Sta bi trebao reci onda za Man.city koji proslo kolo remizirao sa wolves ne trebaju se boriti za titulu...Dobro neko napisao...Bitno da dobro igramo da stvarmo prilike,ali sinoc nije htijelo u gol i daba desava se...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala drug, pozdrav i sve najbolje.BatistutA19 je napisao/la:Izvinite na upadu evo sad sam cak gledo i snimak pa et moj neki rezime tekme..
Sto se tice tekme realno i nemate sta nesto ljuti bit na Husrefa,jednostavno vi srece niste imali da ne nabrajam vase prilike znate i sami .mi smo neka mozda 4 opasna napada izvela Livajai jurina glavom kad nije dohvato i u 2 pol kontra Salko kad se ubacio desno i to je sve .Prvo poluvrijeme realno tu smo negdje bili i vi nista nist u prvom imali posebno,u drugom ste nas bukvalno pregazili imali ste jedno 5 dobrih sansi ..Ljudi nama Zeljo i Zrinjski nisu zajedno 3 sanse imali ,vi ako budete ovako igrali ko u Zenici pred onakvim ambijentom pred onakvim navijanjem pred punim stadionom vi ce te lagano bit prv.mi smo realno sredina tabele i uz reprogram nama je odllican uspijeh.i tako ne trazite krivca u Husrefu nego u nasoj sreci i vasoj nesreci...
Sto se tice navijaca ,naavijaci ko navijaci neka malo prepucavanja neka malo baklji bolje i to nego nedaj boze kamenja i nadam se da niste imali incindenata i da ste sretno dosli kuci al opet i u bakljama treba gledat da ne povredis nekog il na tribini svog druga il nedaj boze golmana i ne zabravite ono vase dijete na Kosevu kad je izgubilo cini me se prst.I ne znam jestel culli sa strane Robije skandiranje Vedran Puljic ...Toliko otprilike vidimo se na sljedecoj tekmi abd i sretno u nastavku sezone ..Pozzzzzzzzzzz
Odlican je bio stvarno.Presiguran je u sebe bio i to je najbitnije,na startu sam rekao da su se malo ovi mladji prepali atmosfere i da to nemogu da razumijem,ali kako je utakmica odmicala stvarno su odlicni bili i on i Pidro takodjer.Suvereno je Vladan cistio sve sto je upadalo u 16 metara i bas sto se kaze gospodario svojim prostorom.Bravo VladaneZip je napisao/la:Vladan Kovacevic !!!
Hvala drug, sve najbolje u nastavku.BatistutA19 je napisao/la:Izvinite na upadu evo sad sam cak gledo i snimak pa et moj neki rezime tekme..
Sto se tice tekme realno i nemate sta nesto ljuti bit na Husrefa,jednostavno vi srece niste imali da ne nabrajam vase prilike znate i sami .mi smo neka mozda 4 opasna napada izvela Livajai jurina glavom kad nije dohvato i u 2 pol kontra Salko kad se ubacio desno i to je sve .Prvo poluvrijeme realno tu smo negdje bili i vi nista nist u prvom imali posebno,u drugom ste nas bukvalno pregazili imali ste jedno 5 dobrih sansi ..Ljudi nama Zeljo i Zrinjski nisu zajedno 3 sanse imali ,vi ako budete ovako igrali ko u Zenici pred onakvim ambijentom pred onakvim navijanjem pred punim stadionom vi ce te lagano bit prv.mi smo realno sredina tabele i uz reprogram nama je odllican uspijeh.i tako ne trazite krivca u Husrefu nego u nasoj sreci i vasoj nesreci...
Sto se tice navijaca ,naavijaci ko navijaci neka malo prepucavanja neka malo baklji bolje i to nego nedaj boze kamenja i nadam se da niste imali incindenata i da ste sretno dosli kuci al opet i u bakljama treba gledat da ne povredis nekog il na tribini svog druga il nedaj boze golmana i ne zabravite ono vase dijete na Kosevu kad je izgubilo cini me se prst.I ne znam jestel culli sa strane Robije skandiranje Vedran Puljic ...Toliko otprilike vidimo se na sljedecoj tekmi abd i sretno u nastavku sezone ..Pozzzzzzzzzzz
Prosto ko pasulj drugMortemHz je napisao/la:Tatar i Hebibović krila, lijevi bek Pidro a desni Šabanović. Sve više početi razmišljati o 2 napadača. Izmjene se moraju raditi na vrijeme a ne prvu u 84. min jer to već gubi svaku poentu, pogotovo kada ti treba gol.
MortemHz je napisao/la:Tatar i Hebibović krila, lijevi bek Pidro a desni Šabanović. Sve više početi razmišljati o 2 napadača. Izmjene se moraju raditi na vrijeme a ne prvu u 84. min jer to već gubi svaku poentu, pogotovo kada ti treba gol.
Ma ne moram biti u pravu ali mislim da je ovako logičnije, možemo makar probati.SedrenikHz je napisao/la:Prosto ko pasulj drugMortemHz je napisao/la:Tatar i Hebibović krila, lijevi bek Pidro a desni Šabanović. Sve više početi razmišljati o 2 napadača. Izmjene se moraju raditi na vrijeme a ne prvu u 84. min jer to već gubi svaku poentu, pogotovo kada ti treba gol.
Nemoj halilaa da gledam u prvoj života ti.DenchiNL je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Tatar i Hebibović krila, lijevi bek Pidro a desni Šabanović. Sve više početi razmišljati o 2 napadača. Izmjene se moraju raditi na vrijeme a ne prvu u 84. min jer to već gubi svaku poentu, pogotovo kada ti treba gol.
i možeš uvest ovo sa desne strane ako zapne...Hebiba s klupe, ili sklonit špica za veznog ako fali u sredini...
Ma traljavo drug vjeruj iz kojeg god ugla da gledas.Sterilani i travljavi smo bili bas svaki put kada se treba opucati prema njihovom golu.Jedini normalan sut je na kraju bilo ovo glavom Ahmetovica kad je zakuca pored gola i Tatar je isto glavom jednu opalio dobro pored gola sto je otislo. Ovo ostalo sve usporeni snimak nemogu nista ni sutem nazvati.Sve extra otvarali do 16 kad dodju i onda kao da da su medicinku loptu sutali,da ne povjeruje covjek koliko su u tom zadnjem sutu bili mlohavi.Zip je napisao/la:Jos nisam pogledao snimak nasih sansi za gol...
Sa tribine je to sve nekako traljavo izgledalo...
Bojim se kad bih pogledao, jos bi se vise iznervirao zbog propustenih prilika...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Direktorcic i 53 gosta.