Znaci, ti hoces da kazes da su navijaci Atalante gospoda, dok su navijaci Gladbaha sve ovo sto si gore naveo? Pa sto im ne kazes u lice kad ih sretnes, mangupe? Evo reci cu ti ja sto. Jer ti je jedina mogucnost da ovdje izrazis svoje misljenje i mislis da ce biti cijenjeno.AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast Totti tebi i svim drugim normalnim momcima koji su otišli u Zenicu. Ja u svojim postovima nisam mislio na vas, jer sam siguran da nisi od onih koji je radio one budalaštine. To da razjasnimo, a i da ne brkamo neke stvari.
Moje riječi su upućene svim akterima onih dešavanja na početku, znači mislim na sve kvazi ultrase, narkomančiće i klošarčiće, kojima je neka velika furka baciti baklju, baciti topovski, gađati s tribina i slične bespotrebne stvari, kao da smo usred džungle, a ne civlizacije. Kako se neko može nazvati navijačem, a direktno šteti svom klubu, svojim igračima koji su taman počeli dobro igrati, te općenito klubu kojem je to važna utakmica i koja znači dosta pred odlazak na reprezentativnu pauzu. Također, samo srozavaš svoj ugled, kao navijačke skupine, a onda i ugled kluba. Naravno da su tri ubačene baklje problem, zašto su one potrebne? Je li ste to ne može navijati bez baklji? Je li to ne može proći meč da se ne baci topovski? Je li to ne može proći utakmica bez divljanja? Je li teško biti gospoda i na tribinama, ponašati se kako priliči jednoj normalnoj navijačkoj skupini, kojoj je glavni cilj podrška timu, a ne divljanje i neko kurcenje raznih frljavih faca? Je li teško da svaka utakmica u ligi bude kao ona u prošlom kolu protiv Zvijezde? To je milina za vidjeti i time pokazuješ da si gospodski tim. Opet ponavljam, ne mogu da skontam upotrebu baklji, topovskih udara i ostalih takvih stvari i ne kontam šta dobijaš kad upotrijebiš nešto od tih stvari? Ništa, naravno. Isti je slučaj bio i protiv Atalante, opet papanluk.. Zašto gostujući navijači nisu došli s bakljama? Zato što su normalni i civlizovani, znaju da to šteti prije svega klubu, drugačiji je to mentalitet. Ugledajmo se malo na navijače širom svijeta, prestanimo već jednom biti yebena neiživljena stoka, koja nema zrno mozga i pameti. Za mene nisu navijači oni koji rade tako nešto, nego recimo navijači Liverpoola, koji imaju dušu i koji se ne kurce tako nekim glupim stvarima, koje svima štete.
Čisto da razgraničimo, jer dobro znam kakvi sve likovi budu u navijačkim grupama, svakodnevno ih srećem. Budi gospodin i na tribinama, dođi i podrži svoj klub grlima i dlanovima, pusti se nekih gluposti u vidu pirotehnike. Za mene su gospoda navijači Atalante na primjer, koji su zaželili sve najbolje nama u toj utakmici, da imamo najbolje navijače, pa neka bolji pobijedi (misleći na tribine). Tome ja skidam kapu, ovi ispadi su za svaku osudu. Toliko od mene.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio, psovati i direktno vrijeđati ne treba! Vagati ko više voli klub, i na koji način, ne treba! Da nas jednako boli poraz - boli! Da nas jednako veseli pobjeda - veseli! Ali jednostavno neke stvari i postupci te ne čine boljom navijačkom grupom niti pomažu klubu. Svjestan sam da se u zadnjih 30 godina jedino na Balkanu ne mijenja stil navijanja, da se ne lažemo, bakljade su lijepe, zna to fino izgledati, ali im nije mjesto na terenu!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
No dobro.. Rokaj care koliko hoćeš, uzmi i C4, što se mene tiče. Kad neko nastrada od tih zaebancija, onda će biti drž' ne daj. LPzlo87 je napisao/la:Znaci, ti hoces da kazes da su navijaci Atalante gospoda, dok su navijaci Gladbaha sve ovo sto si gore naveo? Pa sto im ne kazes u lice kad ih sretnes, mangupe? Evo reci cu ti ja sto. Jer ti je jedina mogucnost da ovdje izrazis svoje misljenje i mislis da ce biti cijenjeno.AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast Totti tebi i svim drugim normalnim momcima koji su otišli u Zenicu. Ja u svojim postovima nisam mislio na vas, jer sam siguran da nisi od onih koji je radio one budalaštine. To da razjasnimo, a i da ne brkamo neke stvari.
