FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Silkoni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Silkoni » 02 sep 2018, 10:22

Citam ovdje likove kaze ako.ne mozes dobiti celika,ne trebas se boriti za titulu itd... :o I odma ne valja trener..
Sta bi trebao reci onda za Man.city koji proslo kolo remizirao sa wolves ne trebaju se boriti za titulu...Dobro neko napisao...Bitno da dobro igramo da stvarmo prilike,ali sinoc nije htijelo u gol i daba desava se...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2018, 10:23

BatistutA19 je napisao/la:Izvinite na upadu evo sad sam cak gledo i snimak pa et moj neki rezime tekme..
Sto se tice tekme realno i nemate sta nesto ljuti bit na Husrefa,jednostavno vi srece niste imali da ne nabrajam vase prilike znate i sami .mi smo neka mozda 4 opasna napada izvela Livajai jurina glavom kad nije dohvato i u 2 pol kontra Salko kad se ubacio desno i to je sve .Prvo poluvrijeme realno tu smo negdje bili i vi nista nist u prvom imali posebno,u drugom ste nas bukvalno pregazili imali ste jedno 5 dobrih sansi ..Ljudi nama Zeljo i Zrinjski nisu zajedno 3 sanse imali ,vi ako budete ovako igrali ko u Zenici pred onakvim ambijentom pred onakvim navijanjem pred punim stadionom vi ce te lagano bit prv.mi smo realno sredina tabele i uz reprogram nama je odllican uspijeh.i tako ne trazite krivca u Husrefu nego u nasoj sreci i vasoj nesreci...
Sto se tice navijaca ,naavijaci ko navijaci neka malo prepucavanja neka malo baklji bolje i to nego nedaj boze kamenja i nadam se da niste imali incindenata i da ste sretno dosli kuci al opet i u bakljama treba gledat da ne povredis nekog il na tribini svog druga il nedaj boze golmana i ne zabravite ono vase dijete na Kosevu kad je izgubilo cini me se prst.I ne znam jestel culli sa strane Robije skandiranje Vedran Puljic ...Toliko otprilike vidimo se na sljedecoj tekmi abd i sretno u nastavku sezone ..Pozzzzzzzzzzz
Hvala drug, pozdrav i sve najbolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 sep 2018, 10:24

Zip je napisao/la:Vladan Kovacevic !!!
Odlican je bio stvarno.Presiguran je u sebe bio i to je najbitnije,na startu sam rekao da su se malo ovi mladji prepali atmosfere i da to nemogu da razumijem,ali kako je utakmica odmicala stvarno su odlicni bili i on i Pidro takodjer.Suvereno je Vladan cistio sve sto je upadalo u 16 metara i bas sto se kaze gospodario svojim prostorom.Bravo Vladane :clap:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 02 sep 2018, 10:25

[quote="ThrillerHz"]Pljujte do sutra po Husrefu i igracima, sa tribina se najbolje cuje sta raja misli o njima!!!
ON VOLI SARAJVO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!!!!

Baš je simptomatično koliko ti braniš našeg "legendarnog" trenera. Pretjeruješ u najmanju ruku kao da ti je rod rođeni. Zar i sam ne vidiš da je on prevaziđen trener i da je davno pročitana knjiga od svih trenera u ligi. Staromodan trener, njegov krajnji domet je Mladost DK, GOŠK, Tuzla siti... Ako mi želimo na veći nivo, onda Husref nipošto. Ovdje neki kao da tjeraju neki inat pa namjerni i neargumentovano i pod svaku cijenu brane dotičnog. Ne zaboravite da nije niko iznad kluba.
PS Može li se stati u kraj divljanju pojedinaca iz HZ-a i konstantnom nanošenju štete našem klubu? Zar treba da nas koštaju još jedne titule, kao onomad protiv Borca? Ne zaboravite, niko oznad kluba!!!

