Postao/la killafrommanilla » 05 apr 2022, 19:21
Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 18:37
killafrommanilla je napisao/la: ↑05 apr 2022, 18:03
Lazarov je napisao/la: ↑05 apr 2022, 17:52
Istina Zrinjski uistinu nema "običnu" publiku, zaista je fascinatno na sasvim solidne navijače da ostatak publike to ne prati, uz 6 titula jos, znam na Pecaru kad dodje bude ih gotov pun istok cca 800, iduca utakmica pod BB nema sveukupno 800-1000 gledatelja, ali sta imaju ostali pričat, drugdje bolje?!? Ovaj klaun opalopa na iole ozb forumu bi bio baniran, lika puca tko drz grb nosi tko ne, pa nosi ih 80% bosnjackih klubova pa su duzni toj istoj drzavi milijune, dok fasisti tzv koje vi prozivate ili nisu ili duguju mizernu lovu. Valjda bi trebalo na ovom forumu biti prioritet boljitak bh nogometa i bolje sutra u svim segmentima i dabogda na svim stadionima bilo krcato. Nemojte majketi vi koji se kunete u drzavu busat se prsima o državi i ljubavi prema istoj
Opet pogresno adresiran post, FK Velez je manje duzan toj drzavi od HSK Zrinjski, puno, puno manje. Posebno kad se uzme da od svog nastajanja ispumpavate lovu iz budzeta federacije, tek tad ovo sto si napisao gubi smisao.
I btw. gdje idu Ultrasi kad skontaju da nisu za vise za stajanja
Kako necete biti manje duzni kad ste prvi profesionalni ugovor potpisali 2019/20godine .
Znas ti dobro da ste funkcionirali gore nego Tuzla City trenutno.
Koje godine su profesionalni ugovori postali obavezni za klubove u BiH? Vi ste imali sve na profi ugovorima, iako su amaterski bili dozvoljeni? Haj ne seri boga ti
Ako smo funkcionisali kao Tuzla City, kako to da smo recimo dvojici samoprozvanih trenera za tri mjeseca na klupi isplatili po 150.000KM po ugovoru? Kako to da su nas svi tuzili ko je i minute zaigrao, zar nismo davali pare na ruke kao TC?
Joj kako pojma nemas
E haj sad ti meni reci gdje idu Ultrasi u penziji?

Zadnja izmjena:
killafrommanilla, dana/u 05 apr 2022, 19:23, ukupno mijenjano 3 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!