Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ammimr
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ammimr » 02 jun 2012, 20:43

Upoređujući naš forum sa Bayern-ovim imam osjećaj da ga oni puno više žele(i cijene) i da o njemu više znaju od nas.Tamo sam npr pročitao i podatak koji me šokirao u pozitivnom smislu da Edin samo 50% golova daje desnom nogom a ostatak glavom i lijevom.Upoređujući njega i Gomesa Edin ima puno više pluseva a jedan je da bi mogao igrati i iza njega.Nadalje glede konkurencije to može biti samo pozitivno za Bayern pošto ljudi igraju 60-70 utakmica godišnje plus **** ovog ljeta šalje 13 igrača na EURO pa bi i to bila prednost za Edina jer će ovi biti van forme na početku sezone itd.Još samo da se srede finansije i Džeko je u Bayernu timu koji je sezonu završio bez trofeja.pozdrav

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 02 jun 2012, 21:10

Batko je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
sanji je napisao/la:Nista od Edinovog transfera,nakon one izjave od Mirze sinoc,ocekivao sam danas transfer u Minhen. cccc
Kako ce i biti, kad je Edin u St. Louisu sa Irfanom Redzepagicom, zbog nekakvog projekta ili sta ja znam, uglavnom, jos su u Americi.

Samo strpljenja.
Projekat u Americi? :roll: ma daj.

guze trebe ba, garant.
On otkako se spetljo sa onom k...Amrom, nema nista od njega.. zagarantovano ga ona hebe u zdrav mozak kako hoce

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 02 jun 2012, 22:15

ammimr je napisao/la:Upoređujući naš forum sa Bayern-ovim imam osjećaj da ga oni puno više žele(i cijene) i da o njemu više znaju od nas.Tamo sam npr pročitao i podatak koji me šokirao u pozitivnom smislu da Edin samo 50% golova daje desnom nogom a ostatak glavom i lijevom.Upoređujući njega i Gomesa Edin ima puno više pluseva a jedan je da bi mogao igrati i iza njega.Nadalje glede konkurencije to može biti samo pozitivno za Bayern pošto ljudi igraju 60-70 utakmica godišnje plus **** ovog ljeta šalje 13 igrača na EURO pa bi i to bila prednost za Edina jer će ovi biti van forme na početku sezone itd.Još samo da se srede finansije i Džeko je u Bayernu timu koji je sezonu završio bez trofeja.pozdrav
Pa kad je igrao sa Grafiteom srušili su sve rekorde Bundeslige, a ovi forumski stručnjaci bi danas vjerovatno tvrdili da ne mogu igrati zajedno jer su konstitucijom slični. :ugeek:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 02 jun 2012, 22:51

Zato i kažem izgleda da ga svako voli više od nas,a mi se ponašamo kao da imamo 100 igrača njegovog profila i kvaliteta nažalost.Mislim kritika je ok ali nikako ispod "pojasa"a mi znamo samo tako.Samo čini mi se da malo ko ima ovoliko stručnjaka ko mi Bosanci ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2012, 22:53

Ne znam jeli neko postavljao ranije.

http://thinkfootball.co.uk/european-str ... arget-man/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 02 jun 2012, 22:57

Ma Dzeko vise nikad u zivotu da ne potrci kako treba za mene ce ostati nas najbolji igrac ikada, naravno mislim od kada je BiH samostalna, za ono prije me nije briga. Dzeko brate samo uzivaj kad ti je Bog dao a mi (vjerni ) navijaci znamo sta imamo u tebi pa koliko god to neki pokusali pokvariti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2012, 23:00

Tracy3McGrady je napisao/la:Ma Dzeko vise nikad u zivotu da ne potrci kako treba za mene ce ostati nas najbolji igrac ikada, naravno mislim od kada je BiH samostalna, za ono prije me nije briga.
Sigurno da bi Džeko to i bio, da nije Hasana Salihamidžića.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2012, 23:04

Virtu4l je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Ma Dzeko vise nikad u zivotu da ne potrci kako treba za mene ce ostati nas najbolji igrac ikada, naravno mislim od kada je BiH samostalna, za ono prije me nije briga.

