RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pravnik1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pravnik1981 » 08 apr 2014, 13:57

Ma ako Bog da dobit Travnika (jednu od ekipa u najboljoj formi trenutno) pa onda dalje gledat kako i sta...Forza Velež

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2014, 14:28

mellow je napisao/la:Trebali bi zamolit Sarajevo da nam prepusti svoje mjesto u Europi. Prošle godine su se obrukali,sad se brukaju i po prvenstvu,kako će tek onda u Europi :lol:
Veca si ti bruka na kakve utakmice ides :oops: :oops:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 apr 2014, 14:30

pravnik1981 je napisao/la:Ma ako Bog da dobit Travnika (jednu od ekipa u najboljoj formi trenutno) pa onda dalje gledat kako i sta...Forza Velež
Bas to travnik nije nimalo los ove polusezone! 3 pobjede i 2 nerijesena u zadnji 5, ali evo opet se neke teoretske sanse otvaraju za top 4! Sa pobjedom protiv travnika te bi sanse postale dosta vece! Kako ja vidim stvari vec u sljedecem kolu prelazimo olimpic i preuzimamo to peto mjesto i onda gledamo ispred na sarajevo koje je na cetvrtom a bas taj travnik sa porazom protiv nas se sastaje sa sarajevom u sljedecem kolu i morali bi zapet protiv pitara da se neuvale zestoko u borbu za opstanak... po nekom idealnom scenariju, mi dobijemo travnik, travnik dobije sarajevo ulazimo u 3 zadnja kola sa cetvrtog mjesta i 3 boda iza sarajeva! Znaci dok god ima sansa treba igrat do kraja, i prica o tome da nemamo za sta igrat do kraja nepije vode jer igramo za sebe i za izlazak u evropu! Sanse jesu male ali dok ih god ima treba krvarit na terenu za svaki bod...

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 08 apr 2014, 15:14

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
mellow je napisao/la:Trebali bi zamolit Sarajevo da nam prepusti svoje mjesto u Europi. Prošle godine su se obrukali,sad se brukaju i po prvenstvu,kako će tek onda u Europi :lol:
Volim sport pa tako volim i pogledati dobre utakmice. Potrefilo se da sam bio u Sarajevu tako da sam išao i na Sarajevo-Željo ove sezone. Je li zločin otići na neku drugu utakmicu ? Smijem li večeras gledat Chelsea-PSG ili je i to bruka ?

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 08 apr 2014, 16:36

Eno Sarajevo mozda Kodru dovede. Meho je preposten covjek za Ibrakovica i druge lopine ove taraba lige. Meho ostani gdje i jesi, nebudi lud!!!

Forza Velez!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2014, 17:11

mellow je napisao/la:
Volim sport pa tako volim i pogledati dobre utakmice. Potrefilo se da sam bio u Sarajevu tako da sam išao i na Sarajevo-Željo ove sezone. Je li zločin otići na neku drugu utakmicu ? Smijem li večeras gledat Chelsea-PSG ili je i to bruka ?
Pipune nemoj se hajvan pravit. Mene niko nebi mogao puskom natjerati da gledam drugu ekipu osim Veleza pod BB. Stidi se tog svetog avatara jer si ga pos.rao odlaskom na utakmicu tima koji nas je protjerao sa svog stadiona i da ne pisem sta se jos desavalo na istom. Brato preporucio bi ti da nastavis gdje si stao to subotnje posljepodne a mi prava RAja prkosna i ponosna cemo na utakmice tamo gdje citav zivot idemo
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 apr 2014, 17:53

Kadet91 je napisao/la:Eno Sarajevo mozda Kodru dovede. Meho je preposten covjek za Ibrakovica i druge lopine ove taraba lige. Meho ostani gdje i jesi, nebudi lud!!!

Forza Velez!
Nema ništa od toga. Neki dan sam čitao intervju s Kodrom, gdje kaže da je imao kontakata s Sarajevom, ali da mu je prioritet inostranstvo.