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 02 sep 2018, 10:29

Zanimljivo kako se neki uključe u raspravu samo kada treba Husrefa ocrniti i govoriti kako ga treba otjerati. Kad pobijedimo nigdje nikoga da to govori, ti ljudi jednostavno nisu tu ;)
I am coming

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 sep 2018, 10:30

Još ne mogu da vjerujem da nijedna nije ušla, nevjerovatno. Velika šteta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2018, 10:32

Danas možemo gledati utakmice akademije na YT, u slučaju da ste zaboravili.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 02 sep 2018, 10:35

BatistutA19 je napisao/la:Izvinite na upadu evo sad sam cak gledo i snimak pa et moj neki rezime tekme..
Sto se tice tekme realno i nemate sta nesto ljuti bit na Husrefa,jednostavno vi srece niste imali da ne nabrajam vase prilike znate i sami .mi smo neka mozda 4 opasna napada izvela Livajai jurina glavom kad nije dohvato i u 2 pol kontra Salko kad se ubacio desno i to je sve .Prvo poluvrijeme realno tu smo negdje bili i vi nista nist u prvom imali posebno,u drugom ste nas bukvalno pregazili imali ste jedno 5 dobrih sansi ..Ljudi nama Zeljo i Zrinjski nisu zajedno 3 sanse imali ,vi ako budete ovako igrali ko u Zenici pred onakvim ambijentom pred onakvim navijanjem pred punim stadionom vi ce te lagano bit prv.mi smo realno sredina tabele i uz reprogram nama je odllican uspijeh.i tako ne trazite krivca u Husrefu nego u nasoj sreci i vasoj nesreci...
Sto se tice navijaca ,naavijaci ko navijaci neka malo prepucavanja neka malo baklji bolje i to nego nedaj boze kamenja i nadam se da niste imali incindenata i da ste sretno dosli kuci al opet i u bakljama treba gledat da ne povredis nekog il na tribini svog druga il nedaj boze golmana i ne zabravite ono vase dijete na Kosevu kad je izgubilo cini me se prst.I ne znam jestel culli sa strane Robije skandiranje Vedran Puljic ...Toliko otprilike vidimo se na sljedecoj tekmi abd i sretno u nastavku sezone ..Pozzzzzzzzzzz
Hvala drug, sve najbolje u nastavku. :thumbup:
Ti si uljez izgleda (jer si jedan od boljh momaka) :D
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 02 sep 2018, 10:37

Nije mi jasno zašto ne možemo biti umjereni u komentarima i kritikama /pohvalama. Ako pobijedimo - šampioni; ako izgubimo - ispadamo iz lige... Pa ima li sredine igdje? Husref se treba kritikovati zbog očiglednih stvari, ali nema potrebe za pljuvanjem i gadostima.

Njegova je greška što Hebibovic ne igra krilo sa Šabanovićem iza i sto velkoski igra čitavu tekmu kad nije u Formi kao i igranje sa 2 defanzivna vezna čitavu utakmicu protiv ekipe koja nije prešla sredinu u 45min.
Dobre odluke su igranje Pidre, Kovačevića, Mujakica I dupovca sinoć.
Nije sve crno i ne treba prelaziti granice dobrog ukusa u kritikovanju. Psovanje i pljuvanje je stvarno nepotrebno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2018, 10:42

Tatar i Hebibović krila, lijevi bek Pidro a desni Šabanović. Sve više početi razmišljati o 2 napadača. Izmjene se moraju raditi na vrijeme a ne prvu u 84. min jer to već gubi svaku poentu, pogotovo kada ti treba gol.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 sep 2018, 10:47

Ma Čelika u Zenici nismo uzeli ni 2007. a ni 2015. Ne znam što bi nam ovo bio neki kraj ambicija. Za sad imamo jedan poraz, i takav raspored da nam naredni poraz ne bi smio doći do zimske pauze. Tek derbi u novembru je poyebena utakmica (ubice na Koševu ne smatram ozbiljnim protivnikom, odavno nam ni boda tu nisu uzeli).
Al fali nama Slavija u ovoj ligi. Bez dramatične tekme u Lukavici na proljeće, nema ni titule. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 02 sep 2018, 10:47

MortemHz je napisao/la:Tatar i Hebibović krila, lijevi bek Pidro a desni Šabanović. Sve više početi razmišljati o 2 napadača. Izmjene se moraju raditi na vrijeme a ne prvu u 84. min jer to već gubi svaku poentu, pogotovo kada ti treba gol.
Prosto ko pasulj drug
železničar RS !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2018, 10:48

