I to je sve?drummer je napisao/la:Pa to da malo naginjes totalitarizmuto se poklapa

P.S. Debata i totalitarizam i nemaju bas dodirne tacke.... Proguglaj opet....
I to je sve?drummer je napisao/la:Pa to da malo naginjes totalitarizmuto se poklapa
nismo se razumjeli...ma uopce nisam spomenuo smjenu zbog suskavca...samo sam navodio da kao selektor nije prikladan taj nacin nosnje koji on praktikuje...nemoj mijesati vodjenje kluba i vodjenje reprezentacijedamir_82 je napisao/la:Ovisi koliko ti rijeci i recenica treba da kazes sta zelis.... Il ja slabo kuzim il ti slabo objasnjavas??Bog te vidio tebi se ocito moraju pisati neki ogromni tekstovi...uzalud s tobom raspravljati...slabo kuzis...al objasnit cu ti za oblacenje...znaci lik je selektor,i vodjenjem reprezentacije on reprezentira drzavu u svijetu...valjda bi trebao zbog toga da izgleda elegantno? ili po tebi mozda ne? tebi je znaci ljepse kad obuce suskavac nego ono u Parisu gdje je bio gospodin?
Naravno da je ljepse kad obuce odijelo!!!
Po cemu je to relevantno za posao koji on obavlja??? Mnogi evropski treneri, cak i priznata trenerska imena, na utakmicama su uglavnom sportski obuceni...
Jel zasluzio da ga se blati jer nosi suskavac?? Hocemo ga smijeniti jer ne nosi odijelo na utakmicama???
rammstein je napisao/la:ni Safe ni Edin ni Emir n iMiralem NIKAD NECE NITI SMIJU BITI ISPRED ILI IZNAD REPREZENTACIJE I ZEMLJE BOSNE I HerCEGOVINE!!!
zNAS KOLIKO MENE BRIGA STO SE ON ZOVE eDIN ILI sAFET?
jedan Ibrahimovic BUKVALNO ucjenjuje svedsku repku i tamo je tito! To nije dobro i to ne smije biti tako...isto tako Edin je DUZAN ako vec oblaci dres da u njemu GINE, kao i Vrsajevic, kao i Susicu sto je duznost da svaku utakmicu zove i postavlja najbolje sto ima a ne da prosipa svoje privatne hirove... isto vrijedi i za Emira koji isto zna jezikom svasta zalopatati...
Prvi put kada nekoga navijaci dignu iiznad repke i kazu "bez njega ne mozemo" znajte da ce se ubrzo sve raspasti...
moze se bez svakoga... mislili smo necemo moci dalje bez Hasana, Sergeja, Hibića.. i jos drugih strasnih ASOVA pa evo nas na svjetskom.. sjecate se tekmi kad su ovi sada momci bili jos balavci i kad se pisalo "neka nam je Bog NA POMOCI SA OVIMA, nikad novog Sergeja i Hasana itd. pa? Dodje novi BOlic, Baljic...
Sarajevo ima dvije legende Susic i Hase, pa obje titule osvoji godinu poslije dolaska legendiDakle te ljude, zvijezde i trenere treba postovati, ali niakd i nikad ih ne stavljati ispred repke i grba!!!
Svaki pozvani igrac je tu jer igra fudbal i jer zivi ood toga.. to sto nije pozvao ovoga ili onoga je najmanje bitno... sutra ce doci drugi trener i zvat ce nekog anonimusa i na njega ce se poljuvati... ovdje se pljuvalo i po drugim trenerima svake kvalifikacije i svake prijateljske utakmice
Pa Osima su plljuvali dok je vodio repku jugoslavije sta ce mu Susic raspali sa 30 i nesto
sto ce mu ovaj i sto ce mu onaj,.,,, i mzda je bilo igraca koji su bolji IGRACKI bili od onih pozvanih ali je on kao trener zelio neke druge igrace i to je to... na kraju se samo rezultat gleda i uspjeh,nista drugo
Safet je sa ovim kadrom otisao na SVJETSKO PRVENSTVO, to je NAJVECI uspjeh naseg sporta!
Sve drugo su neke price za laku noc... sad se ljestvica digla stepen iznad,... bit ce interesantno pratiti novog trenera repke poslije Safeta jer ce isti MORATI otici na EURO i na SVJETSKO itd
a mi smo mala zemlja sa katastrofalnom infrastrukturom, ulaganjem ... i ovo je previse sto smo dozivili al gladna usta
ako je uvreda sto sam napisao neadekvatno oblacenje onda okIronMany je napisao/la:Koliko lud moras biti da vrijedjas covjeka radi toga sto obuce suskavac ? Pa sunce ti ****![]()
![]()
![]()
![]()
Ima ih vjeruj koji su pisali u tom kontekstu. Tvoj osvrt, besmisleni, na to oblacenje me potsjetio na to.edo07 je napisao/la:ako je uvreda sto sam napisao neadekvatno oblacenje onda okIronMany je napisao/la:Koliko lud moras biti da vrijedjas covjeka radi toga sto obuce suskavac ? Pa sunce ti ****![]()
![]()
![]()
![]()
Damire druze,ne mozes me licno diskreditovati,to ti je valjda jasno.Ne znam sto pokusavasdamir_82 je napisao/la:I to je sve?drummer je napisao/la:Pa to da malo naginjes totalitarizmuto se poklapa
Naucila se i nova rijec
bravo
![]()
P.S. Debata i totalitarizam i nemaju bas dodirne tacke.... Proguglaj opet....
