Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Upoređujući naš forum sa Bayern-ovim imam osjećaj da ga oni puno više žele(i cijene) i da o njemu više znaju od nas.Tamo sam npr pročitao i podatak koji me šokirao u pozitivnom smislu da Edin samo 50% golova daje desnom nogom a ostatak glavom i lijevom.Upoređujući njega i Gomesa Edin ima puno više pluseva a jedan je da bi mogao igrati i iza njega.Nadalje glede konkurencije to može biti samo pozitivno za Bayern pošto ljudi igraju 60-70 utakmica godišnje plus **** ovog ljeta šalje 13 igrača na EURO pa bi i to bila prednost za Edina jer će ovi biti van forme na početku sezone itd.Još samo da se srede finansije i Džeko je u Bayernu timu koji je sezonu završio bez trofeja.pozdrav
-
- Kontakt:
On otkako se spetljo sa onom k...Amrom, nema nista od njega.. zagarantovano ga ona hebe u zdrav mozak kako hoceBatko je napisao/la:Projekat u Americi?Goalgetter je napisao/la:Kako ce i biti, kad je Edin u St. Louisu sa Irfanom Redzepagicom, zbog nekakvog projekta ili sta ja znam, uglavnom, jos su u Americi.sanji je napisao/la:Nista od Edinovog transfera,nakon one izjave od Mirze sinoc,ocekivao sam danas transfer u Minhen. cccc
Samo strpljenja.ma daj.
guze trebe ba, garant.
Pa kad je igrao sa Grafiteom srušili su sve rekorde Bundeslige, a ovi forumski stručnjaci bi danas vjerovatno tvrdili da ne mogu igrati zajedno jer su konstitucijom slični. :ugeek:ammimr je napisao/la:Upoređujući naš forum sa Bayern-ovim imam osjećaj da ga oni puno više žele(i cijene) i da o njemu više znaju od nas.Tamo sam npr pročitao i podatak koji me šokirao u pozitivnom smislu da Edin samo 50% golova daje desnom nogom a ostatak glavom i lijevom.Upoređujući njega i Gomesa Edin ima puno više pluseva a jedan je da bi mogao igrati i iza njega.Nadalje glede konkurencije to može biti samo pozitivno za Bayern pošto ljudi igraju 60-70 utakmica godišnje plus **** ovog ljeta šalje 13 igrača na EURO pa bi i to bila prednost za Edina jer će ovi biti van forme na početku sezone itd.Još samo da se srede finansije i Džeko je u Bayernu timu koji je sezonu završio bez trofeja.pozdrav
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Zato i kažem izgleda da ga svako voli više od nas,a mi se ponašamo kao da imamo 100 igrača njegovog profila i kvaliteta nažalost.Mislim kritika je ok ali nikako ispod "pojasa"a mi znamo samo tako.Samo čini mi se da malo ko ima ovoliko stručnjaka ko mi Bosanci 

Ne znam jeli neko postavljao ranije.
http://thinkfootball.co.uk/european-str ... arget-man/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thinkfootball.co.uk/european-str ... arget-man/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma Dzeko vise nikad u zivotu da ne potrci kako treba za mene ce ostati nas najbolji igrac ikada, naravno mislim od kada je BiH samostalna, za ono prije me nije briga. Dzeko brate samo uzivaj kad ti je Bog dao a mi (vjerni ) navijaci znamo sta imamo u tebi pa koliko god to neki pokusali pokvariti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sigurno da bi Džeko to i bio, da nije Hasana Salihamidžića.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma Dzeko vise nikad u zivotu da ne potrci kako treba za mene ce ostati nas najbolji igrac ikada, naravno mislim od kada je BiH samostalna, za ono prije me nije briga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Sigurno da bi Džeko to i bio, da nije Hasana Salihamidžića.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma Dzeko vise nikad u zivotu da ne potrci kako treba za mene ce ostati nas najbolji igrac ikada, naravno mislim od kada je BiH samostalna, za ono prije me nije briga.
Jes da nije Balje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znam ja da tebe harmonika privlači 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
odlican post,to je to urkatko! samo me ne bi iznenadilo da Juventus uskoci u ovu pricu i pobrka racune Bayernu..ammimr je napisao/la:Upoređujući naš forum sa Bayern-ovim imam osjećaj da ga oni puno više žele(i cijene) i da o njemu više znaju od nas.Tamo sam npr pročitao i podatak koji me šokirao u pozitivnom smislu da Edin samo 50% golova daje desnom nogom a ostatak glavom i lijevom.Upoređujući njega i Gomesa Edin ima puno više pluseva a jedan je da bi mogao igrati i iza njega.Nadalje glede konkurencije to može biti samo pozitivno za Bayern pošto ljudi igraju 60-70 utakmica godišnje plus **** ovog ljeta šalje 13 igrača na EURO pa bi i to bila prednost za Edina jer će ovi biti van forme na početku sezone itd.Još samo da se srede finansije i Džeko je u Bayernu timu koji je sezonu završio bez trofeja.pozdrav
- Goalgetter
- Kontakt:
Cijene Njemci Dzeku, itekako. Registriran sam i na forumu Transfermarktu i pisem tamo ponekad, i 70% su odprilike ZA transfer (uvijek ima pljuvaca medju ovih 30% sto je logicno). Uglavnom, isticu da je tehnicki te i puno brzi od Gomeza, i da bi im transfer itekako pomogao. Izdominirao Njemacku ligu, pod nesretnim okolnostima (Mancini, kolektiv ekipe, rotacije) igrao u Engleskoj, i govore upravo sto i na sto ovdje neki forumasi ukazuju.
Ukratko, kao sto tamo jedan rece, Dzeko ima jako dobar ugled u Njemackoj, i kad bi se vratio, bilo bi odlicno.
Ukratko, kao sto tamo jedan rece, Dzeko ima jako dobar ugled u Njemackoj, i kad bi se vratio, bilo bi odlicno.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jbg moramo mi svoje guratiVirtu4l je napisao/la:Znam ja da tebe harmonika privlači

