i kcerka im je bila u onom rijalitiju na OBN-u, da li se zvala Ajna ili nesto takoAdo1922 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:17Ugo se po rođenju zvao Jugoslav ali je početkom rata 90-ih promijenio ime Ugo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:10To je ta ista zena, tad je uzimala pare od stranca i sirila pricu o demokratiji i ljudskim pravima, debate i ostalo, presusilo tu i prebacila se na budzet, Ugo joj muz, profa sa filozofije, bio je i on cesto gost kao analiticar i slicno. U medjuvremenu postala Hrvaticaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:28jel ova Sanja V. nekad davno vodila onaj obrazovni program na BHT, bio je i uz nju voditelj Kulenovic, njega bolje pamtim, emisija tipa dvije ekipe skolaraca razmjenjuju argumente, ekipa "Negacija" i druga ekipa, nesto na "A"![]()
ne znam, mozda sam je zamijenio za skroz drugu zenu![]()
Kameleonski par. Sanja i (J)Ugo
https://forum.klix.ba/vlaisavljevici-al ... s2175.html
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Don't believe the hype.
Zato se gazda sepuri svaki mjesec u drugom skupocjenom cetverotockasunumanumaye22 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:59
Slika i prilika drzave. Zar ima neko da radi za 700km u danasnje vrijeme.![]()

Stone hands👊
Sjeća li se neko Parlaonice (HRT) ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:08Afirmacijaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:28jel ova Sanja V. nekad davno vodila onaj obrazovni program na BHT, bio je i uz nju voditelj Kulenovic, njega bolje pamtim, emisija tipa dvije ekipe skolaraca razmjenjuju argumente, ekipa "Negacija" i druga ekipa, nesto na "A"![]()

it's football day
Ali pazi naziva i dizajna, ko za neku seljobersku diskoteku.numanumaye22 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:59

it's football day
Ma ovaj je sam kriv sto je pristao raditi za te pare. Evo meni ode samo na rezije i gorivo 700KM mjesecno. I opet mi malo 3500 koje zaradim. Ti zaradjujes malo vise, pa ti je vjerovatno i lakse.Pereira je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:30Zato se gazda sepuri svaki mjesec u drugom skupocjenom cetverotockasunumanumaye22 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:59
![]()
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Ti si dobar ako te rezije i gorivo izadju ispod milje. Zavidim.IndoMie je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:55Ma ovaj je sam kriv sto je pristao raditi za te pare. Evo meni ode samo na rezije i gorivo 700KM mjesecno. I opet mi malo 3500 koje zaradim. Ti zaradjujes malo vise, pa ti je vjerovatno i lakse.Pereira je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:30Zato se gazda sepuri svaki mjesec u drugom skupocjenom cetverotockasunumanumaye22 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:59
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
S obzirom kako mu se ženska ponaša, Ugo je izgleda zreo za afričke šljive.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:10
To je ta ista zena, tad je uzimala pare od stranca i sirila pricu o demokratiji i ljudskim pravima, debate i ostalo, presusilo tu i prebacila se na budzet, Ugo joj muz, profa sa filozofije, bio je i on cesto gost kao analiticar i slicno. U medjuvremenu postala Hrvatica![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Za tebe vazi isto kao za kolegu iznad. Vise zaradjujete pa mozete sebi priustiti i vece troskove. Tako je to u vecim gradovima.Justin je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:56Ti si dobar ako te rezije i gorivo izadju ispod milje. Zavidim.
Zavidim ipak ja vama. Ne znam kako ljudi izdrze sa samo 700KM.
Znam jednog hercegovca na isti kalup. Doduše ovaj je bio na OBN-u, ista priča, glumio nekog ljevičara-filozofa. Danas je veliki rvat, desničar i uguzio se u Hrvatski sabor. Zaokret za 180 stepeni, ali hej sve je to legitimno, cilj opravdava sredstvo...valjda.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:10To je ta ista zena, tad je uzimala pare od stranca i sirila pricu o demokratiji i ljudskim pravima, debate i ostalo, presusilo tu i prebacila se na budzet, Ugo joj muz, profa sa filozofije, bio je i on cesto gost kao analiticar i slicno. U medjuvremenu postala Hrvatica![]()

it's football day
6 tisuca neto pa se jedva pregura do sledeceg mjeseca. Mogu misliti kako je jadnom insanu

Stone hands👊
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad smo imali moju platu cca 1200 i sad kad ja i zena zajedno imamo cca 3000, meni isto. Trosimo koliko imamo.
Jes da se vraca i pozajmica ali opet..odose pare ko lude.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Priznaj i da imas neku sa strane.muhamedhulk je napisao/la: ↑11 maj 2023, 20:23Kad smo imali moju platu cca 1200 i sad kad ja i zena zajedno imamo cca 3000, meni isto. Trosimo koliko imamo.

Znam da se zajebavate, ali stvarno je danas sve ispod 1500 tesko prezivljavanje. Ja sam malo iznad dvije milje i ne ostane mnogo viska.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Samo nek mlati Sanja gluposti, pa će se pridružiti crnolistaškom klanu BiH.
- Centre forward
- Kontakt:
Ovaj Redžan In Vivo je seoska varalica. Coelho bi to mog'o bolje potvrdit', njegov je zemljak.
Prije par godina je voz'o crnog Mustanga sa "POLICE" natpisom na vratima, papci mu godinu nisu mogli ništa.
Prije par godina je voz'o crnog Mustanga sa "POLICE" natpisom na vratima, papci mu godinu nisu mogli ništa.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad narastem bit cu tvBaboon je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:50Sjeća li se neko Parlaonice (HRT) ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:08Afirmacijaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:28jel ova Sanja V. nekad davno vodila onaj obrazovni program na BHT, bio je i uz nju voditelj Kulenovic, njega bolje pamtim, emisija tipa dvije ekipe skolaraca razmjenjuju argumente, ekipa "Negacija" i druga ekipa, nesto na "A"![]()
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sva sreca barem nismo u Periguziji. Ali ne treba osudjivati raju koja tamo ide. Nisu svi kvalifikovani da imaju visoke plate ovdje kao mi.Justin je napisao/la: ↑11 maj 2023, 20:31Znam da se zajebavate, ali stvarno je danas sve ispod 1500 tesko prezivljavanje. Ja sam malo iznad dvije milje i ne ostane mnogo viska.
Gledaj skupine komedijašaJustin je napisao/la: ↑11 maj 2023, 20:31Znam da se zajebavate, ali stvarno je danas sve ispod 1500 tesko prezivljavanje. Ja sam malo iznad dvije milje i ne ostane mnogo viska.

Hajde sad do Otoke i vidite imal kod Erme kakvih dobrih cedeova za plejku i da nisu skuplji od 3 marke

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
armando je napisao/la: ↑11 maj 2023, 21:08Gledaj skupine komedijaša![]()
![]()
Hajde sad do Otoke i vidite imal kod Erme kakvih dobrih cedeova za plejku i da nisu skuplji od 3 marke![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, MaroonBjelave i 10 gostiju.