NK Zvijezda Gradačac

Kapetan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kapetan » 16 feb 2017, 22:36

Kome je puno dat 10 maraka za mjesec dana da gleda klub koji voli, ne treba ni da dolazi. Nema se 10 maraka za 2 domace utakmice, a ima se para za internet i da se sere po forumu, **** ga ja. Ako hoces fudbaleru "**** mater" plati 5 maraka za kartu. Nema **** dzabe.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 16 feb 2017, 23:39

Kapetan je napisao/la:Kome je puno dat 10 maraka za mjesec dana da gleda klub koji voli, ne treba ni da dolazi. Nema se 10 maraka za 2 domace utakmice, a ima se para za internet i da se sere po forumu, **** ga ja. Ako hoces fudbaleru "**** mater" plati 5 maraka za kartu. Nema **** dzabe.
Koliko se zivaca i godina zivota izgubi gledajuci ovu ligu, trebalo bi smanjit cjenu cisto zbog pretrpljene dusevne boli :zzz: Salu na stranu, stvar je u tome da je danas zivot jako brz, veoma je malo slobodnog vremena, stvar je pririteta kod ljudi, i normalno da se prioriteti mjenjaju kako opada kvalitet fudbala koji se igra, tako da ce jako malo ljudi dragocjene sate vikendom potratit na ovaj pokusaj fudbala od 1.lige federacije...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 feb 2017, 09:49

Kapetan je napisao/la:Kome je puno dat 10 maraka za mjesec dana da gleda klub koji voli, ne treba ni da dolazi. Nema se 10 maraka za 2 domace utakmice, a ima se para za internet i da se sere po forumu, **** ga ja. Ako hoces fudbaleru "**** mater" plati 5 maraka za kartu. Nema **** dzabe.
Neshvatas da danas covjek citav dan radi za 15 km,konobar, nkv radnik u gradexu dzeni ,plate u kuli,namjestaju,po 4oo km,i kako covjek da povede svoja dva sina na utakmicu,i sebe,i da plati 15, km,kad mu je tih 15 km vreca brasna,sto moze jest mjesec dana,a da nepricam o dvije utakmice,grickalicama,soku,itd.
Znam x porodica,komsija,kad pitam hocemo na utakmicu,odgovor je uvljek isti,to je za nas luksuz...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 17 feb 2017, 10:03

crvenobijeli je napisao/la:
Neshvatas da danas covjek citav dan radi za 15 km,konobar, nkv radnik u gradexu dzeni ,plate u kuli,namjestaju,po 4oo km,i kako covjek da povede svoja dva sina na utakmicu,i sebe,i da plati 15, km,kad mu je tih 15 km vreca brasna,sto moze jest mjesec dana,a da nepricam o dvije utakmice,grickalicama,soku,itd.
Znam x porodica,komsija,kad pitam hocemo na utakmicu,odgovor je uvljek isti,to je za nas luksuz...
3km velika tribina 2km mala tribina

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 feb 2017, 10:58

Nemojte zaboravi da su glavni faktori koji odlučuju o broju gledalaca rezultati i atmosvera u i oko kluba. A mi toga sada realno nemamo.
Mi kada smo se prvi put ulazili u premier ligu stadion je bio poprilično puni i u drugoj sjever, prvoj federalnoj i u premier ligi. A znamo i zašto. Došlo je do nečeg novog nakon svih sušnih godina koje smo do tada imali. Ušao je Cimos, stvorila se pozitivna energija oko kluba itd. I tada je bilo siromašnih i ljudi koji nisu imali za ulaz a stadion je bio pun.
Sada ima masa ljudi koji sebi mogu priuštiti ulaznicu ali im se dole jednostavno više ne dolazi.
Tako da po meni cijena ulaznice nema neki poseban značaj zašto je opao broj gledalaca. Rezultati i amaterizam oko kluba je glavni razlog.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 feb 2017, 13:10

combe je napisao/la:Nemojte zaboravi da su glavni faktori koji odlučuju o broju gledalaca rezultati i atmosvera u i oko kluba. A mi toga sada realno nemamo.
Mi kada smo se prvi put ulazili u premier ligu stadion je bio poprilično puni i u drugoj sjever, prvoj federalnoj i u premier ligi. A znamo i zašto. Došlo je do nečeg novog nakon svih sušnih godina koje smo do tada imali. Ušao je Cimos, stvorila se pozitivna energija oko kluba itd. I tada je bilo siromašnih i ljudi koji nisu imali za ulaz a stadion je bio pun.
Sada ima masa ljudi koji sebi mogu priuštiti ulaznicu ali im se dole jednostavno više ne dolazi.
Tako da po meni cijena ulaznice nema neki poseban značaj zašto je opao broj gledalaca. Rezultati i amaterizam oko kluba je glavni razlog.
Ima i to,igra ,pozetivna energija,atomsefera u klubu,a najvise nebriga zvijezde oko svojih navijaca,simpatizrra,zar nisu mogli napravit jedan press,o stanju,ambicijama,pa makar na beetu pustit,da svijet zna o cemu se radi,kakve ambicije itd...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 feb 2017, 13:28