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 08 apr 2014, 18:40

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Pipune nemoj se hajvan pravit. Mene niko nebi mogao puskom natjerati da gledam drugu ekipu osim Veleza pod BB. Stidi se tog svetog avatara jer si ga pos.rao odlaskom na utakmicu tima koji nas je protjerao sa svog stadiona i da ne pisem sta se jos desavalo na istom. Brato preporucio bi ti da nastavis gdje si stao to subotnje posljepodne a mi prava RAja prkosna i ponosna cemo na utakmice tamo gdje citav zivot idemo
Pretpostavljam da onda nisi išao ni na Zrinjski-Velež. Jer mi smo u toj utakmici bili gosti. Gosti na vlastitom stadionu ali to se neće promijenit jer je takva država. Nakaradna i gotovo.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 08 apr 2014, 18:44

Mokroguz je napisao/la:Ima sanse da odete u Evropu iako zavrsite na sesto mjesto. Od ovih top 4 ekipa, sto se tice licence, samo Siroki je skoro pa osigurao izlazak u Evropu ove sezone, ostalima je neizvjesno i bice haos.
Ali i Celik ima sansu, po pravilima, ako dodju do finala kupa iako izgube tu, medjutim na njihovu zalost mislim da nece moci licencu dobiti ni ove godine, a Velez moze lagano.
Jesi li ti normalan ? Velez ce dobiti licencu ? Svakakvih kretena na ovom forumu majko moja mila.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2014, 18:56

mellow je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Pipune nemoj se hajvan pravit. Mene niko nebi mogao puskom natjerati da gledam drugu ekipu osim Veleza pod BB. Stidi se tog svetog avatara jer si ga pos.rao odlaskom na utakmicu tima koji nas je protjerao sa svog stadiona i da ne pisem sta se jos desavalo na istom. Brato preporucio bi ti da nastavis gdje si stao to subotnje posljepodne a mi prava RAja prkosna i ponosna cemo na utakmice tamo gdje citav zivot idemo
Pretpostavljam da onda nisi išao ni na Zrinjski-Velež. Jer mi smo u toj utakmici bili gosti. Gosti na vlastitom stadionu ali to se neće promijenit jer je takva država. Nakaradna i gotovo.
Ocigledno se pravis hajvan. Ja sam isao radi Veleza a ne radi zrinskog a da idem gledat njih prije bi se bacio s hasana brkica na pecine.
@bezze Velez je i prosle godine medju prvim dobio licencu neznam zasto nebi i ove. Nasi papiri su uz Siroki najuredniji
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 08 apr 2014, 19:01

Velež može dobit licencu ali će je najvjerovatnije i oni iznad nas na tablici dobiti.

Pitanje za one koji se dobro razumiju u to:
Željo,Zrinjski,Široki,Sarajevo - ko od njih ima najveću šansu da NE DOBIJE licencu ?

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 apr 2014, 19:01

To sam ti i ja mislio reć Pipune!Tvoje je pravo da ideš gdje hoćeš i radiš šta hoćeš, ali ja nebi otišo da mi neko plaća dobre pare a ne da im ja još ostavljam pare za kartu!
Lično sam trebao raditi za neke strance, uživo rezultate i live klađenje.Kad su mi rekli da moram i pod BB ić odustao sam.A plaćaju po utakmici fino i kartu i gorivo ti plate.
Znači, prije bi otkinuo k.urac sebi nego išao gledati Hinjski!!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 apr 2014, 19:02

mellow je napisao/la:Velež može dobit licencu ali će je najvjerovatnije i oni iznad nas na tablici dobiti.

