Opet se ne slazemo_dreamer_ je napisao/la: Nemoj zezat? Nisam vidio fakat, halali... ajde lijepo je vidjeti da i nas dvojica u necemu slicno razmisljamo...

Opet se ne slazemo_dreamer_ je napisao/la: Nemoj zezat? Nisam vidio fakat, halali... ajde lijepo je vidjeti da i nas dvojica u necemu slicno razmisljamo...
donniedarko je napisao/la:Zar nemamo sve nabrojano kod Pjanica ? Hocemo li njega moci iskorisiti maksimalno ako bude zajedno s Misketom na terenu te kako ce to sve defanzivno izgledati ? Moramo imati i na umu da je Pjanic odlicno napredovao u odnosu na proslu godinu_dreamer_ je napisao/la:Kreativnost, vizija, zadnji pas, nesto sto nam je recimo itekako falilo u utakmici s Egiptom. Sama cinjenica da Miske zna Dzeku u dusu i da mu moze dati loptu na tanjir je dovoljna da bude u konkurenciji za prvu postavu. Pustite se vi Misketa iz Kine, Miske ima mj dana da popravi fizicku spremu. A Miske kada je top spreman (mada takvo nesto nisam vidio jos od Wolfsburga) je za mene najbolji veznjak, a vjerovatno i igrac reprezentacije. Miske, ali onaj pravi, je itekako potreban ovoj reprezentaciji. Zato treba da se spremi za ovo prvenstvo. Vjerujem da ima vise motiva, jer bi mu ovo SP moglo donijeti poslijednji veliki ugovor.donniedarko je napisao/la:Ja ne razumijem zasto je pod moranjem igranje Misimovica, sta on to donosi u igri sto se ne smije izostaviti
_dreamer_ je napisao/la:Jesi li ti svjestan da nisi u stanju procitati moj post?legenda reala je napisao/la:Čuj nema ni Mujdža kvalitet, jesi svjestan kakvu si glupost napiso
Mujdza NE MOZE SAM drzati desnu stranu, NEMA za takvo nesto kvalitet, potreban je neko ko nece poput Pjanica stalno povlaciti se u sredinu i ostavljati ga na cjedilu.
Mujdza nije mogao da se izbori sa Weissom u takvim uslovima, a kako li ce tek sa nekim ko je klasu ili dvije iznad njega...
Ovo nije omalozavanje Mujdze, on je zahvalan i dobar bek, ali mi igramo tako da bi nam trebao bek svjetske klase da zatvori propuh na desnoj strani. A Mujdza nije ni primirisao svjetskoj klasi i to je cinjenica.
legenda reala je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Jesi li ti svjestan da nisi u stanju procitati moj post?legenda reala je napisao/la:Čuj nema ni Mujdža kvalitet, jesi svjestan kakvu si glupost napiso
Mujdza NE MOZE SAM drzati desnu stranu, NEMA za takvo nesto kvalitet, potreban je neko ko nece poput Pjanica stalno povlaciti se u sredinu i ostavljati ga na cjedilu.
Mujdza nije mogao da se izbori sa Weissom u takvim uslovima, a kako li ce tek sa nekim ko je klasu ili dvije iznad njega...
Ovo nije omalozavanje Mujdze, on je zahvalan i dobar bek, ali mi igramo tako da bi nam trebao bek svjetske klase da zatvori propuh na desnoj strani. A Mujdza nije ni primirisao svjetskoj klasi i to je cinjenica.
