FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
vjerujem da je pola stadiona došlo zbog Shaqirija, a on hladno uvede Krhina... đeni zeve
#SuningOUT
Zao mi je samo sto je Vidic zabio jer ce sad ic nepotrebna prica o odlicnoj igri i kako zasluzuje prvih 11,a covjek imo jednu dobru intervenciju odozada u cijeloj utakmici.Ostalo je dosta slabo bilo kao i kod Andreollija.S druge strane,odlicno zbog njegovog samopouzdanja.
Nisu onda ni trebali dolazit ako je to jedini razlog bio.Jericho je napisao/la:vjerujem da je pola stadiona došlo zbog Shaqirija, a on hladno uvede Krhina... đeni zeve
da je uradio ono sto svi ocekuju , nebi bio mancini! Sve u svemu zasluzena pobijeda i idemo dalje!!Jericho je napisao/la:vjerujem da je pola stadiona došlo zbog Shaqirija, a on hladno uvede Krhina... đeni zeve
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ubacio bi on Sacira da se nije Medel povrijedio..Izvadio bi Poldia ubacio Sacira, ovako nije htio da ostane na samo jednom zadnjem veznom, povredom Medela.vrebac86 je napisao/la:da je uradio ono sto svi ocekuju , nebi bio mancini! Sve u svemu zasluzena pobijeda i idemo dalje!!Jericho je napisao/la:vjerujem da je pola stadiona došlo zbog Shaqirija, a on hladno uvede Krhina... đeni zeve
@SiamoNoi
nije imao nijedan kiks danas... također jako dobar u passingu za razliku od drveta Ranocchie i njegovih dugih neupotrebljivih lopti.... i u duelima vrlo siguran i + gol na kraju... po meni njegova jako dobra predstava...
to je zasigurno bio jedini razlog
@Guarin14
mogao je Guarina vratit na DMC gdje je i igrao cijelo prvo pol...
nije imao nijedan kiks danas... također jako dobar u passingu za razliku od drveta Ranocchie i njegovih dugih neupotrebljivih lopti.... i u duelima vrlo siguran i + gol na kraju... po meni njegova jako dobra predstava...
to je zasigurno bio jedini razlog

@Guarin14
mogao je Guarina vratit na DMC gdje je i igrao cijelo prvo pol...
#SuningOUT
Nebi, Krhina je pozvao i prije nego se Medel povrijedio!Guarin14 je napisao/la:Ubacio bi on Sacira da se nije Medel povrijedio..Izvadio bi Poldia ubacio Sacira, ovako nije htio da ostane na samo jednom zadnjem veznom, povredom Medela.vrebac86 je napisao/la:da je uradio ono sto svi ocekuju , nebi bio mancini! Sve u svemu zasluzena pobijeda i idemo dalje!!Jericho je napisao/la:vjerujem da je pola stadiona došlo zbog Shaqirija, a on hladno uvede Krhina... đeni zeve
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma ne vjerujem da bi ga bez razloga slao na zagrijavanje ako uopste nije imao namjeru da ga ubaci, nema mi logike nikakve.
ovo vjerovatno znači i odlazak M'Ville, šteta... mislim da i nije dobio priliku da se pokaže, a po meni je trenutno najbolji DMC u rosteru.... smiješno je da vjecni talent Krhin ima prednost u odnosu na njega..
#SuningOUT
Ne znam,nije mi se činio pretjerano bolji od Ranocchie (s time da ja ne smatram Ranocchiu lošim,ima kikseva,ali ima i do drugih stvari tu).Gledam statistiku i tu je negdje na Ranocchinom prosjeku točnih dodavanja.Ali pazi sad ovo...Guarin 87.7 %.Ne sjecam se kad je uopce preko 80 prelazioJericho je napisao/la:@SiamoNoi

Medel 105 passeva (89.5%,i jos izasao covjek u 86.min.),a prvi do su Andreolli sa 88 i Guarin sa 57.
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Odlična igra danas u prvom poluvremenu, malo slabija u drugom, što je i bilo za očekivati. Guarin odličan danas, možda i najbolji uz Palacia. Handanović standardno odličan, a ono što mene nervira je fulanje zicera iz tekme u tekmu Icardija. Sve je odlično, međutim ovakva ekipa ne smije dopuštati da se ziceri fulaju, jer ionako ne stvaraju dovoljno šansi.
Vidić odličan, iako je na početku sezone bio katastrofa, mislim da bi trebao biti prvi izbor u odbrani. Šteta što šipi ne uđe, al' ima vremena..
Vidić odličan, iako je na početku sezone bio katastrofa, mislim da bi trebao biti prvi izbor u odbrani. Šteta što šipi ne uđe, al' ima vremena..
Živimo Željezničar.
ovo mu mora bit rekord od kad je u InteruSiamoNoi je napisao/la:Guarin 87.7 %.