Jos nisam pogledao snimak nasih sansi za gol...
Sa tribine je to sve nekako traljavo izgledalo...
Bojim se kad bih pogledao, jos bi se vise iznervirao zbog propustenih prilika...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 sep 2018, 10:58

MortemHz je napisao/la:Tatar i Hebibović krila, lijevi bek Pidro a desni Šabanović. Sve više početi razmišljati o 2 napadača. Izmjene se moraju raditi na vrijeme a ne prvu u 84. min jer to već gubi svaku poentu, pogotovo kada ti treba gol.
slikaslika

i možeš uvest ovo sa desne strane ako zapne...Hebiba s klupe, ili sklonit špica za veznog ako fali u sredini...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 sep 2018, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 sep 2018, 10:59

Još mi više žao zbog boda kad pročitam ove objektivne zeničane koji kažu da smo ih satrali i da su imali nevjerovatnu sreću da ga ne prime. Uđem na forum kod kona na ****, hvale našu igru i spremnost. Neko napisa da oni u Zenici nisu imali onoliko šansi zadnje tri sezone, govore da osvajamo i slično...a mi sinoć uopšte nismo bili na nivou zadnjih utakmica, znam da možemo dosta bolje..

Velika šteta što ne napravismo prednost u odnosu na ostale, ali hajde, bitno je da nismo u nekom zaostatku. Večeras najbolje po nas da bude kec, ni iks nije loš ali bolje kec, dvica nikako nam ne bi odgovarala. Ne podnosim ni jedne, ali valja gledat i njih i njihove rezultate.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 sep 2018, 11:02

Prvo da kazem da je bilo yebeno na zapadu, jos sam sjedio na sredini otprilike bilo je neke krvolocne raje :mrgreen:

Prvo da kazem da je Hebib pica ona najveca, situacija mislim drugo poluvrijeme on sam malo sa strane na 16m, ima otvoren sut i on uvali nekim frljavim pasom nekog na sredini 16m..

Moram pohvalit Dupovca, Stanojevica i Kovacevica koji je bio dosta siguran osim one jedne situacije kada mu je Stanojevic uvalio jednu ruznu povratnu loptu..

Kapiten odron. Ne znam na osnovu cega on igra toliko, mnooooogo sporije igramo sa njim, kad god dobije loptu utuši nam napad. :wtf:

Morali smo im dati gol poslije 60e minute, ljudi su jedva hodali ono je fakat sramota kako ih nismo dokrajcili. Mislim da je ovo kiks u rangu Goska.

Horde su bile na nivou, robiju sam 2x cuo u drugom poluvremenu.
ZZ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2018, 11:06

SedrenikHz je napisao/la:
Prosto ko pasulj drug
Ma ne moram biti u pravu ali mislim da je ovako logičnije, možemo makar probati.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 02 sep 2018, 11:09

DenchiNL je napisao/la:
slikaslika

i možeš uvest ovo sa desne strane ako zapne...Hebiba s klupe, ili sklonit špica za veznog ako fali u sredini...
Nemoj halilaa da gledam u prvoj života ti.
Što nam on i Krste mogu usporiti igru to niko ne može.

KRSTE I HALIL ZAJEDNO U PRVOJ =PORAZ
železničar RS !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 sep 2018, 11:17

Zip je napisao/la:Jos nisam pogledao snimak nasih sansi za gol...
Sa tribine je to sve nekako traljavo izgledalo...
Bojim se kad bih pogledao, jos bi se vise iznervirao zbog propustenih prilika...
Ma traljavo drug vjeruj iz kojeg god ugla da gledas.Sterilani i travljavi smo bili bas svaki put kada se treba opucati prema njihovom golu.Jedini normalan sut je na kraju bilo ovo glavom Ahmetovica kad je zakuca pored gola i Tatar je isto glavom jednu opalio dobro pored gola sto je otislo. Ovo ostalo sve usporeni snimak nemogu nista ni sutem nazvati.Sve extra otvarali do 16 kad dodju i onda kao da da su medicinku loptu sutali,da ne povjeruje covjek koliko su u tom zadnjem sutu bili mlohavi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 sep 2018, 11:22

Pioniri

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Direktorcic i 53 gosta.