Moje riječi su upućene svim akterima onih dešavanja na početku, znači mislim na sve kvazi ultrase, narkomančiće i klošarčiće, kojima je neka velika furka baciti baklju, baciti topovski, gađati s tribina i slične bespotrebne stvari, kao da smo usred džungle, a ne civlizacije. Kako se neko može nazvati navijačem, a direktno šteti svom klubu, svojim igračima koji su taman počeli dobro igrati, te općenito klubu kojem je to važna utakmica i koja znači dosta pred odlazak na reprezentativnu pauzu. Također, samo srozavaš svoj ugled, kao navijačke skupine, a onda i ugled kluba. Naravno da su tri ubačene baklje problem, zašto su one potrebne? Je li ste to ne može navijati bez baklji? Je li to ne može proći meč da se ne baci topovski? Je li to ne može proći utakmica bez divljanja? Je li teško biti gospoda i na tribinama, ponašati se kako priliči jednoj normalnoj navijačkoj skupini, kojoj je glavni cilj podrška timu, a ne divljanje i neko kurcenje raznih frljavih faca? Je li teško da svaka utakmica u ligi bude kao ona u prošlom kolu protiv Zvijezde? To je milina za vidjeti i time pokazuješ da si gospodski tim. Opet ponavljam, ne mogu da skontam upotrebu baklji, topovskih udara i ostalih takvih stvari i ne kontam šta dobijaš kad upotrijebiš nešto od tih stvari? Ništa, naravno. Isti je slučaj bio i protiv Atalante, opet papanluk.. Zašto gostujući navijači nisu došli s bakljama? Zato što su normalni i civlizovani, znaju da to šteti prije svega klubu, drugačiji je to mentalitet. Ugledajmo se malo na navijače širom svijeta, prestanimo već jednom biti yebena neiživljena stoka, koja nema zrno mozga i pameti. Za mene nisu navijači oni koji rade tako nešto, nego recimo navijači Liverpoola, koji imaju dušu i koji se ne kurce tako nekim glupim stvarima, koje svima štete.
Čisto da razgraničimo, jer dobro znam kakvi sve likovi budu u navijačkim grupama, svakodnevno ih srećem. Budi gospodin i na tribinama, dođi i podrži svoj klub grlima i dlanovima, pusti se nekih gluposti u vidu pirotehnike. Za mene su gospoda navijači Atalante na primjer, koji su zaželili sve najbolje nama u toj utakmici, da imamo najbolje navijače, pa neka bolji pobijedi (misleći na tribine). Tome ja skidam kapu, ovi ispadi su za svaku osudu. Toliko od mene.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
E jest mi drago što si spomenuo Liverpul. Oni jedva dočekali da izađu iz jarma FA, kad su igrali polufinale EL protiv Mančester Junajteda, palili baklje u obje utakmice. I oni i Mančesterovi. Nemaju oni dušu, nego u Engleskoj pojedinac dobije po ušima a ne klub. U Evropi ih je bolio qrac jer klub dobije kaznu, pa su palili. Šta misliš, ko su oni huligani što su se tukli s Rusima na EURU u Francuskoj? Sve su to navijači Liverpula, Mančestera, Arsenala... tih klubova iz "civilizacije" koje samo čuvanje vlastite guz.ice sprečava da iste stvari rade u domaćem prvenstvu.
Korištenje pirotehnike je ultra furka svugdje u svijetu. Na stranicama tipa Copa90 se može vidjet šta se radi u mnogo većim civilizacijama nego što je BiH. Jedino ne odobravam bacanje na teren, tu nam reprezentacija igra, moglo se na to pripazit jedino. I ne vidim šta su to Horde uradile toliko strašno, k'o da su nas Zeničani dočekali kafom i baklavama pa im Horde "vratile" bakljadom. Palit će i oni na Koševu, budi siguran. Ne smatram se članom HZ, ne idem na sjever Koševa, al poštujem tu tribinu kao kolektiv i cjelinu.
