FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jutros sam se zapitao na temi Jedinstva, a sada moram i ovdje.
Ljudi, a posebno moji tuzlaci, kolika je to potreba pa da o svim ovim stvarima raspravljate na ebenom otvorenom forumu.
Recite mi molim vas, kolika to potreba mora da bude da svaku božiju sitnicu otkrivate???
Hoće li mi tko to objasniti, molim vas? Da li itko razmišlja o posljedicama?
Ljudi, a posebno moji tuzlaci, kolika je to potreba pa da o svim ovim stvarima raspravljate na ebenom otvorenom forumu.
Recite mi molim vas, kolika to potreba mora da bude da svaku božiju sitnicu otkrivate???
tuzlanska Sloboda
kakve posljedice? pa Čejvanović je rekao da im je rečeno da puste Jedinstvu i Iskri .. pa za Budućnost je rekao da je namještena, što je istina jer sam ja debil otišao da gledam tekmu za koju sam znao da je namještena i da ćemo izgubiti, ali eto, otišao sam da gledam klub koji volim .. šta je ljubav ako to nije? 
u ovoj našoj ligi se bolan ništa ne može ili neće dokazati, samo zato što svi klubovi imaju prljavštine ispod tepiha, ako to krene da se iznosi, ode PL u qrac krasni
i sad što se piše da će nam možda pazi, 'kupiti' tri bobe protiv Podrgmeča, pa neka se piše .. ko će šta dokazat'? nisu mogli ili htjeli dokazati presmješno namještenu tekmu protiv Budućnosti, a da nešto drugo dokažu

u ovoj našoj ligi se bolan ništa ne može ili neće dokazati, samo zato što svi klubovi imaju prljavštine ispod tepiha, ako to krene da se iznosi, ode PL u qrac krasni
i sad što se piše da će nam možda pazi, 'kupiti' tri bobe protiv Podrgmeča, pa neka se piše .. ko će šta dokazat'? nisu mogli ili htjeli dokazati presmješno namještenu tekmu protiv Budućnosti, a da nešto drugo dokažu

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Zbog par momaka na ovom forumu :
Uprava Jedinstva nije bila na čelu kad je jedan čovjek dogovorio s Slobodom za Gračanicu.
Isti taj čovjek je sredio Podgrmeču tri boda kad smo gostovali.
E sad nek isti taj čovjek sredi vama tu svoju obećanu riječ, jer od pogrešnih ljudi ste tražili 3 boda u Bihaću.
Izvinjavam se forumašima koje ovo ne zanima, ali vidim na više tema kako par Fukara udara po Jedinstvu, a nisu baš upućeni u sva dešavanja.
Uprava Jedinstva nije bila na čelu kad je jedan čovjek dogovorio s Slobodom za Gračanicu.
Isti taj čovjek je sredio Podgrmeču tri boda kad smo gostovali.
E sad nek isti taj čovjek sredi vama tu svoju obećanu riječ, jer od pogrešnih ljudi ste tražili 3 boda u Bihaću.
Izvinjavam se forumašima koje ovo ne zanima, ali vidim na više tema kako par Fukara udara po Jedinstvu, a nisu baš upućeni u sva dešavanja.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zlajci ne moze se ovdje razmisljati o posljedicama. Ovo su vec posljedice.zlajci je napisao/la:Jutros sam se zapitao na temi Jedinstva, a sada moram i ovdje.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=L7NTAeNV1dA
Kakva kontra, akcija i golčina Miće.
JEDAN JE SALE VILENJAK!
JEDAN JE SALE VILENJAK!
075
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Sto se tice dresa,nabavio sam ga sebi sa imenom i brojem.Hvala bogu i to jednom dozivio
.....vidi se odma razlika izmedju dresa sa pijace i ovog originalnog
Bas lijep osjecaj drzati dres u rukama a pogotov ga obuci na sebi.Neopisljivo =)

Bas lijep osjecaj drzati dres u rukama a pogotov ga obuci na sebi.Neopisljivo =)
naša odbrana smiješna kod prvog gola, čovjek sa zemlje na 4-5 metara sam i zakuca loptu u goTzBulevar87 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=L7NTAeNV1dA
JEDAN JE SALE VILENJAK!
drugi je mini majstorija Selamovića, od prijema preko tehnike šuta

Undici stelle - ACM 1899
svaka čast predsjedniku za premije, a što se tiče Gabele i premija, ne može on obećati premija koliko Smajil taktikom može razjebati

