Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

raul-zakon
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la raul-zakon » 21 maj 2012, 15:24

Ma kakav Luka, u veznom redu Reala od iduće sezone hoću da gledam nekog od ove trojice: Ramires(Chelsea), Alex Song(Arsenal), Yaya Toure(Manchester City).

Ako ode Pipita(iskreno se nadam da ostaje):Edinson Cavani(Napoli), Sergio Aguero(Manchester City) ili Luis Suarez(Liverpool)

I u odbrani na desnog beka Bane Ivanović(Chelsea). 8-) :D

p.s. znam da je ovo malo nerealno, pogotovo ovo za Aguera, ali ovo bi bio neki idealni scenarij, ali samo ako Pipita ode... ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

nanek

Post Postao/la nanek » 21 maj 2012, 15:32

Ne moze mali Luka zavezat kopacke, ni Alonsu, ni Ozilu, ni Khediri. I Rasprava je postala smijesna. Ljudi treba nam desni bocni, i treba nam stoper, ako vec Mou nece nikad stavljati Ramosa na beka :)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 21 maj 2012, 15:43

To za Khediru je bila zajebancija, jel tako ?
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 maj 2012, 16:50

Objašnjavao sam na našem forumu da Luka nije klasa za Reala neda mi se opet.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 21 maj 2012, 16:54

Lukica je dobar igrac, normalno svima nama malo ide na zivce jer komsije od njega prave veznjaka u rangu Cruyffa. Po meni je on tip veznjaka koji je Realu nepotreban u ovakvoj postavci, Xabi je igrac kao stvoren za ovu postavku Reala.
Don't hate what you don't understand.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 21 maj 2012, 17:19

Johny je napisao/la:Ovdje niko ne govori da nije najbolji na svojoj poziciji u Realu , medjutim Luka Modric moze ponuditi nesta drugaciej od njega.Dinamicniji je 3 puta od Alonsa i nejgova kretnja nije zonska(koja je vise orijentisana ka defanzici) , vec se luka mnogo vise krece sinhronizovano sa ostatkom tima.(mnogo vise ofanzivnih uloga ima).

Nigdje nisam naveo da je Luka bolji igrac.Sto naravno i nije.Ali da je velik tanelat i odlican igrac to svakako jeste.
Ne vidim razlog zasto ne bi mogao igrati u Realu.Sigurno bolji i kvalitetniji igrac od Khedire, Lassa i Sahina.

Alonso jeste jako bitan igrac u Realu ali Real bez njega je i dalje strasan tim.
On može ponuditi neštO drukčije bi bilo gramatički ispravno, a kad smo kod nogometa, ispravno je da on ne može ponuditi ništa više od Alonsa.

Ne moraš previše pametovati, Xabi Alonso je motor Mourinhove momčadi i jedan je od rijetkih igrača kojima pozicija nije klimava i koji nema apsolutno nikakvu konkurenciju.

Njegova pozicija i uloga nije nimalo slična Lukinoj, tako da Modrić neće preći u Real Madrid jer u ekipi Reala ne postoji pozicija koju on igra.

Neka to što može ponuditi više nudi u nekim drugim timovima.
CAMP MOU!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 21 maj 2012, 17:59

Namiks je napisao/la:Kikser Casillas ostario.

Lijepo je vidjeti da se brojka njegovih rođendana povećava jer je sve bliži dan kada će ga neko zamijeniti. A stvarno treba. Dobar je k'o Valdes. Dakle, nije dobar. +
Ako ikad pravio top 10 tvojih gluposti, mislim da ova zaslužuje sami vrh.

[youtube][/youtube]

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 21 maj 2012, 18:32

El futuro de Carvalho podría estar en Alemania - bio bi to glup potez bez obzira na njegove godine.

Ponekad me i Mourinho zna iznenaditi.

Ja bi se radije usudio prodati divljaka jer bi sigurno neko dao 30-ak miliona za njega, pa neka svoj portugalski bijes iskali u nekoj drugoj ligi i u nekom slabijem klubu gdje i pripada.

Ako bi mi samo još neko rekao koja je od ovih opcija tačna, ne kužim se u strelice, a želim da kažem da je Carvalho bolji

Ova: Carvalho < Pepe
ili ova: Carvalho > Pepe
CAMP MOU!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 maj 2012, 18:44

34 godine gdje je zadnju presjedio,nema fajde od njega.
koliko god genijalna bijase prva godina.

Silva je danas na naslovnici.
ok,sad koketiramo s ovim transferima oko 60 miliona zapocetak.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 21 maj 2012, 19:39

Namiks je napisao/la:El futuro de Carvalho podría estar en Alemania - bio bi to glup potez bez obzira na njegove godine.

Ponekad me i Mourinho zna iznenaditi.

Ja bi se radije usudio prodati divljaka jer bi sigurno neko dao 30-ak miliona za njega, pa neka svoj portugalski bijes iskali u nekoj drugoj ligi i u nekom slabijem klubu gdje i pripada.