crvenobijeli je napisao/la:
combe je napisao/la:Nemojte zaboravi da su glavni faktori koji odlučuju o broju gledalaca rezultati i atmosvera u i oko kluba. A mi toga sada realno nemamo.
Ima i to,igra ,pozetivna energija,atomsefera u klubu,a najvise nebriga zvijezde oko svojih navijaca,simpatizrra,zar nisu mogli napravit jedan press,o stanju,ambicijama,pa makar na beetu pustit,da svijet zna o cemu se radi,kakve ambicije itd...
Druže moj da ne bude da samo kritikujem ali kakvi likovi se motaju po klubu dobro ikako funkcionišemo. Što god krenu ostave na pola 12 (zvanična stranica, facebok stranica, izbor igrača zadnjih par godina, svečanost povodom proglašenja tog igrača, yebeno farbanje ograde itd.) da dalje ne nabrajam ima toga koliko hoćeš, skupilo se.
Jednostavno neko nije dorastao svom poslu a kvartao bi se i u što treba i ne treba.
I ja i ti bi možda bili piloti ali yebaji ga ne znamo, tako svako sebe treba pogledati i priznati za šta je sposoban a za šta ne.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 feb 2017, 13:49

Slazem se stobom,upotpunosti.... Ako nemogu napraviti jednu presicu,voditi fb stranicu,kao npr.sloga simin han,svaki dan pisu izvjestaj sta se desava,,, azurnija je stranica sto vodi ramiz stela taletovic :urnebes: :urnebes:

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 17 feb 2017, 14:10

DevilsAdvocate je napisao/la:
carli22 je napisao/la:konacno nasa djeca, kazu publika ce se vratit kad budu igrala "nasa djeca" e pa sad da vidimo i da s ovom polusezonom zavrsimo tu pricu za sva vremena ;)
Igrala su brate nasa djeca i ovu polusezonu, vise nego ikad u zadnjih 10 godina, pa opet publike nikad manje, nema niko vremena da gleda ovu buraniju...
fazon je u tome, sto su svi govorili pustite nasu djecu da igraju tako ce se i publika vratit ne bitno koja liga i sta bi??? o tome ja govorim...

sto se tice mrketinga kluba na svim nivoima na tankim je to granama skoro uvijek i bilo jedino web i fb stranica je na nesto licila dok je to vodio onaj forumas emir, doskora piso i na forumu, a sad cisti amaterizam....
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 feb 2017, 14:29

E tek je ovo sad bruka i sramota. Svaki put kada neko nešto napiše na forumu vezano za stranicu oni nakon par minuta nešto objave tuga i žalost. Sad su objavili izvještaj sa zadnje utakmice. Pa yebote jel te neko treba prozvati da nešto napišeš.Utakmica se igrala prije 2 dana ti ništa ne objaviš libu te racku i sad te neko prozove i odma objava.
Nije ovo prvi put i prije su neki forumaši nešto pisali i nakon par minuta na stranici objava ili demant.
A pogotovo ovo što su napisali:
Objave

NK Zvijezda Gradacac
29 min. ·
Tražimo volontere koji bi pomogli oko izvještavanja i ažuriranja web i facebook stranice.

Pa zar nema Spisko stručnjak za to dole ili je već pročitano da od njega nema hajra jer čega se on dohvati u rute se pretvara.
Koji amaterizam majko božja.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 17 feb 2017, 15:06

combe je napisao/la:E tek je ovo sad bruka i sramota. Svaki put kada neko nešto napiše na forumu vezano za stranicu oni nakon par minuta nešto objave tuga i žalost. Sad su objavili izvještaj sa zadnje utakmice. Pa yebote jel te neko treba prozvati da nešto napišeš.Utakmica se igrala prije 2 dana ti ništa ne objaviš libu te racku i sad te neko prozove i odma objava.
Nije ovo prvi put i prije su neki forumaši nešto pisali i nakon par minuta na stranici objava ili demant.
Objave

NK Zvijezda Gradacac
29 min. ·
Tražimo volontere koji bi pomogli oko izvještavanja i ažuriranja web i facebook stranice.