Pitanje za one koji se dobro razumiju u to:
Željo,Zrinjski,Široki,Sarajevo - ko od njih ima najveću šansu da NE DOBIJE licencu ?
Od ova cetiri, koliko se ja sjecam prosle godine su probleme sa licensom imali Zeljeznicar i Zrinjski.
Ne znam kako je zavrsilo na kraju. Ima i ona apelaciona komisija.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 apr 2014, 19:05

bezze je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Ima sanse da odete u Evropu iako zavrsite na sesto mjesto. Od ovih top 4 ekipa, sto se tice licence, samo Siroki je skoro pa osigurao izlazak u Evropu ove sezone, ostalima je neizvjesno i bice haos.
Ali i Celik ima sansu, po pravilima, ako dodju do finala kupa iako izgube tu, medjutim na njihovu zalost mislim da nece moci licencu dobiti ni ove godine, a Velez moze lagano.
Jesi li ti normalan ? Velez ce dobiti licencu ? Svakakvih kretena na ovom forumu majko moja mila.
Buraz, Velez ima jedan od 3 najmanja duga u PLBiH i medju najmanjim dugovanjima prema prethodnim igracima i trenerima - a mozda je i to sve vec ocisceno 100%. Prosle godine je Velez dobio Euro licensu zajedno sa svega 3-4 kluba direktno (bez apelacionog procesa).

Mislim da samo Siroki i Sarajevo imaju papire slicne kvalitete ko Velez. Zeljo vec nema. Nema ni Celik. Ni Borac. Ni Olimpic.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 08 apr 2014, 19:07

Mislim da Zeljo ima najmanje sanse, ali dobice imaju prednost glavnog grada kao Zvezda u bisvoj yugi a imaju tate i sinovi u savezu da srede. ;)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 apr 2014, 19:09

Kadet91 je napisao/la:Mislim da Zeljo ima najmanje sanse, ali dobice imaju prednost glavnog grada kao Zvezda u bisvoj yugi a imaju tate i sinovi u savezu da srede. ;)
To je tacno. Samo sa druge strane, situacija u FSBiHu nije nimalo bajna, i malo kome je u interesu da vuce konce preko reda. Osim je isuvise pametan da zna da bi sve moglo otic u PM, u ovoj situaciji, ako se proba Zelji pogledat kroz prste. Tako da moze tu bit svasta.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 08 apr 2014, 19:11

MostaracVelezovac je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:Mislim da Zeljo ima najmanje sanse, ali dobice imaju prednost glavnog grada kao Zvezda u bisvoj yugi a imaju tate i sinovi u savezu da srede. ;)
To je tacno. Samo sa druge strane, situacija u FSBiHu nije nimalo bajna, i malo kome je u interesu da vuce konce preko reda. Osim je isuvise pametan da zna da bi sve moglo otic u PM, u ovoj situaciji, ako se proba Zelji pogledat kroz prste. Tako da moze tu bit svasta.
Nadam se care, ali zivot me ucio da se nepravdi najbolje nadati da se nebi previse razocarali. :)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 08 apr 2014, 19:50

bezze je napisao/la:
Haj majke ti šuti kad blage veze nemaš! Velež zadnje 2 sezone među prvima licencu dobije, i ne vidim razlog zašto ne bi ?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 apr 2014, 19:56

Loži vas lik, šta se palite.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 apr 2014, 22:58

Ma nemamo se mi sta sekirat za licencu, ona se jedino nedobije ako se duguje zaposlenicima u klubu(bivsim i sadasnjim). Mi nedugujemo nijedne plate sadasnjim a kamoli bivsim zaposlenicima u klubu.. vec 2-3 sezone dobijamo licencu na prvostepenoj komisiji bez ikakvi zamjerka pa cemo i ove! E sad je pitanje hoceli i ostali dobit??? Zelji su eno zaprijetili iz saveza da do maja moraju platit neku odstetu za nekog igraca, ako neplate nece dobit licencu za PL a kamoli za evropu! Znaci moguce je da neko od one 4 ekipe ispred nas nedobije licencu i onda mi uskacemo, znaci zadrzat to peto mjesto kad ga se docepamo sljedece sedmice ce bi vrlo vazno.... kad je to receno sanse postoje i za cetvrto i dok je god teoretski moguce doc do tog vrlo vaznog cetvrtog mjesta treba se borit za njega, imamo itekako za sta igrat do kraja....

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.