Pa ako vec predstavlja nasu drzavu, neka obiljezja drzave stoje na trenerci i suskavcu, a ne na odijelu....edo07 je napisao/la:nismo se razumjeli...ma uopce nisam spomenuo smjenu zbog suskavca...samo sam navodio da kao selektor nije prikladan taj nacin nosnje koji on praktikuje...nemoj mijesati vodjenje kluba i vodjenje reprezentacijedamir_82 je napisao/la:Ovisi koliko ti rijeci i recenica treba da kazes sta zelis.... Il ja slabo kuzim il ti slabo objasnjavas??Bog te vidio tebi se ocito moraju pisati neki ogromni tekstovi...uzalud s tobom raspravljati...slabo kuzis...al objasnit cu ti za oblacenje...znaci lik je selektor,i vodjenjem reprezentacije on reprezentira drzavu u svijetu...valjda bi trebao zbog toga da izgleda elegantno? ili po tebi mozda ne? tebi je znaci ljepse kad obuce suskavac nego ono u Parisu gdje je bio gospodin?
Naravno da je ljepse kad obuce odijelo!!!
Po cemu je to relevantno za posao koji on obavlja??? Mnogi evropski treneri, cak i priznata trenerska imena, na utakmicama su uglavnom sportski obuceni...
Jel zasluzio da ga se blati jer nosi suskavac?? Hocemo ga smijeniti jer ne nosi odijelo na utakmicama???
Diskreditovati? Otkud ti to? Samo sugerisem na pogresnu poveznicu izmedju rijeci debata i rijeci totalitarizam....drummer je napisao/la:Damire druze,ne mozes me licno diskreditovati,to ti je valjda jasno.Ne znam sto pokusavasdamir_82 je napisao/la:I to je sve?drummer je napisao/la:Pa to da malo naginjes totalitarizmuto se poklapa
Naucila se i nova rijec
bravo
![]()
P.S. Debata i totalitarizam i nemaju bas dodirne tacke.... Proguglaj opet....![]()
Dakle,forumasi imaju uvid u nasa razmisljanja,stavove i argumente,nema potrebe za dodatnom gnjavazom.
Ako nisi spreman za izazov ne optuzuj ljude napamet i ne lupaj ziv bio.
Mani se propagande,licis mi na nekog ko ima veze sa danasnjim vlastodrscima,manipulises svim i svacim.Da nisi neki uhljeb?
Pa nema se tu sta bukvalno shvatitiedo07 je napisao/la:i ti to odmah bukvalno shvatio? pa naravno da znam da mu istice ugovor...adriano_leite je napisao/la:Eto koliko znasedo07 je napisao/la: ne ocekujem ostavku..zelim da mu savez surovo iskreno i od srca uruci otkaz...i da mu se po mogucnosti zabrani ulazak u BiH.... Otkaz ne moze dobiti neko kome ugovor istice, a njemu istice ugovor na kraju Mundijala. Sto se tice te zabrane, malo je reci da je smijesna zelja, da se ne izrazim grublje.
Haj ti Bog ti dao nemoj vise komentarisat, poznavanje fudbala ti je ravno nuli (eto Murinjo i Guardiola ne oblace suskavceedo07 je napisao/la:
Bog te vidio tebi se ocito moraju pisati neki ogromni tekstovi...uzalud s tobom raspravljati...slabo kuzis...al objasnit cu ti za oblacenje...znaci lik je selektor,i vodjenjem reprezentacije on reprezentira drzavu u svijetu...valjda bi trebao zbog toga da izgleda elegantno? ili po tebi mozda ne? tebi je znaci ljepse kad obuce suskavac nego ono u Parisu gdje je bio gospodin?
Kako si smijesan..poznavanje nogometa i suskavac?? Kakve veze ima jedno sa drugim? Druze poklopi se zajedno sa onim hp-om...pa ti nemas pojma sta pisesharyxs je napisao/la:Haj ti Bog ti dao nemoj vise komentarisat, poznavanje fudbala ti je ravno nuli (eto Murinjo i Guardiola ne oblace suskavceedo07 je napisao/la:
Bog te vidio tebi se ocito moraju pisati neki ogromni tekstovi...uzalud s tobom raspravljati...slabo kuzis...al objasnit cu ti za oblacenje...znaci lik je selektor,i vodjenjem reprezentacije on reprezentira drzavu u svijetu...valjda bi trebao zbog toga da izgleda elegantno? ili po tebi mozda ne? tebi je znaci ljepse kad obuce suskavac nego ono u Parisu gdje je bio gospodin?)
I nauci se [ citirat ]
to bukvalno se odnosilo na drugi dio mog postaadriano_leite je napisao/la:Pa nema se tu sta bukvalno shvatiti. Kako ce covjek dobiti otkaz ako mu ugovor vec istice? Zaista me zanima i nadam da ces mi objasniti na koji nacin se moze dobiti otkaz vec zavrsenog ugovora. Unaprijed ti hvala na odgovoru.
imperator10 je napisao/la:Šuškavac je znak da je skroman, nenametljiv i da svoje rezultate ne pravi pričom. I frizura mu nije na nivou, a? Ima li još koja mahana?
Haha veoma zanimljivo...moram poraditi jer ga kritikujem? Daj te malo ozbiljnosti...imperator10 je napisao/la:Ne mora uopšte. Ti trebas malo poraditi na svojoj komunikaciji, on ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.