Mujdža dvije godine drži sam tu stranu i jede sve protivnike, protiv Slovačke je bio povrijeđen i izašao je na poluvremenu tako da utakmica koju uzimaš za primjer nije relevantna![]()
MUJDŽA MOŽE SAM DRŽATI STRANU IMA KVALITET ZA TAKVO NEŠTO I TO JE DOKAZAO BEZBROJ PUTA DO SADA
stavio si ga skoro u rang Avdije, kao brzi su ali nisu kvalitet ne znam kako možeš napisati nešto takvo![]()
Naravno da nije svjetska klasa, ali je u našem sistemu najvažniji igrač i jedini krivac za propuh u zadnjih pet utakmica je selektor i njegovo forsiranje Medunjanina na poziciji zadnjeg veznog koji će krpiti rupe pozadi, a kako znam povredom Mujdže i forsiranjem Medunjanina na toj poziciji krenuo je naš strmoglavi pad u formi
Zaključak:
Mujdža bez ikakvih problema može držati cijelu stranu, ali zadnji vezni ne može biti Medunjanin, jer svaka izgubljena lopta u napadu je gol šansa za protivnika, jer Medo ne može presjeći napada ni oduzeti lopte nikome
Kao sto je radio protiv Lihtenstajna, Latvije i Litve (nadam se da ove zadnje nisu jedno te isto_dreamer_ je napisao/la:Ok, Mujdza ce sam da drzi desnu stranu protiv Argentine i slicnih ako prodjemo grupu...
Isto tako,protiv Egipta je pokazao svoje slabosti.Cartman je napisao/la:I ti brate legendo pretjerujes kvalitet i vaznost Mujdze. On je vazan zato sto je Susic toliko glup da ce vrlo lako stavit Avdiju ako njega ne bude. Imao je Mujdza slabih utakmica, i zna totalno ispast u odbrani. Sjetimo se da smo protiv Slovacke u gostima izgledali mnogo bolje kada je on izasao. On je jedan pod glavnih krivaca za gol Hamsika.
Dobar je on igrac, ali daleko od toga da je najvazniji.
Naravno da će držati, ali je za to selektor kriv, ja tebi kažem da on može držati sam tu stranu uz jednog defanzivca bez problem, tako i Safet razmišlja i tako će 99% biti._dreamer_ je napisao/la:Ok, Mujdza ce sam da drzi desnu stranu protiv Argentine i slicnih ako prodjemo grupu...
Džaba se smiješ, kad i ti sam znaš da će tako biti, eto Safet će žrtvovati sad Misketa na uštrb Hajrovića nema šanse, Izeta je jedva i pozvo u Brazil, tamo neće ni šanse dobitiDonCorleone je napisao/la:Kao sto je radio protiv Lihtenstajna, Latvije i Litve (nadam se da ove zadnje nisu jedno te isto_dreamer_ je napisao/la:Ok, Mujdza ce sam da drzi desnu stranu protiv Argentine i slicnih ako prodjemo grupu...).
meni je ovo extra sto ce doci na utakmicuCartman je napisao/la:
Bojim se da cemo mi imat daleko od ozbiljnih priprema. A prijeko su nam potrebne, jer od juna 2013. nismo odigrali dobru utakmicu.
Kako ce trenirati kad je nevrijeme.Ja mislim da je u Hrasnici bazen.Cartman je napisao/la:
Bojim se da cemo mi imat daleko od ozbiljnih priprema. A prijeko su nam potrebne, jer od juna 2013. nismo odigrali dobru utakmicu.
Sad kad se okiša i naši igrači prireme provedu u hotelu i po kulturnim manifestacijamaHead je napisao/la:Kako ce trenirati kad je nevrijeme.Ja mislim da je u Hrasnici bazen.Cartman je napisao/la:
Pa i to je Susicevo maslo. Koji amater majko mila. Cirkus pripreme.Head je napisao/la:Kako ce trenirati kad je nevrijeme.Ja mislim da je u Hrasnici bazen.Cartman je napisao/la:
Ma kakve ozbiljne pripreme,nema od tog ništa...Umjesto da malo pogledaju ovu vremensku prognozu,bruje o ovoj kiši koja ne konta stati,a u cijelom Sa kantonu čim kiša padne travnjaci su kaljuže obične,nit se može trenirati niti igrat... I umjesto da se ispale negdje u normalnije krajeve,gdje je lijepo vrijeme oni ostaju u Hrasnici,i nemaju nikakve uslove...Cartman je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.