FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dalekometni pokušaj Velkoskog je neprecizan. Lopta odlazi daleko preko gola.
Dobar napad Sarajeva po desnoj strani. Na kraju odbrana domaćeg tima uz dosta muke čisti opasnost.
Tatar je u najboljoj šansi na utakmici. Lobovao je Ružića, ali odbrana domaćih sa gol-linije izbacuje loptu.
Rahmanović iz odlične pozicije katastrofalno šutira i propada dobra šansa za goste.
Tatar sada šutira iznad gola iz dobre pozicije. Ofanziva Sarajeva.
Ubačaj Jurine hvata Kovačević, moglo je biti opasno. Sada je Tatar izblokiran u posljednji čas. Velika šansa za Sarajevo.
Tatar je ponovo izblokiran.
Tatar u novoj šansi. Šutira glavom pored gola.
Dupovac je u šansi, ali iz dobre pozicije šalje loptu preko gola. Bolje je Sarajevo u drugom poluvremenu.
Griješi Ružić, Velkoski pokušava, Bevab ponovo sa gol-linije izbija.
JEL MOGUĆEEE
Dobar napad Sarajeva po desnoj strani. Na kraju odbrana domaćeg tima uz dosta muke čisti opasnost.
Tatar je u najboljoj šansi na utakmici. Lobovao je Ružića, ali odbrana domaćih sa gol-linije izbacuje loptu.
Rahmanović iz odlične pozicije katastrofalno šutira i propada dobra šansa za goste.
Tatar sada šutira iznad gola iz dobre pozicije. Ofanziva Sarajeva.
Ubačaj Jurine hvata Kovačević, moglo je biti opasno. Sada je Tatar izblokiran u posljednji čas. Velika šansa za Sarajevo.
Tatar je ponovo izblokiran.
Tatar u novoj šansi. Šutira glavom pored gola.
Dupovac je u šansi, ali iz dobre pozicije šalje loptu preko gola. Bolje je Sarajevo u drugom poluvremenu.
Griješi Ružić, Velkoski pokušava, Bevab ponovo sa gol-linije izbija.
JEL MOGUĆEEE
4.10.2009.
**** kapitenu i ko te stavi da igras
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma nisi brate prozvan uopšte. Samo govorim da trebamo biti strpljivi, iako lično ni meni nije svejedno.esprit24 je napisao/la:Osjecam se indirektno prozvanimKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima li ko Husrefov broj da ga trznem, da mu dam par sugestija. Ipak smo mi ovdje treneri, imamo fudbal u malom prstu, a svi zajedno kad se skupimo ne mozemo u Vrbanjusi igrati.nema ni jednog normalnog objasnjenja zasto nije izvrsio nijednu izmjenu.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
jbg igra bili smo mnogo bolji, 30 minuta nisu centra presli
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hvala onima koji su izazvali prekid. Totalno su izbacili ekipu iz ritma. Sestre vam se sjetim pojedinacno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ovo su prosuti bodovi, stvarno nismo imali srece. Sta da se radi, idemo dalje!
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- f0rest1946
- Kontakt:
Husrefov X yebem li mu sve usta ZASTOOOOOOOOO NE MJENJAAAAAAS ZASTOOOOOOOOOOOOOO ,
Ovo meni gore nego poraz ovaj Celik je smijesan smijesaaaaan za druge lige su ljudi pojma nemaju
Ovo meni gore nego poraz ovaj Celik je smijesan smijesaaaaan za druge lige su ljudi pojma nemaju
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa yebem ti sreću, loptu, fudbal..sve ti yebem. Joj kako mi nemamo sreće pa to nije normalno..
Yebiga, steta, trebali smo, morali smo dobit al hajde nije kraj svijeta.
Yebiga, steta, trebali smo, morali smo dobit al hajde nije kraj svijeta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja panjina ne mogu s metar pogodit, yebo ih dan rahljavi
Husref KONJ
Husref KONJ
-
- Kontakt:
Užas, jadan onaj ko se večeras zadovoljavao bodom.
Pisao sam to i ranije, Krste je van forme totalno pa rekao bih haman pa neupotrebljiv. Imamo igru sto je bitno, odbrana bolje izgleda, samo napad jos da popravi realizaciju to ce biti to !
U novi boj ...
Ja i? Sta trener ceka 84 minute? Spava?BTX je napisao/la:jbg igra bili smo mnogo bolji, 30 minuta nisu centra presli
Sta mu igraci rade? Prave cirkus pred golom, izvode akrobacije i glume mesija? Kome?