#SuningOUT
Koji je to Icardi zicer promašio?Tesko da se iti jedna od onih prilika moze nazivat zicerom.Eventualno ono prvo kad mu je Perin odlično skinuo,moram to još jednom pogledat...MaliOdDirektora je napisao/la:ono što mene nervira je fulanje zicera iz tekme u tekmu Icardija. Sve je odlično, međutim ovakva ekipa ne smije dopuštati da se ziceri fulaju, jer ionako ne stvaraju dovoljno šansi.
Dobro smo igrali. U drugom smo smanjili gas sto je bilo i za ocekivat. Al opet se lose branimo, u nekim trenucima se previse dopusta protivniku.
Najbitnije je da smo poceli sa pobjedama i sad samo nastavit ovako. Iducih par utakmica se mora dobit.
I meni je zao sto se MVila nije uspio nametnut.
Jos jedno pojacanje na zadnjem veznom(Motta) i jos kad se vrate Kova, Juan i kapiten bice ovo jos bolje. Po meni Vidic dobro odigro i mislim da se odsustvo Juana nece toliko osjetit.
Najbitnije je da smo poceli sa pobjedama i sad samo nastavit ovako. Iducih par utakmica se mora dobit.
I meni je zao sto se MVila nije uspio nametnut.
Jos jedno pojacanje na zadnjem veznom(Motta) i jos kad se vrate Kova, Juan i kapiten bice ovo jos bolje. Po meni Vidic dobro odigro i mislim da se odsustvo Juana nece toliko osjetit.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ono na pocetku utakmice nakon nevjerovatne asistencije Freddya ozbiljan napadac zmireci mora zabiti, ali glupo je ista Mauru prigoriti jer je i danas pogodio.SiamoNoi je napisao/la:Koji je to Icardi zicer promašio?Tesko da se iti jedna od onih prilika moze nazivat zicerom.Eventualno ono prvo kad mu je Perin odlično skinuo,moram to još jednom pogledat...MaliOdDirektora je napisao/la:ono što mene nervira je fulanje zicera iz tekme u tekmu Icardija. Sve je odlično, međutim ovakva ekipa ne smije dopuštati da se ziceri fulaju, jer ionako ne stvaraju dovoljno šansi.
Da vidimo sad koga bi Shaqiri trebao u prvih 11 zamijenit.Ja drzim stranu Palaciu
Pretpostavljam da će i iduću s klupe krenut...
E da,kod Icardija treba spomenut i onaj teški šut kod prvog gola.

Pretpostavljam da će i iduću s klupe krenut...
E da,kod Icardija treba spomenut i onaj teški šut kod prvog gola.
Ma onaj prvi sut Icardija je Perin odlicno odbranio..nemojte da ga dirate, tek cete sad da vidite kao on zabija 
Ma neka Palacia iducu na klupu, nek zalijeci vise tu povredu a i taman da vidimo Sacira na djelu. Onda nek se rotiraju Poldi, Palacio i Sacir. Ima i Europa Liga, bice za sve utakmica

Ma neka Palacia iducu na klupu, nek zalijeci vise tu povredu a i taman da vidimo Sacira na djelu. Onda nek se rotiraju Poldi, Palacio i Sacir. Ima i Europa Liga, bice za sve utakmica
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Prva prilika na utakmici, u 2. minuti čini mi se..SiamoNoi je napisao/la:Koji je to Icardi zicer promašio?Tesko da se iti jedna od onih prilika moze nazivat zicerom.Eventualno ono prvo kad mu je Perin odlično skinuo,moram to još jednom pogledat...MaliOdDirektora je napisao/la:ono što mene nervira je fulanje zicera iz tekme u tekmu Icardija. Sve je odlično, međutim ovakva ekipa ne smije dopuštati da se ziceri fulaju, jer ionako ne stvaraju dovoljno šansi.
Daleko od toga da ga blatim, al' sam primjetio da zicere odnosno ove 1 na 1 situacije u 90% slučajeva fuli. Inter, ovakav kakav je, to sebi ne može priuštiti..
Icardi je i pored toga naš najbolji ofanzivni igrač, samo da to malo popravi i sve pet..
Živimo Željezničar.
Izgleda da bi Palacio mogo na operaciju. Sutra ima neki pregled pa ce se vise znat. Ako bude tako treba ocekivat jos jedno pojacanje u napadu, pogotovo posto je Osvaldo na izlaznim vratima.
Čitao sam jos prije neki dan o tome pa mi je bilo malo čudno kako je od početka igrao.Muči ga to koljeno jos uvijek i operacija je izgleda zadnja opcija da se to nekako riješi.
Snimka utakmice za one koji nisu gledali:
http://www.fullmatches.net/inter-milan- ... -download/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je,to je vrlo dobra prilika bila,ali i Perin je to vrlo dobro skinuo.Ne bih znao sad koliki mu je postotak realizacije i neda mi se tražit,al dosta dobar vjerujem.MaliOdDirektora je napisao/la:Prva prilika na utakmici, u 2. minuti čini mi se..SiamoNoi je napisao/la:Koji je to Icardi zicer promašio?Tesko da se iti jedna od onih prilika moze nazivat zicerom.Eventualno ono prvo kad mu je Perin odlično skinuo,moram to još jednom pogledat...MaliOdDirektora je napisao/la:ono što mene nervira je fulanje zicera iz tekme u tekmu Icardija. Sve je odlično, međutim ovakva ekipa ne smije dopuštati da se ziceri fulaju, jer ionako ne stvaraju dovoljno šansi.
Daleko od toga da ga blatim, al' sam primjetio da zicere odnosno ove 1 na 1 situacije u 90% slučajeva fuli. Inter, ovakav kakav je, to sebi ne može priuštiti..
Icardi je i pored toga naš najbolji ofanzivni igrač, samo da to malo popravi i sve pet..
Snimka utakmice za one koji nisu gledali:
http://www.fullmatches.net/inter-milan- ... -download/" onclick="window.open(this.href);return false;
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Ovako na prvu što se sjećam, Milan, Juve i evo danas. Čisti ziceri nisu pretvoreni u pogodak.. U većini slučajeva je on postigao tu gol, al' iz daleko teže pozicije
Ubiše ga ziceri i kad to popravi bit' će paklen napadač.

Ubiše ga ziceri i kad to popravi bit' će paklen napadač.
Živimo Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.