Jes da nije Balje :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2012, 23:14

Znam ja da tebe harmonika privlači :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 jun 2012, 23:16

ammimr je napisao/la:Upoređujući naš forum sa Bayern-ovim imam osjećaj da ga oni puno više žele(i cijene) i da o njemu više znaju od nas.Tamo sam npr pročitao i podatak koji me šokirao u pozitivnom smislu da Edin samo 50% golova daje desnom nogom a ostatak glavom i lijevom.Upoređujući njega i Gomesa Edin ima puno više pluseva a jedan je da bi mogao igrati i iza njega.Nadalje glede konkurencije to može biti samo pozitivno za Bayern pošto ljudi igraju 60-70 utakmica godišnje plus **** ovog ljeta šalje 13 igrača na EURO pa bi i to bila prednost za Edina jer će ovi biti van forme na početku sezone itd.Još samo da se srede finansije i Džeko je u Bayernu timu koji je sezonu završio bez trofeja.pozdrav
odlican post,to je to urkatko! samo me ne bi iznenadilo da Juventus uskoci u ovu pricu i pobrka racune Bayernu..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2012, 23:19

Cijene Njemci Dzeku, itekako. Registriran sam i na forumu Transfermarktu i pisem tamo ponekad, i 70% su odprilike ZA transfer (uvijek ima pljuvaca medju ovih 30% sto je logicno). Uglavnom, isticu da je tehnicki te i puno brzi od Gomeza, i da bi im transfer itekako pomogao. Izdominirao Njemacku ligu, pod nesretnim okolnostima (Mancini, kolektiv ekipe, rotacije) igrao u Engleskoj, i govore upravo sto i na sto ovdje neki forumasi ukazuju.
Ukratko, kao sto tamo jedan rece, Dzeko ima jako dobar ugled u Njemackoj, i kad bi se vratio, bilo bi odlicno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2012, 23:22

Virtu4l je napisao/la:Znam ja da tebe harmonika privlači :mrgreen:
Pa jbg moramo mi svoje gurati :mrgreen: :mrgreen:

Nema priče da je Balja bio majstor ;)
Povrede ga zajebale.
Igrao je za najveći evropski klub itd.
Osvojio LP :mrgreen: :mrgreen:

Još Edin treba pure pojesti da stigne Balju :mrgreen: :mrgreen:
Valja do Reala doći :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 02 jun 2012, 23:54

Virtu4l je napisao/la:
Džeko je mnogo više uradio za reprezentaciju i promociju BiH od Salihamidžica, a i u evropskim fudbalskim okvirima Džeko ce ostati poznatije ime od Salihamidžica.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 jun 2012, 02:00

ZOI84 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Džeko je mnogo više uradio za reprezentaciju i promociju BiH od Salihamidžica, a i u evropskim fudbalskim okvirima Džeko ce ostati poznatije ime od Salihamidžica.
Hoce ako ode u Bayern ili neki drugi veliki evropski klub.City to nije nit' ce ikad' bit' ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 03 jun 2012, 02:01

bosnas_ je napisao/la:
odlican post,to je to urkatko! samo me ne bi iznenadilo da Juventus uskoci u ovu pricu i pobrka racune Bayernu..
Juventus i cijela italijanska liga je suviše kompromitovano a i adaptacija u Italiji bi duže trajala(moje mišljenje)A glede svega ti bi bio za Juve a ja za Bayern ili bi možda mogli novu temu otvoriti "GDJE DA IDE DŽEKO?"šala mala :)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 jun 2012, 11:33

Edin Džeko ‏@EdDzeko
What happens in Vegas stays in Vegas..

Dijamant napisao na twitteru prije 7 sati...haha koji komentar...Dzeko kralju :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 jun 2012, 11:49

On je na odmoru izgleda, obilazi metropole po Americi a transfer moze cekati. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 jun 2012, 12:07

Obilazi dijasporu po Americi... Chicago, St.Louis itd :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 03 jun 2012, 12:08

Pauk je napisao/la:Obilazi dijasporu po Americi... Chicago, St.Louis itd :D
možda Amru :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2012, 19:05

ZOI84 je napisao/la:Džeko je mnogo više uradio za reprezentaciju i promociju BiH od Salihamidžica, a i u evropskim fudbalskim okvirima Džeko ce ostati poznatije ime od Salihamidžica.
Pričamo li o najboljem ili o najpopularnijem? Neko ovdje miješa pojmove.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 23 gosta.