Nakon ovoga sro je krste uradio kada je bio prazan gol , fino mu das novi ugocor sa 700 maraka plate i da nece igrati jer imas sad u kaderima boljih od njega a nije im donzajebancije
I ovo nema vwze sa srecom nikakvom, ovo je NEZNANJE!!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
O ovome sam i pričao i ovo će nas i zayebati, zapamtite ove riječi. Skoro svako kolo fulamo hrpu i hrpu šansi, ali neće pa neće. Žao mi je opet samo zbog ovolikih šansi, a pogotovo jer je ovaj Čelik amaterska i seljačka ekipa. Šteta, ali idemo dalje.
Nama je nafaka nepoznat pojam, nažalost, dok je drugi imaju.
Nama je nafaka nepoznat pojam, nažalost, dok je drugi imaju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bolje nam ide kad ne imamo ovakvu "podršku". Žalosno šta pojedinci urade da bi se dokazali ili šta već. Hajmo jednom ispasti gospoda i ne reagovati na provokacije. Očigledno na neke ljude jednostavno nemaš uticaja i idu po svome po svaku cijenu. Takvi ne zaslužuju da budu navijači Sarajeva.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Šteta. Nisam toliko nezadovoljan. Velkoski je ubjedljivo najslabija karika. Prije nego se popljuje, pohvale Dupovcu, dobar bio. Držimo priključak. Polako. Iskreno malo se i igra popravila...
-
- Kontakt:
StaJeTuJe
Mijenjaj u 86. Nece tebi niko govoriti koliko ces tvrdoglava kljusina biti.
Smogovci slave bod.
Mijenjaj u 86. Nece tebi niko govoriti koliko ces tvrdoglava kljusina biti.
Smogovci slave bod.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
S R A M O T A
A u k.urac i zavrsnica i sve.Znaci sve sto nam je ulazilo ranije danas je sve stalo.Nemogu da vjerujem da nismo pobjedili.
Jao kako nam je napad sterilan bio ovu utakmicu,jao jao.Grehota je ovo bilo ne uzeti joj joj....
Krste i Rahman nemogu igrati zajedno,obojica hoce desetku da igraju,suvisno je to,guse jedan drugog.
Ali nevjerovatno pa svi sutevi negdje nam po tribinama zavrsavali,proslu utakmicu iz svlacionice da je Rahman potegao usla bi,ovu tribine nije mogao potrefit,nevjerovatno koliko su u zavrsnici bili odsutni.
A u pm jest mi krivo ovaj Celik je zreo za tri gola barem bio,prelosi su,hodat nemogu.
Jao kako nam je napad sterilan bio ovu utakmicu,jao jao.Grehota je ovo bilo ne uzeti joj joj....
Krste i Rahman nemogu igrati zajedno,obojica hoce desetku da igraju,suvisno je to,guse jedan drugog.
Ali nevjerovatno pa svi sutevi negdje nam po tribinama zavrsavali,proslu utakmicu iz svlacionice da je Rahman potegao usla bi,ovu tribine nije mogao potrefit,nevjerovatno koliko su u zavrsnici bili odsutni.
A u pm jest mi krivo ovaj Celik je zreo za tri gola barem bio,prelosi su,hodat nemogu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pitaj njegaPantelija je napisao/la:Ja i? Sta trener ceka 84 minute? Spava?BTX je napisao/la:jbg igra bili smo mnogo bolji, 30 minuta nisu centra presli
Sta mu igraci rade? Prave cirkus pred golom, izvode akrobacije i glume mesija? Kome?
Nakon ovoga sro je krste uradio kada je bio prazan gol , fino mu das novi ugocor sa 700 maraka plate i da nece igrati jer imas sad u kaderima boljih od njega a nije im donzajebancije
I ovo nema vwze sa srecom nikakvom, ovo je NEZNANJE!!!!!
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sve cestitke nasoj igrackoj i trenerskoj legendi na bodu protiv rekreativaca iz Celika koji nakon 60 minuta igre, ne mogu da hodaju po terenu, steta sto je napravio izmjenu u 85, totalno nas je izbacio iz ritma, ne treba nikada mijenjati kada ovako razbijamo STA JE TU JE ZIVOT IDE DALJE
Trenutno korisnika/ca: bvsic, napoleon72, nedimmmm1337, NisamIsmirMirvic, PapakIzSa, PAPE3, Posejdon, Proximic, ŠTA_JE i 80 gostiju.