisao/la: Bujruma ima za sve ko me zna
Ko me zna fb chat, liverpool tema, arsenal tema, Sarajevski kanton, to bi trebalo biti to.
Ovaj ss.ba ne znaju sami šta hoće, juče pišu Jose ide u Milan već danas u Liverpool

Samo da vam kažem da je to lažna informacija, jer poslije onog što mu je Sturidge uradio, skinuo sam ga sa spiska.
Idealan dvojac, a obojica su besplatni, su Taiwo i Oscar Wendt.
OK Rizo, onda se vidimo
A sto se tice tih bekova, dovesti Taiwoa a Wilson uvijek moze uskociti
A Milan Stankovic je sigurno doprinio igri Kopenhagena mada ga iskreno nisam nesto Bog zna kolko pratio
A sto se tice tih bekova, dovesti Taiwoa a Wilson uvijek moze uskociti
A Milan Stankovic je sigurno doprinio igri Kopenhagena mada ga iskreno nisam nesto Bog zna kolko pratio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Počinje zagrijavanje za nedjelju
[youtube][/youtube]
Počinje zagrijavanje za nedjelju

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka, neka. Samo laganini.
Nema više Nanda da im zagorča život mada se nadam da to može i Suarez ili pak Carroll ako bude igrao.
Gerrard bi trebao slobodnije igrati nego li je to radio u meču sa West Hamom. Lav iz Brazila uvijek odigra odlično meč protiv velikana pa ne znam zašto ne bi i ovaj put.
Također mi je drago što su Meireles i Agger spremni, mislim da možemo do pobjede mada ne bih 100% tvrdio. U ovakvim mečevima nema favorita.
Nema više Nanda da im zagorča život mada se nadam da to može i Suarez ili pak Carroll ako bude igrao.
Gerrard bi trebao slobodnije igrati nego li je to radio u meču sa West Hamom. Lav iz Brazila uvijek odigra odlično meč protiv velikana pa ne znam zašto ne bi i ovaj put.
Također mi je drago što su Meireles i Agger spremni, mislim da možemo do pobjede mada ne bih 100% tvrdio. U ovakvim mečevima nema favorita.

Vidi Rize jest fin, nosa budućeg Gunnera na avataru. Rizo da se to nisi preobratio. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rizo koga stavi kao avatar taj u Liverpool neće doći. Sjećam se DeschampaBosco je napisao/la:Vidi Rize jest fin, nosa budućeg Gunnera na avataru. Rizo da se to nisi preobratio.

De ako može nek stavi još onog Alexa Chamberlaina jer navodno i Liverpool i Arsenal su zainteresovani za njega.OTNYS_YNWA je napisao/la:Rizo koga stavi kao avatar taj u Liverpool neće doći. Sjećam se DeschampaBosco je napisao/la:Vidi Rize jest fin, nosa budućeg Gunnera na avataru. Rizo da se to nisi preobratio.
I scum, ne zaboravi.Bosco je napisao/la: De ako može nek stavi još onog Alexa Chamberlaina jer navodno i Liverpool i Arsenal su zainteresovani za njega.
Najbolje neka stavi neke igrace tipa Poulsen ili Konchesky, pa da se drzimo takvih podalje od ovog kluba.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Niko nije očekivao da će najveći trener pristati da se vrati

Na mom spisku je crnim slovima napisano ime Eden Hazard i čak podvučeno

Treba neko da nosi broj 11 u Liverpoolu, odavno ga niko nije nosio

A ja sam od malena išao u mekteb, tako da za mene postoji samo Liverpool

Mene je mama uputila pravim putem

-
- Kontakt:
po meni daniel agger jedan od najboljih stopera u ligi,e sad samo navijaci liverpoola ce se sloziti jer mi znamo kako igra agger kada je spreman,mada ce mnogi drugi reci da agger nije ni blizu dobrom stpoeru
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... for-sunday
Kenny se izjasnio u vezi povrijedenih igraca.
Kelly i Shelvey naravno sigurno propustaju utakmicu, dok za Carrolla i njegovo uvrstavanje u tim necemo znati prije otprilike 13:30, kada izadu sastavi.
Za kraj: ''He might not even be a substitute - he might be going to see Boyzone!''
Kenny se izjasnio u vezi povrijedenih igraca.
Kelly i Shelvey naravno sigurno propustaju utakmicu, dok za Carrolla i njegovo uvrstavanje u tim necemo znati prije otprilike 13:30, kada izadu sastavi.
Za kraj: ''He might not even be a substitute - he might be going to see Boyzone!''

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Hotel bans Manchester United ace Chris Smalling after £2.4k all-night party
Evo, mogao bi i ovaj da ne zaigra u nedjelju
Opijo se citavu noc s nekim curama , izbacili ga iz hotela
Nece to Fergie tolerisati

Evo, mogao bi i ovaj da ne zaigra u nedjelju

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Suarez i Carroll protiv O`Shea i Smallinga
Moraće mu Fergie oprostiti barem ovaj put. Najvjerovatnije da će
Rio biti spreman no to se sigurno neće odavati tik pred meč protiv Liverpoola, ista stvar za Carrolla.

Rio biti spreman no to se sigurno neće odavati tik pred meč protiv Liverpoola, ista stvar za Carrolla.

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.