Husić nagradio prvotimce nakon pobjede nad Bratstvom, najavljuje premije za uspjeh u Gabeli!
Predsjednik našeg kluba Azmir Husić finansijski je nagradio prvotimce nakon subotnje pobjede nad Bratstvom.
Husić je prvotimcima obećao da će im za svaki gol koji postignu Gračanlijama dati da podijele 2.000 KM. Pred kraj utakmice Crveno - crnima se smiješila pobjeda od 1:0, ali u sudijskoj nadoknadi Selamović je eurogolom našem timu donio ubjedljiviji trijumf, ali i izdašniju nagradu u svlačionicu.
"Da su kojim slučajem postigli pet golova, nagrada bi bila veća, ali najvažnije je da smo pobijedili do tada prvoplasiranu ekipu lige", objašnjava Husić koji u slučaju uspjeha našeg tima u Gabeli prvotimcima obećava nove premije:
"Ne želim govoriti o tačnom iznosu novca, ali ukoliko naši fudbaleri pobijede GOŠK - a obećavam da će biti prezadovoljni premijom koju im planiram dati!".
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 23 sep 2013, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i ja sam sebi na poluvremenu tekme uzeo dres...znaci..odlican....vrijedi svake markeGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Sto se tice dresa,nabavio sam ga sebi sa imenom i brojem.Hvala bogu i to jednom dozivio.....vidi se odma razlika izmedju dresa sa pijace i ovog originalnog
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
I ja sam se iznenadio kako je Sale ostao sam ko prvog gola.baltazar1 je napisao/la:naša odbrana smiješna kod prvog gola, čovjek sa zemlje na 4-5 metara sam i zakuca loptu u goTzBulevar87 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=L7NTAeNV1dA
JEDAN JE SALE VILENJAK!
drugi je mini majstorija Selamovića, od prijema preko tehnike šuta

Nego, vidjostel vi dva strašna sprinta i prodora Jaganca!? Lik je u cca 10 min. provedenih na terenu imao dva prodora po strani kakva neki krilni igrači(starteri) nemaju za čitavu sezonu u ovoj ligi. Ovaj drugi kod gola i onaj prvi nakon kojeg je Šušu ostavio za jedno 2 koraka + što je bio 2 koraka iza Šuše na početku sprinta.. Šuša pametno napravi faul i zaradi žuti karton.
Vjerovatno najbrži igrač u ovoj ligi, poznato je da su ga mnogi zvali i nagovarali da se bavi atletikom.

075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jbt, pa prvo premije za ulazak u PL (100.000 KM). Protiv Bratstva 2.000 po golu, protiv GOŠK-a još jače izgleda.JTS je napisao/la:svaka čast predsjedniku za premije, a što se tiče Gabele i premija, ne može on obećati premija koliko Smajil taktikom može razjebati![]()
Husić nagradio prvotimce nakon pobjede nad Bratstvom, najavljuje premije za uspjeh u Gabeli!
Predsjednik našeg kluba Azmir Husić finansijski je nagradio prvotimce nakon subotnje pobjede nad Bratstvom.
Husić je prvotimcima obećao da će im za svaki gol koji postignu Gračanlijama dati da podijele 2.000 KM. Pred kraj utakmice Crveno - crnima se smiješila pobjeda od 1:0, ali u sudijskoj nadoknadi Selamović je eurogolom našem timu donio ubjedljiviji trijumf, ali i izdašniju nagradu u svlačionicu.
"Da su kojim slučajem postigli pet golova, nagrada bi bila veća, ali najvažnije je da smo pobijedili do tada prvoplasiranu ekipu lige", objašnjava Husić koji u slučaju uspjeha našeg tima u Gabeli prvotimcima obećava nove premije:
"Ne želim govoriti o tačnom iznosu novca, ali ukoliko naši fudbaleri pobijede GOŠK - a obećavam da će biti prezadovoljni premijom koju im planiram dati!".
Wtf lik ni sam nema pojma kolko ima keša

075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
zna on brate u pfening kolko kesha ima..nista se ti ne sikiraj..nego zna kakvu ekipu i strucnjaka imamo pa moze hladno da se nasmije jer od ove premije za PL a najvjerovatnije i ove za gabelu nema nista..tako da ih je hladno i sa 2 miliona mogao premirat AKO UDZUTzBulevar87 je napisao/la:Jbt, pa prvo premije za ulazak u PL (100.000 KM). Protiv Bratstva 2.000 po golu, protiv GOŠK-a još jače izgleda.JTS je napisao/la:svaka čast predsjedniku za premije, a što se tiče Gabele i premija, ne može on obećati premija koliko Smajil taktikom može razjebati![]()
Wtf lik ni sam nema pojma kolko ima keša