Ako bi mi samo još neko rekao koja je od ovih opcija tačna, ne kužim se u strelice, a želim da kažem da je Carvalho bolji

Ova: Carvalho < Pepe
ili ova: Carvalho > Pepe
ova druga :lol:

jbt pa osnova matematike :lol:

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 22 maj 2012, 01:26

Marca ide korak dalje sa ulizivanjem. Kako su najebali kod Reala svojim laganjem, pokušavaju popraviti status kod Mourinha, pa sad uspoređuju Cristinu Penaldo sa velikim Raulom.

Mali Varane u 15 utakmica napravio 14 faula.

S druge strane životinja u 15 utakmica napravi 1550 faulova.
CAMP MOU!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 maj 2012, 12:59

Kako mi je krivo što Sahin ne može dobiti priliku da igra u prvih 11..jednostavno nema mjesta za njega, a u dortmundu je bio mozda medju top 5 veznjaka u evropi ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 maj 2012, 13:02

[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 maj 2012, 14:24

SLUŽBENO:

Jose Mourinho je produžio ugovor sa Real Madridom do 30. juna 2016 godine!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 maj 2012, 14:26

anonymousHD je napisao/la:SLUŽBENO:

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D :D :D :D

Idem sad u grad da ovo zalijem ! :mrgreen:

Svaka ti dala ! :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 maj 2012, 16:56

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo iza sebe ima gotovo savršenu sezonu, no ponovno je šokirao svojom narcističnom izjavom za madridsku Marcu

Naime, Ronaldo je na pitanje novinara koju bi sebi dao ocjenu mrtav-hladan kazao:
'Na individualnoj razini dao bih svojoj sezoni čistu desetku, a momčadi devetku, jer želimo osvojiti više, Ligu prvaka na primjer', rekao je samouvjereno najbolji svjetski nogometaš iz 2008. godine.

Iako je činjenica da je Ronaldo odigrao za desetku, njegov odgovor je pomalo bahat i po tko zna koji puta potvrdio je kako je zaljubljen u sebe.

'Bili smo blizu ove sezone, ali deseti će naslov doći sljedeći. Trebamo samo ostati mirni. Naslov je na putu, siguran sam u to', dodao je Ronaldo.

No tu nije stao; rekao je kako može i bolje:

'Moj je osobni cilj biti bolji sljedeće godine. Znam da će biti teško zabiti više od 46 golova u Primeri, ali sve je moguće u nogometu. Zaista vjerujem da se još mogu poboljšati. Znam da je teško zbog svih rekorda koje smo oborili, ali nikad se ne zna.'

Prvi ligaški naslov nakon 2008. proslavio je s devet bodova prednosti ispred najvećeg rivala Barcelone. Oduševljen ovogodišnjim uspjehom Reala i prekidom dominacije Barcelone, Portugalac vjeruje da je sada red na dominaciju 'kraljevskog kluba'.

'Mislim da se ciklus promijenio i nadam se da će takva situacija ostati mnogo godina. Barcelona je veličanstvena momčad, ali i mi smo. Pokazali smo ove godine da smo bolja momčad u ovom trenutku.'

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 22 maj 2012, 17:13

Pa dobro za koji vrag to ovdje postavljas,koju bi ocjenu ti dala za njegovu sezonu? Ovdje imas klovna koji svrsava kad netko kri tikuje Ronalda i ako si zato ovdje postala mogla si mu na pp bez da nas ostale smaras time. Ovo je moje misljenje o textovima o tome sta je rekao Ronaldo,zanima me njegova igra za Madrid a sta radi u privatnom zivotu me ne zanima , bitno da ne konzumira ilegalne stvari i da nije u sukobu sa zakonom a sad jos i da zbori po svacijem ukusu... Nikad ne bi citirao ljude koje ne volim pa mi zaista nije jasno zasto klovn ili evo sad bambina to rade, dobro klovn zeli biti trol al ne ide mu od ruke...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 maj 2012, 17:43

anonymousHD je napisao/la:SLUŽBENO:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kad već ostaje do tada očekujem minimalno 3 lige prvaka od njega i 4 lige(računajući ovu),može i pokoji kup.

@bambina Ronaldo je upravu tu nije ništa narcistično.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 22 maj 2012, 18:02

Kakve glupe izjave čovjek daje.

Čim on sebi daje desetku, a ekipi devetku znamo o kakvom se igraču radi. Dosta igrača to tako misli, ali radi tima ne želi to izjaviti.

To je razlika između Penalda i ostalih.
CAMP MOU!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 maj 2012, 18:32

to su svi portali zabilježili kao ekstra news meni je ravno do mora , jer mi on nije nikakav faktor ,ali popularnost ,nekom je uzor idol ,mediji čuda rade postoji i video izjave al nisam to stavljala nije to @ bambina izmsilila već surfaj uvjeri se ,a briga me samo uživajte realovci no sikiriki.
Ovo tipičan egost,svoju kulturu na balkanu je pokazao sve ostalo sretno mu!!!!!!tipičan mamin sinčić ;) nikad mi nije bio IN! @ ok madrista! ;)
Ekstra priča za autobiografiju ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.