Nema priče da je Balja bio majstor

Povrede ga zajebale.
Igrao je za najveći evropski klub itd.
Osvojio LP

Još Edin treba pure pojesti da stigne Balju

Valja do Reala doći

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Džeko je mnogo više uradio za reprezentaciju i promociju BiH od Salihamidžica, a i u evropskim fudbalskim okvirima Džeko ce ostati poznatije ime od Salihamidžica.Virtu4l je napisao/la:Sigurno da bi Džeko to i bio, da nije Hasana Salihamidžića.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma Dzeko vise nikad u zivotu da ne potrci kako treba za mene ce ostati nas najbolji igrac ikada, naravno mislim od kada je BiH samostalna, za ono prije me nije briga.
- Centre forward
- Kontakt:
Hoce ako ode u Bayern ili neki drugi veliki evropski klub.City to nije nit' ce ikad' bit'ZOI84 je napisao/la:Džeko je mnogo više uradio za reprezentaciju i promociju BiH od Salihamidžica, a i u evropskim fudbalskim okvirima Džeko ce ostati poznatije ime od Salihamidžica.Virtu4l je napisao/la:Sigurno da bi Džeko to i bio, da nije Hasana Salihamidžića.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma Dzeko vise nikad u zivotu da ne potrci kako treba za mene ce ostati nas najbolji igrac ikada, naravno mislim od kada je BiH samostalna, za ono prije me nije briga.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Juventus i cijela italijanska liga je suviše kompromitovano a i adaptacija u Italiji bi duže trajala(moje mišljenje)A glede svega ti bi bio za Juve a ja za Bayern ili bi možda mogli novu temu otvoriti "GDJE DA IDE DŽEKO?"šala malabosnas_ je napisao/la:odlican post,to je to urkatko! samo me ne bi iznenadilo da Juventus uskoci u ovu pricu i pobrka racune Bayernu..ammimr je napisao/la:Upoređujući naš forum sa Bayern-ovim imam osjećaj da ga oni puno više žele(i cijene) i da o njemu više znaju od nas.Tamo sam npr pročitao i podatak koji me šokirao u pozitivnom smislu da Edin samo 50% golova daje desnom nogom a ostatak glavom i lijevom.Upoređujući njega i Gomesa Edin ima puno više pluseva a jedan je da bi mogao igrati i iza njega.Nadalje glede konkurencije to može biti samo pozitivno za Bayern pošto ljudi igraju 60-70 utakmica godišnje plus **** ovog ljeta šalje 13 igrača na EURO pa bi i to bila prednost za Edina jer će ovi biti van forme na početku sezone itd.Još samo da se srede finansije i Džeko je u Bayernu timu koji je sezonu završio bez trofeja.pozdrav

Edin Džeko @EdDzeko
What happens in Vegas stays in Vegas..
Dijamant napisao na twitteru prije 7 sati...haha koji komentar...Dzeko kralju
What happens in Vegas stays in Vegas..
Dijamant napisao na twitteru prije 7 sati...haha koji komentar...Dzeko kralju

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
On je na odmoru izgleda, obilazi metropole po Americi a transfer moze cekati. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Obilazi dijasporu po Americi... Chicago, St.Louis itd 

-------------------Begović------------------
možda AmruPauk je napisao/la:Obilazi dijasporu po Americi... Chicago, St.Louis itd

Pričamo li o najboljem ili o najpopularnijem? Neko ovdje miješa pojmove.ZOI84 je napisao/la:Džeko je mnogo više uradio za reprezentaciju i promociju BiH od Salihamidžica, a i u evropskim fudbalskim okvirima Džeko ce ostati poznatije ime od Salihamidžica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 23 gosta.