Pa zar nema Spisko stručnjak za to dole ili je već pročitano da od njega nema hajra jer čega se on dohvati u rute se pretvara.
nazalost, kolko god te mrzio u ovoj stvari se s tobom slazem, al samo u ovoj da se razumijemo....nema uprava skoro nista s tim, al oni su mu dali ovlasti da pise u ime kluba na tome :(

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 feb 2017, 16:02

Piisko vodi sve stranice o zvijezdi,tj.fb,i web,a on cita ovo,pa je zato i napisao to,to nema veze sa zvijezdom l,zvijezda treba da nadje nekog ko ce voditi te stranice,koji ce svaki dan objavljivati slike s treninga informacije itd.ovako to pisko pokusaje nesto napravit,al neide,ima cojk svojih obaveza...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 feb 2017, 17:44

combe je napisao/la:E tek je ovo sad bruka i sramota. Svaki put kada neko nešto napiše na forumu vezano za stranicu oni nakon par minuta nešto objave tuga i žalost. Sad su objavili izvještaj sa zadnje utakmice. Pa yebote jel te neko treba prozvati da nešto napišeš.Utakmica se igrala prije 2 dana ti ništa ne objaviš libu te racku i sad te neko prozove i odma objava.
Objave

NK Zvijezda Gradacac
29 min. ·

Nema spisko kad od valjanja i glumatanja gazdurine po " TRI JAGODE" danasnji The Club.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 18 feb 2017, 17:14

Kakva igra naših momaka bravo Zvijezdo idemo dalje

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 feb 2017, 20:52

Svaka cast za danasnje izdanje.momci su nadigrali buducnost u svakom pogledu.dok su igrale prve postave nisu pogledali prema nasem golu.nasi su uz tri gola imali jos 4-5 dobrih prilika koje je mujkic uspio zaustaviti.
Ekipa slozna igra se na jedan dodir presing na protivnika uglavnom ja nepamtim ovakvu igru dugo vremena.mozda je samo nas dobar dan a to cemo ubrzo vidjeti.

Zasad svi igraci koji su dosli igraju prvu postavu i zasad su pokazali da ce biti pojacanja.petric odlican na stoperu brckalic na beku cvijanovic pravi ofanzivac.mume igrac koji nam fali godinama kao i glisic koji je odlican i ekzekutor i asistent.konjhodzic vrh.pozivam ljubitelje naseg kluba i grada da damo podrsku nasem klubu u posljednje dvije utakmice.u srijedu sa orasjem a u subotu borac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 18 feb 2017, 21:52

Gdje se igra u srijedu...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 feb 2017, 22:11

Jos nije dogovoreno ,ko cuje nek napise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 feb 2017, 23:12

astra1922 je napisao/la:Svaka cast za danasnje izdanje.momci su nadigrali buducnost u svakom pogledu.dok su igrale prve postave nisu pogledali prema nasem golu.nasi su uz tri gola imali jos 4-5 dobrih prilika koje je mujkic uspio zaustaviti.
Ekipa slozna igra se na jedan dodir presing na protivnika uglavnom ja nepamtim ovakvu igru dugo vremena.mozda je samo nas dobar dan a to cemo ubrzo vidjeti.

Zasad svi igraci koji su dosli igraju prvu postavu i zasad su pokazali da ce biti pojacanja.petric odlican na stoperu brckalic na beku cvijanovic pravi ofanzivac.mume igrac koji nam fali godinama kao i glisic koji je odlican i ekzekutor i asistent.konjhodzic vrh.pozivam ljubitelje naseg kluba i grada da damo podrsku nasem klubu u posljednje dvije utakmice.u srijedu sa orasjem a u subotu borac
Brckalic je strasno dobar igrac,ja sam ga gledao par puta u Obarskoj i Drini,bas mi je zapao za oko.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 19 feb 2017, 15:50

astra1922 je napisao/la:Svaka cast za danasnje izdanje.momci su nadigrali buducnost u svakom pogledu.dok su igrale prve postave nisu pogledali prema nasem golu.nasi su uz tri gola imali jos 4-5 dobrih prilika koje je mujkic uspio zaustaviti.

kako je izgleda formacijski ta prva postava ?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 feb 2017, 17:04

Evo gledam harisa na grandu,pa kontam da je napravit neki koncert za zvijezdu,haris i rada bi sigurno napunili banju,a da novac od karti ide za rjesavanje dugova ili pojacanja,ili da se kupi semafor,.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.