BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ja kontam pinoglavog malo prenijelo 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koje su sanse da se Dea ugura u 200, s kim zapravo ona radi?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne želim nikakvu raspravu sa njim!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Nisam te navikao vidjet ovako ostrogUnofficialpage je napisao/la:Ne želim nikakvu raspravu sa njim!

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Tako je najbolji modu na forumu, sasjeci u korjenuUnofficialpage je napisao/la:Ne želim nikakvu raspravu sa njim!

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovako u korijenu sasijeci i sve postove u kojima se kaže da je Mirza naš broj 1 

Slazem se, kao i one postove gdje Damir gubi zbog mokrih lopticashminka je napisao/la:Ovako u korijenu sasijeci i sve postove u kojima se kaže da je Mirza naš broj 1

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Vidimo se u decembru sto bi @Virto rekaoshminka je napisao/la:Ovako u korijenu sasijeci i sve postove u kojima se kaže da je Mirza naš broj 1

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa bolje bi ti bilo da si rekao da se vidimo u junu, a ne u decembru...u decembru necemo vidjeti nista novo 

- StevenSeagal
- Kontakt:
shminka je napisao/la:Pa bolje bi ti bilo da si rekao da se vidimo u junu, a ne u decembru...u decembru necemo vidjeti nista novo
samo se vi tjesite ima vas puno pa vam je lakse

Nikakav problem, postovi o igri u ovoj temi svakako nemaju nekog velikog smisla...lakše je i meni samo se zezatibhsport je napisao/la: Slazem se, kao i one postove gdje Damir gubi zbog mokrih loptica

Samo se ti smij, ali ti sigurno nije smiješno onoliko koliko je meni smiješno to što je tebi smiješnoStevenSeagal je napisao/la: samo se vi tjesite ima vas puno pa vam je lakse![]()
![]()

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Dea u 15:30 pocinje svoj mec finala kvalifikacija protiv 17-godisnje amerikanke Arconade. Idemo Dea do MD 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
- Kontakt:
Dea u MD-u. Red bi bio da sad prodje bar 1.kolo
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pobjedila Dea nakon preokreta 4-6 6-1 6-2. Moglo je ovo ici i u 2 seta jer je imala prednost breaka u prvom setu ali dobro je i ovako. Sad bi bilo dobro izbjeci nositeljice u MD-u. 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Povoljan zrijeb za Deu. U prvom kolu na Sewing koja je dobila WC. U drugom kolu na drugu nositeljicu Stewart.
-
- Kontakt:
Dea ''mora'' pobijediti Sewing koja uopste nema ranking!!! U 2.kolu ne ide na 2.nositeljicu jer je ista ispala od Abande (338.)AnkleBreaker je napisao/la:Povoljan zrijeb za Deu. U prvom kolu na Sewing koja je dobila WC. U drugom kolu na drugu nositeljicu Stewart.
Ja upita skoro kakve su joj sanse za top200, al niko ne odgovori.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Potencijal ima, puno je napredovala u prethodnoj godini, top 200 je samo pitanje vremena, moje misljenje...AsharaK je napisao/la:Ja upita skoro kakve su joj sanse za top200, al niko ne odgovori.
Daj Boze, navijacki da, napredovala je, trudi se, mora se priznati, ali realno gledano pitanje je hoce li to biti dovoljno jer sigurno nece biti lagan put. Dea mora osvojiti najmanje tri turnira iz serije 25-ica da dodje u Top 200 a ona ne moze prvo kolo proci!? Mislim da ima samo jedan ili dva malo bolja rezultata u tom nivou a ovo igranje kvala je samo iscrpljuje. Mogla je jos malo na 'desetke' da dodje u Top 300 pa bar ne igra kvale, ali je izabrala tezi put pa se treba nadati najboljem.oldtown1990 je napisao/la:Potencijal ima, puno je napredovala u prethodnoj godini, top 200 je samo pitanje vremena, moje misljenje...AsharaK je napisao/la:Ja upita skoro kakve su joj sanse za top200, al niko ne odgovori.
-
- Kontakt:
Prosle godine uglavnom je i igrala turnire od $10.000 i bila je prilicno dobra na njima. Ove godine je odlucila igrati jace turnire, jest da je 2x ispala u 1.kolu ali to ce ispraviti na narednim turnirima gdje ce sigurno ostvariti bolje rezultate a samim tim i dodatno napredovati na WTA listi. Do kraja godine sigurno ce uci u TOP 250.Biki je napisao/la:Daj Boze, navijacki da, napredovala je, trudi se, mora se priznati, ali realno gledano pitanje je hoce li to biti dovoljno jer sigurno nece biti lagan put. Dea mora osvojiti najmanje tri turnira iz serije 25-ica da dodje u Top 200 a ona ne moze prvo kolo proci!? Mislim da ima samo jedan ili dva malo bolja rezultata u tom nivou a ovo igranje kvala je samo iscrpljuje. Mogla je jos malo na 'desetke' da dodje u Top 300 pa bar ne igra kvale, ali je izabrala tezi put pa se treba nadati najboljem.oldtown1990 je napisao/la:Potencijal ima, puno je napredovala u prethodnoj godini, top 200 je samo pitanje vremena, moje misljenje...AsharaK je napisao/la:Ja upita skoro kakve su joj sanse za top200, al niko ne odgovori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.