Korištenje pirotehnike je ultra furka svugdje u svijetu. Na stranicama tipa Copa90 se može vidjet šta se radi u mnogo većim civilizacijama nego što je BiH. Jedino ne odobravam bacanje na teren, tu nam reprezentacija igra, moglo se na to pripazit jedino. I ne vidim šta su to Horde uradile toliko strašno, k'o da su nas Zeničani dočekali kafom i baklavama pa im Horde "vratile" bakljadom. Palit će i oni na Koševu, budi siguran. Ne smatram se članom HZ, ne idem na sjever Koševa, al poštujem tu tribinu kao kolektiv i cjelinu.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 02 sep 2018, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pusti kraju ba. Ima ih hejbet gađaju upaljačima i dvojnim ceovima gostujuće igrače pred istokom na izlazu kroz tunel, onda poslije seru Hordama za baklje.skoroalen je napisao/la:E jest mi drago što si spomenuo Liverpul. Oni jedva dočekali da izađu iz jarma FA, kad su igrali polufinale EL protiv Mančester Junajteda, palili baklje u obje utakmice. I oni i Mančesterovi. Nemaju oni dušu, nego u Engleskoj pojedinac dobije po ušima a ne klub. U Evropi ih je bolio qrac jer klub dobije kaznu, pa su palili. Šta misliš, ko su oni huligani što su se tukli s Rusima na EURU u Francuskoj? Sve su to navijači Liverpula, Mančestera, Arsenala... tih klubova iz "civilizacije" koje samo čuvanje vlastite guz.ice sprečava da iste stvari rade u domaćem prvenstvu.
Korištenje pirotehnike je ultra furka svugdje u svijetu. Na stranicama tipa Copa90 se može vidjet šta se radi u mnogo večim civilizacijama nego što je BiH. Jedino ne odobravam bacanje na teren, tu nam reprezentacija igra, moglo se na to pripazit jedino. I ne vidim šta su to Horde uradile toliko strašno, k'o da su nas Zeničani dočekali kafom i baklavama pa im Horde "vratile" bakljadom. Palit će i oni na Koševu, budi siguran. Ne smatram se članom HZ, ne idem na sjever Koševa, al poštujem tu tribinu kao kolektiv i cjelinu.

Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 02 sep 2018, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ti neces sigurnoAlfredNobel je napisao/la:No dobro.. Rokaj care koliko hoćeš, uzmi i C4, što se mene tiče. Kad neko nastrada od tih zaebancija, onda će biti drž' ne daj. LPzlo87 je napisao/la:Znaci, ti hoces da kazes da su navijaci Atalante gospoda, dok su navijaci Gladbaha sve ovo sto si gore naveo? Pa sto im ne kazes u lice kad ih sretnes, mangupe? Evo reci cu ti ja sto. Jer ti je jedina mogucnost da ovdje izrazis svoje misljenje i mislis da ce biti cijenjeno.AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast Totti tebi i svim drugim normalnim momcima koji su otišli u Zenicu. Ja u svojim postovima nisam mislio na vas, jer sam siguran da nisi od onih koji je radio one budalaštine. To da razjasnimo, a i da ne brkamo neke stvari.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja ba, znali su i kišobrani letjet sa drugih tribina.uNbx je napisao/la: Pusti kraju ba. Ima ih hejbet gađaju upaljačima i dvojnim ceovima gostujuće igrače pred istokom na izlazu kroz tunel, onda poslije seru Hordama za baklje.Horde su znale pravit nemjerljivo veća sranja pa se nije ovakva halabuka dizala. Tačno bi neko mogao pomisliti da su se ispaljivali RPG-ovi na teren.
Igrači čelika se ponadali da mogu na foru klapit tri boda za zelenim stolom, sreća pa su i naši u klubu bar malo napredovali kad je taj segment u pitanju, ne uzima nam više svaka šuša bodove kad se uđe u svlačionice.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Okej, vama to sve udure, meni nije i to je to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- dynamodresden1
J.e.baci majki i sestara preko interneta,strim ih sjebo,iznervirali se ,mudonje velike .Rule_hz je napisao/la:Pa i onako ne pisem odavno na ovom forumu koji je pun nerealnih likova koji samo vole palamudid preko tasteture a stadiona ocima nisu vidjeli a o gostovanju da ne pricam, nesto pricate za nekog ko je redovan na tekmama i pricate nesto protiv najbrojnije grupe koja je na svim gostovanjima, ADIOS
- BatistutA19
- Kontakt:
Izvinite na upadu evo sad sam cak gledo i snimak pa et moj neki rezime tekme..