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
On i jeste se bavio atletikom u srednjoj skoli, uporedo sa fudbalom.TzBulevar87 je napisao/la:I ja sam se iznenadio kako je Sale ostao sam ko prvog gola.baltazar1 je napisao/la:naša odbrana smiješna kod prvog gola, čovjek sa zemlje na 4-5 metara sam i zakuca loptu u goTzBulevar87 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=L7NTAeNV1dA
JEDAN JE SALE VILENJAK!
drugi je mini majstorija Selamovića, od prijema preko tehnike šuta![]()
Nego, vidjostel vi dva strašna sprinta i prodora Jaganca!? Lik je u cca 10 min. provedenih na terenu imao dva prodora po strani kakva neki krilni igrači(starteri) nemaju za čitavu sezonu u ovoj ligi. Ovaj drugi kod gola i onaj prvi nakon kojeg je Šušu ostavio za jedno 2 koraka + što je bio 2 koraka iza Šuše na početku sprinta.. Šuša pametno napravi faul i zaradi žuti karton.
Vjerovatno najbrži igrač u ovoj ligi, poznato je da su ga mnogi zvali i nagovarali da se bavi atletikom.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Aha upravu si.Vrijedi svake marke...jos bolje bih bilo da se otvori taj fan shop...ali covjek je reko da se radi na tome,taj covjek sto prodaje dresove na stadionu,mislim ikina se zove,tako nesto.staragarda je napisao/la:i ja sam sebi na poluvremenu tekme uzeo dres...znaci..odlican....vrijedi svake markeGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Sto se tice dresa,nabavio sam ga sebi sa imenom i brojem.Hvala bogu i to jednom dozivio.....vidi se odma razlika izmedju dresa sa pijace i ovog originalnog
![]()
To bih bilo dobro za kluba...svaka marka je vazna za klub,ali korak po korak.Napreduje se haman.

Evo dresa.

- Probisvjet
- Kontakt:
GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Aha upravu si.Vrijedi svake marke...jos bolje bih bilo da se otvori taj fan shop...ali covjek je reko da se radi na tome,taj covjek sto prodaje dresove na stadionu,mislim ikina se zove,tako nesto.staragarda je napisao/la:i ja sam sebi na poluvremenu tekme uzeo dres...znaci..odlican....vrijedi svake markeGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Sto se tice dresa,nabavio sam ga sebi sa imenom i brojem.Hvala bogu i to jednom dozivio.....vidi se odma razlika izmedju dresa sa pijace i ovog originalnog
![]()
To bih bilo dobro za kluba...svaka marka je vazna za klub,ali korak po korak.Napreduje se haman.
Evo dresa.
Odlicno uradjen dres.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Uručene Zahvalnice
http://crveno-crni.ba/v3/images/Udruzen ... lnica1.jpg
UG Prijatelji FK Sloboda je krajem proteklog tjedna uručilo zahvalnice osobama i kolektivu za doprinos razvoja ciljeva Udruženja i jačanje kapaciteta FK Sloboda! Podsječamo, predsjednik Ljekarske komore TK, doc.dr.sci Haris Huseinagić je doprinjeo kolektivnoj kupovini 20 sezonskih ulaznica za utakmice FK Sloboda.
Također, velika zahvala ide Klinici za radilogiju i nuklearnu medicinu UKC Tuzla čijih je 50-tak uposlenika pristupilo UG Prijatelji FK Sloboda.
http://crveno-crni.ba/v3/images/Udruzen ... lnica3.jpg
http://crveno-crni.ba/v3/images/Udruzen ... lnica2.jpg
http://crveno-crni.ba/v3/57-urucene-zahvalnice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
za njih ne znam,ali loptu bi u ustima "unio" u goHusić nagradio prvotimce nakon pobjede nad Bratstvom, najavljuje premije za uspjeh u Gabeli!

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Moderator
- Kontakt:
Tačno, nekad se zapitam.. Ja kad bih ušao ''pojeo bih se'' za te minute u igri provedene, i borio za svaku loptu maximum.. a ne znam kako nekad glume manekene za 90minutaGorki je napisao/la:za njih ne znam,ali loptu bi u ustima "unio" u goHusić nagradio prvotimce nakon pobjede nad Bratstvom, najavljuje premije za uspjeh u Gabeli!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa i ja bih glumio manekena da igram djabalame, a ima jos nesto djaba i novac ako igrac ne zna, valjda znas o cemu pricam, npr evo ja da izadjem na teren a nisam spreman slobodno mogu zaboravit na premijuBenjo_AFC86 je napisao/la:
Tačno, nekad se zapitam.. Ja kad bih ušao ''pojeo bih se'' za te minute u igri provedene, i borio za svaku loptu maximum.. a ne znam kako nekad glume manekene za 90minuta

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Smajil se ubio sokom, biće da je jagoda

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, schalke i 15 gostiju.