BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Damir i Mirza zajedno treniraju u Sarajevu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
- Kontakt:
Tomo ispao u 2.kolu u Spaniji.
Dea Herdzelas
4 mins ·
Such a pleasure to be a part of the @LuckyInLove family! Had a great time with them here in Miami! Can't wait to wear new collection on the court! Check it on --> www.shopluckyinlove.com
See you soon guys!
smile emoticon
❤
#LuckyLoveLook
eto svima kojima trebaju suknjice
4 mins ·
Such a pleasure to be a part of the @LuckyInLove family! Had a great time with them here in Miami! Can't wait to wear new collection on the court! Check it on --> www.shopluckyinlove.com
See you soon guys!
smile emoticon
❤
#LuckyLoveLook
eto svima kojima trebaju suknjice

Ne znam sta se desava sa Tomom,ali on polako gubi kompas,mislim da za sljedece okupljanje se mora pozvati ALdin ali prije toga da se vidi u cemu je problem i rijesi problem s njim jer koliko se sjecam na zadnjem okupljanju je odjednom napustio pripreme.
FK Sarajevo !
Istreso ga kvalifikant ccccoldtown1990 je napisao/la:Tomo ispao u 2.kolu u Spaniji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Propao Tomo ko Grcka!!! I na prethodna 2 turnira je ispadao od 1000 i nekog igraca svijeta. Evo pobijedio je bar u dublu i plasirao se u polufinale.bhsport je napisao/la:Istreso ga kvalifikant ccccoldtown1990 je napisao/la:Tomo ispao u 2.kolu u Spaniji.
Ma on bi trebao u reprezentaciji biti makar zbog dubla, kad Aldin neće, a ima ko igrati singlove.
Njegova karijera je imala par bljeskova u singlu, sad slijede ovakve situacije.
Njegova karijera je imala par bljeskova u singlu, sad slijede ovakve situacije.
Gledam snimak damira i foginija i na to sam totaln zaboravio , zbog cega je on citavu proslu sezonu cekao servis 20 metara iza linije to nikako ne kontam ? Posebno na sljaci , mislim da mu se to dosta negativno odrazavalo na igru... Ove godine je dosta blize liniji samim time i ritern dosta bolji kakve li su to improvizacije bile prosle godine bog sami zna..
Totalno sam na to zaboravio.. na chellenger kamerama se nije mogao ni vidjeti na protivnickoj servi...grgr je napisao/la:Gledam snimak damira i foginija i na to sam totaln zaboravio , zbog cega je on citavu proslu sezonu cekao servis 20 metara iza linije to nikako ne kontam ? Posebno na sljaci , mislim da mu se to dosta negativno odrazavalo na igru... Ove godine je dosta blize liniji samim time i ritern dosta bolji kakve li su to improvizacije bile prosle godine bog sami zna..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kad igra Dea?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
dea 354-ta 

Pa pisete ovdje kao da je neki veliki talenat.UltraSA je napisao/la:I šta s tim?COYS je napisao/la:dea 354-ta
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali ima tek 19. godina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa i za 19. je slaba 354ta pozicija. Jos zene prije sazrijevaju od muskaraca tako da 19 nije ni toliko mlado.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Eto koliko prije sazrijevaju da je Dea u svome uzrastu 23. na svijetu.Greivis je napisao/la:Pa i za 19. je slaba 354ta pozicija. Jos zene prije sazrijevaju od muskaraca tako da 19 nije ni toliko mlado.
BosnaE
newton_heath_lyr je napisao/la:Eto koliko prije sazrijevaju da je Dea u svome uzrastu 23. na svijetu.Greivis je napisao/la:Pa i za 19. je slaba 354ta pozicija. Jos zene prije sazrijevaju od muskaraca tako da 19 nije ni toliko mlado.

Koliko je ovoj godina?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
18.Greivis je napisao/la:newton_heath_lyr je napisao/la:Eto koliko prije sazrijevaju da je Dea u svome uzrastu 23. na svijetu.Greivis je napisao/la:Pa i za 19. je slaba 354ta pozicija. Jos zene prije sazrijevaju od muskaraca tako da 19 nije ni toliko mlado.
Koliko je ovoj godina?
A ispod 19 godina u TOP 100 ih je samo 4.
Deu samo jedno polufinale ili finale na ovoj americkoj turneji ubacuje u TOP 300.
BosnaE
Pa to sto ih je tako malo u top 100 samo govori da su slabo talentovane. Tesko da ce Dea ikada biti kod zena i ono sto je Damir kod muskaraca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Oko pola 5 bi trebala poceti. Ako pobijedi danas igra i 2.koloAsharaK je napisao/la:Kad igra Dea?
Danas se vjerovatno nece ni igrati jer je kisa u Sunriseu.
Tomo u finalu dubla u Spaniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.