Sto se tice tekme realno i nemate sta nesto ljuti bit na Husrefa,jednostavno vi srece niste imali da ne nabrajam vase prilike znate i sami .mi smo neka mozda 4 opasna napada izvela Livajai jurina glavom kad nije dohvato i u 2 pol kontra Salko kad se ubacio desno i to je sve .Prvo poluvrijeme realno tu smo negdje bili i vi nista nist u prvom imali posebno,u drugom ste nas bukvalno pregazili imali ste jedno 5 dobrih sansi ..Ljudi nama Zeljo i Zrinjski nisu zajedno 3 sanse imali ,vi ako budete ovako igrali ko u Zenici pred onakvim ambijentom pred onakvim navijanjem pred punim stadionom vi ce te lagano bit prv.mi smo realno sredina tabele i uz reprogram nama je odllican uspijeh.i tako ne trazite krivca u Husrefu nego u nasoj sreci i vasoj nesreci...
Sto se tice navijaca ,naavijaci ko navijaci neka malo prepucavanja neka malo baklji bolje i to nego nedaj boze kamenja i nadam se da niste imali incindenata i da ste sretno dosli kuci al opet i u bakljama treba gledat da ne povredis nekog il na tribini svog druga il nedaj boze golmana i ne zabravite ono vase dijete na Kosevu kad je izgubilo cini me se prst.I ne znam jestel culli sa strane Robije skandiranje Vedran Puljic ...Toliko otprilike vidimo se na sljedecoj tekmi abd i sretno u nastavku sezone ..Pozzzzzzzzzzz
Sto se tice tekme realno i nemate sta nesto ljuti bit na Husrefa,jednostavno vi srece niste imali da ne nabrajam vase prilike znate i sami .mi smo neka mozda 4 opasna napada izvela Livajai jurina glavom kad nije dohvato i u 2 pol kontra Salko kad se ubacio desno i to je sve .Prvo poluvrijeme realno tu smo negdje bili i vi nista nist u prvom imali posebno,u drugom ste nas bukvalno pregazili imali ste jedno 5 dobrih sansi ..Ljudi nama Zeljo i Zrinjski nisu zajedno 3 sanse imali ,vi ako budete ovako igrali ko u Zenici pred onakvim ambijentom pred onakvim navijanjem pred punim stadionom vi ce te lagano bit prv.mi smo realno sredina tabele i uz reprogram nama je odllican uspijeh.i tako ne trazite krivca u Husrefu nego u nasoj sreci i vasoj nesreci...
Sto se tice navijaca ,naavijaci ko navijaci neka malo prepucavanja neka malo baklji bolje i to nego nedaj boze kamenja i nadam se da niste imali incindenata i da ste sretno dosli kuci al opet i u bakljama treba gledat da ne povredis nekog il na tribini svog druga il nedaj boze golmana i ne zabravite ono vase dijete na Kosevu kad je izgubilo cini me se prst.I ne znam jestel culli sa strane Robije skandiranje Vedran Puljic ...Toliko otprilike vidimo se na sljedecoj tekmi abd i sretno u nastavku sezone ..Pozzzzzzzzzzz
usref i njegova bebica

Sabah hajrula svima osim Husrefu
htjeo čovjek poen...
htjeo čovjek poen...
DenchiNL je napisao/la:
...nego me strah Husrefa i njegovih fix ideja i tvrdoglavosti, on nas može povaliti ko niko korištenjem ovih nekoliko krampi u prvoj postavi koji realno nisu za kluba uopšte jer imaju bolji igrači od njih već u ekipi....al eto na ime neke širine, iskustva i ranijih zasluga se još povlače tu i izmišljaju im se pozicije i drka se ćundas sa golmanom dok dijete ne napravi ogroman kiks i košta nas tekme e tad ćemo stavit iskusnijeg golmana kojeg smo doveli da brani prvobitno......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
dabogda mu poen falio za dzeneta,yebo mu krste staruDenchiNL je napisao/la:Sabah hajrula svima osim Husrefu
htjeo čovjek poen...
