Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kako lijepo prozvah 0-3, hahaha.
Spaleti u terenu,hahaha
Auuuu davide sto fula, jbt sunce, taman sto ga covjek pohvali,ccc
Spaleti u terenu,hahaha
Auuuu davide sto fula, jbt sunce, taman sto ga covjek pohvali,ccc
David sou 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Napokon bez srkleta pogledati utakmicu voljenog kluba.
Digli smo ručnu nakon 0-3 što je pametno da se igrači malo sačuvaju i da ne bude povreda.
**** i onaj Kremoneze isto ovako u ponedjeljak.
Digli smo ručnu nakon 0-3 što je pametno da se igrači malo sačuvaju i da ne bude povreda.
**** i onaj Kremoneze isto ovako u ponedjeljak.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Najbolja partija u zadnjih 5 sezona. Bilo je i pod Mottom blijeskova nema price, ali ovakva zrelost i dominacija nije vidjena jos od Sarrija.
Spaletti je za 2 mjeseca preporodio ekipu i uradio vec ogroman posao u promjeni mentaliteta ekipe, napadački fudbal, posjed ponovo u nogama nase ekipe i mi se pitamo u skoro pa svakom mecu od njegovog dolaska.
639 pasova s 90% preciznosti veceras, fali naravno tu kvalitete u vidu 3-4 igrača s kojim ne bi kiksali neke meceve koje smo morali dobiti i s kojim bi bili prvi, a ne kasnili virtualnih 9 bodova. Ali ova sezona ce biti skola za nadamo se definitivni povratak na tron.
Sada je na upravi da ga isprati, mora se dovesti neko u januaru.
Luciano je jedini italijan kojeg priznajem uz Contea i definitivno daleko najbolji potez ovog kluba godinama unazad, taman i bez trofeja jer ce on usaditi nesto sto ce ostati i kad ode. Ostaje zal jer je bio slobodan od starta sezone, ali debili daju sansu amateru Tudoru zbog kojeg se borimo za 4 mjesto.
Miretti mora sve vise igrati, 12 km pretrcao, gol, juventino.
639 pasova s 90% preciznosti veceras, fali naravno tu kvalitete u vidu 3-4 igrača s kojim ne bi kiksali neke meceve koje smo morali dobiti i s kojim bi bili prvi, a ne kasnili virtualnih 9 bodova. Ali ova sezona ce biti skola za nadamo se definitivni povratak na tron.
Sada je na upravi da ga isprati, mora se dovesti neko u januaru.
Luciano je jedini italijan kojeg priznajem uz Contea i definitivno daleko najbolji potez ovog kluba godinama unazad, taman i bez trofeja jer ce on usaditi nesto sto ce ostati i kad ode. Ostaje zal jer je bio slobodan od starta sezone, ali debili daju sansu amateru Tudoru zbog kojeg se borimo za 4 mjesto.
Miretti mora sve vise igrati, 12 km pretrcao, gol, juventino.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 jan 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Sigurna pobjeda, zadovoljan igrom, Spalleti odlicno ovo vodi.
Miretti je vise traga ostavio u Juventusu od skupo placenog Koppa. David konacno gol.
Muharemovic zabi dobar gol
glavu gore desava se.
Sad dobiti kuci Cremonese
Miretti je vise traga ostavio u Juventusu od skupo placenog Koppa. David konacno gol.
Muharemovic zabi dobar gol
Sad dobiti kuci Cremonese
1946
Ma dobit sad cremonese i cagliari to bi bilo bombona
Kako ovoj ekipi fali neki strasan veznjak da ovaj trojac u napadu prodise
Kako ovoj ekipi fali neki strasan veznjak da ovaj trojac u napadu prodise
- Juventinisimo
- Kontakt:
Godinama citam po forumu, od naseg brata, zna se koga..
Da nije do trenera, igraci su truba...a vidi nesto, za par mjeseci Juve IGRA, TRCI, RASTURA u polju...jos je to daleko od onoga sto ovaj tim moze, ali vidljivo je itekako..(sad ce onaj pacenik doci i citirai me na podforumu serie A, i reci da kazem da je Juve najbolji na dunjaluku)...
Ubi se jadnik spominjajuci najjacih 6...iz sedmice u sedmicu..njegov virtualni svijet u kutiji sibica nikad nece skontati o cemu sam uopste pisao...u sobnoj temperaturi vidi samo jednu sliku...samo nebo je granica...
Izgleda da Spala ima Merlinov stapic...pa se igraci vise ne vucaraju po terenu, nego su poceli da ginu...
Vidi kako se moze...
Spali obavezno novi ugovor i dovesti mu igrace koje trazi...izgleda da je Rodriguez iz West Hama gotovo pa zavrsen??
Izgleda da Spala ima Merlinov stapic...pa se igraci vise ne vucaraju po terenu, nego su poceli da ginu...
Spali obavezno novi ugovor i dovesti mu igrace koje trazi...izgleda da je Rodriguez iz West Hama gotovo pa zavrsen??
Solidan igrac, moze pomoci godinu/dvije ali nije dugorocno rjesenje...treba nam kapitalac...According to Sky Sport, Juventus has an agreement for West Ham midfielder Guido Rodriguez. The final decision on the transfer will be made by Luciano Spalletti, who has not yet given his definitive approval for the move. Important updates are expected in the coming hours.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ostaviti Tudora je bila grozna amaterska odluka.Spalletti chiude il girone di andata con 11 partite alla guida della nostra squadra (contando anche quella dove in realtà Brambilla era seduto in panchina) e una media di 2.18 punti a partita.
Motta: 1.79 punti
Tudor: 1.76 punti
Allegri bis: 1.87 punti
Pirlo: 2.05 punti
Sarri: 2.18 punti (scudetto)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da smo uzeli nesretno lecce, spaleti bi imao 2,36, tj imao bi najviše bodova po utakmici od svih trenera ove sezone...ali da je babi gume pirelli...Pogba je napisao/la: ↑07 jan 2026, 09:23Ostaviti Tudora je bila grozna amaterska odluka.Spalletti chiude il girone di andata con 11 partite alla guida della nostra squadra (contando anche quella dove in realtà Brambilla era seduto in panchina) e una media di 2.18 punti a partita.
Ovako (90%) će ostati na toj borbi za top 4, a jedno 10% je šansa da će se gore zakomplikovati i da ćemo nekim čudom ući u borbu za skudeto...puno više će se znati u narednih 5,6 kola, ima dosta međusobnih susreta. Napoli igra sa interom i sa nama, milan sa romom, inter sa napolijem i sa nama...
milan ima najlakši raspored, plus nema evropu, ni kup.
mi imamo i napoli i inter i kup i LŠ....selo veselo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sta su kontali s tim i koja je to strategijaPogba je napisao/la: ↑07 jan 2026, 09:23Ostaviti Tudora je bila grozna amaterska odluka.Spalletti chiude il girone di andata con 11 partite alla guida della nostra squadra (contando anche quella dove in realtà Brambilla era seduto in panchina) e una media di 2.18 punti a partita.
Da su postavili Spalettia prije pocetka sezone bili bi prvi bez problema.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma mi nikog dovesti nećemo, sve čitam "potencijalna" pojačanja na ljeto, Senesi, Kajode, Tonali, Silva.
Nadam se da klošar Komoli neće paničiti i da ne dovede onog parmaka Fratezija.
Nadam se da klošar Komoli neće paničiti i da ne dovede onog parmaka Fratezija.
MANIJACI JUG 1987
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.