DenchiNL je napisao/la:
...nego me strah Husrefa i njegovih fix ideja i tvrdoglavosti, on nas može povaliti ko niko korištenjem ovih nekoliko krampi u prvoj postavi koji realno nisu za kluba uopšte jer imaju bolji igrači od njih već u ekipi....al eto na ime neke širine, iskustva i ranijih zasluga se još povlače tu i izmišljaju im se pozicije i drka se ćundas sa golmanom dok dijete ne napravi ogroman kiks i košta nas tekme e tad ćemo stavit iskusnijeg golmana kojeg smo doveli da brani prvobitno......

Ja ne znam sta im ko moze zamjeriti za jucerasnju tekmu(osim izmjena ), trudili su se, borili, nije htjela u gol i cao, isto sto ti se protiv Zvjezde sve otvorilo tako si ovdje bio kurceve srece i nije htjelo nista uci, vratit ce se negdje ABd
Hz su level iznad svih u drzavi( mentalitet i sve ostalo navijacko), tri baklje su dovoljan razlog da cijela drzava pljuje po Hz jer su jedva docekali, nemojte i vi pljuvat, puno gorih stvari se u zenici desavalo pa se nije tekma prekidala i cirkus pravio, a i sjetite se banja luke ,grbavice gdje navijaci ulijecu na teren i udaraju protivnicke igrace al nikad se bodovi tim ekipa nisu uzimsli, dok su nama na kosevu praznili tribinu zbog parole Armiji BIH
Hz su level iznad svih u drzavi( mentalitet i sve ostalo navijacko), tri baklje su dovoljan razlog da cijela drzava pljuje po Hz jer su jedva docekali, nemojte i vi pljuvat, puno gorih stvari se u zenici desavalo pa se nije tekma prekidala i cirkus pravio, a i sjetite se banja luke ,grbavice gdje navijaci ulijecu na teren i udaraju protivnicke igrace al nikad se bodovi tim ekipa nisu uzimsli, dok su nama na kosevu praznili tribinu zbog parole Armiji BIH
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sta je Husrefu sa ovim sta je tu je , jel samo to zna rec , eto stigli nas lazni.Kako so oni i Zeljo izgubili od ovog Celika ja ne znam uglavnom ako oces bit prvak ova i Gosk i slicne su 3 pod moranje
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
a jbg druže šta možeš zamjerit krampi što ne zna ništa, može se on otruniti od truda i trudan ostati al to ne mjenja činjenicu da je krampa...kriv je taj što koristi igrače koji sa 27-28 ne mogu dalje od PLBiH....nema sreće ili nesreće to se isforsira, počneš sa 2 špica pa da vidiš sreće i veselja, počneš s namjerom da dobiješ tekmu, a ne prepustiš nevidljivom prijatelju da odluči tok tekme....mjenjaš na vrijeme, osvježiš ekipu, umornom protivniku, odbrani ubaciš svježeg igrača da ih pritišće...pa još jednog, pa još jednog, najkasnije u 80-toj zadnja izmjena....da je to uradio mogao bi reći evo sve smo učinili al jbg nije moglo više....ni u jednom trenu nije rekao ni pokazao idemo po puni plijen...sve po ustaljenom...Inijesta je napisao/la:Ja ne znam sta im ko moze zamjeriti za jucerasnju tekmu(osim izmjena ), trudili su se, borili, nije htjela u gol i cao, isto sto ti se protiv Zvjezde sve otvorilo tako si ovdje bio kurceve srece i nije htjelo nista uci, vratit ce se negdje ABd
HZ ne treba komentarisati, nek pale dok mogu i nek štete klub dok mogu....usvojit će zakon, postavit će se kamere, karte će se uzimat uz legitimaciju...dotad radi šta hoćeš....glupa rasprava

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 sep 2018, 08:02, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
nece usrefu niko govoriti treba li vrsiti izmjene, ili ne daj boze poslati krstu (dabogda im obojici krst iznad glave osvanuo) izbaciti iz ekipe

Husref KONJ
- StariGrad071
- Kontakt:
Sve super jucer, bitno je da igramo a golovi ce doci. Ovo je sampionski fudbal. Sad na pauzi se malo resetovat i idemo gazit.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Evander, Ferrante071, Fouzi1, hazarder, keli, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, pitar, Posejdon, Proximic, Rule_hz, tajsamja, USB, Vanja8, ŠTA_JE i 146 gostiju.