Derbi osmog kola se igra u ŠirokomSamozdravlje je napisao/la:Ma derbi je jedan i nema vise derbija.Postujem tradiciju(Velez,Celik,Sloboda,Borac),ali to je tradicija i nista vise.Da je Zeljeznicar bio u situaciji Celika prosle godine opet bi bio derbi.Nemam nista protiv da oni to zovu kako hoce,digli se iz pepela neka su ,dobro za bh fudbal(ako Bog da padnu u subotu,pa nek se opet dizu).Lazni i Uski politicki klubovi(uspjesni u PL BiH da jesu,nadam se ne zadugo,prije svega zbog Veleza i Rodjenih).Derbi osmog kola,to je plafon.Sportski pozdrav za njih,ali bez vandalizma*top. udara i sl.)uNbx je napisao/la:Ne znam, meni, osim protiv kona, jedino malo zaigra u stomaku kad igramo protiv Čelika, ali samo na BP. Ne kažem da je to veća utakmica nego protiv Zrinjskog ili Lištice, samo nemam tog osjećaja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
u sredini će biti ok, Stanoje, Adukor i Rahman nemaju premca u ligi...desni bek je rizičan zbog fizičkog hendikepa dotičnog igrača, desno krilo takođe ovisno ko bude igrao mada su sva tri rješenja upitna...tekma se ubila za iznenađenje taktičko i 2 špica od starta, rani pogodak i čekati kontre s Tatarom...pa uvesti još jedno krilo poslije...nazad se nadam Šofrancu jer je pametniji igrač od Dupovca...i onda golmanbordobijeli je napisao/la:Kljuc u Zenici je da pariramo na njihovu agresivnost to jest da ne gubimo olako duele . kvalitet ,fizicka sprema,taktika sve je na nasoj strani . pametno,mirno a isto tako cvrsto i agresivno ,onda nece biti problema

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
I nas boli kita za ELDadox je napisao/la:pa sad ce nas svi jos vise prcati da nas naguzi ekipa koju osrednji Kopenhagen izbaci ili ti ga naguzi..ne znam sta svrsavate sto su ispali..njih boli kita svakako za EL

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače.Mora/Trebao bi i Celik primiti go kuci,ne pobjediti jednu,a i mi aBd nakon dugo vremena pobjedom otisli na odmor.DenchiNL je napisao/la:i još treću super situaciju, imali bi pozitivnu atmosferu među navijačima, i generalno relaciji klub-navijači...ako se fanshop picne i još nekih pozitiva izbaci u miru bi se spremili i uigrali i dočekali nastavak lige bez frke i pritiska......ali Bgm rijetki su trenutci kad smo mi pobjedom otišli na pauzu....Samozdravlje je napisao/la:Trenutak istine za ovu ekipu.Ovo do sada u PL nije lose,a da je moglo, moglo je bolje.Da bude "dobro" u PL,potrebana nam je pobjeda u Zenici.Pred pauzu bi imali dvije super situacije.Afirmisali dosta mladih fudbalera iz svog pogona,a i ostali bi na prvom mjestu pred pauzu i u miru se spremiti za narednih 11 utakmica.I ja najcesce razmisljam ili 3 ili nista(jedan bod je dobar protiv konkurenata na gostovanju),ali i jedan bod u Zenici moze biti dovoljan da ostanemo lideri.Ono bolje jedna pobjeda nego 2 remija.Imamo dobru sredinu,napad takodje, odbrana malo skripi,ali ni oni nisu nesto ubojiti(4 gola/3 ut).Dilema Tatar ili Velkoski u prvih 11,a mogao bi im Handzic napraviti probleme zadnjih pola sata.Vladan,malo iskustva je pokupio,moze trener osjetiti,da li treba ili ne braniti.U svakom slucaju nije do Vladana,ako ga stavi,nek bude skoncentrisan i aBd bit ce dobro.kengur je napisao/la:Vladan bi trebao poceti definitivno. Valjda Husref nasima objasni da nismo favoriti i da treba odigrati maksimalno jako.
Bod nam nista ne znaci ili 3 ili nista.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Zbog ekipe
Zbog atmosfere
Zbog hajpa
Zbog euforije
Zbog navijača
Zbog bolesnika
Zbog toga jer smo FK Sarajevo
ZGAZITE IH!
Zbog atmosfere
Zbog hajpa
Zbog euforije
Zbog navijača
Zbog bolesnika
Zbog toga jer smo FK Sarajevo
ZGAZITE IH!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kovačević
Hebibović Šofranac Mujakić Pidro
Stanojević Adukor
Tatar Rahmanović Velkoski
Ahmetović
Ma ide to ovako milion posto.. Ono što je najbitnije je da mora Šofranac igrati, mrak mi na oči padne kad vidim koliko je Dupovac trom. Aleksandar je tu neuporedivo bolji u svakom segmentu i mora igrati. Njegovim igranjem bi se podigao nivo kvalitete u defanzivi, ali i ne možemo očekivati neku bedemastu odbranu, zato što Husref gaji napadački stil igre, gdje i bekovi idu visoko, tako da ostaje tu dosta prostora. Ostalo sve standardno, jedino bih volio vidjeti Šabanovića na beku, ali gubi se ovamo jedno mjesto. Vezni red s Adukorom, Stanojevićem i Rahmanovićem je armirani beton i dominantan u više segmenata, od trkačkih sposobnosti, preko agresivnosti, do tehničkih komponenti. O napadu i ne treba trošiti riječi, svi su u formi, tako da očekujem nastavak njihovih dobrih partija.
Stanojević Adukor
Ahmetović
Ma ide to ovako milion posto.. Ono što je najbitnije je da mora Šofranac igrati, mrak mi na oči padne kad vidim koliko je Dupovac trom. Aleksandar je tu neuporedivo bolji u svakom segmentu i mora igrati. Njegovim igranjem bi se podigao nivo kvalitete u defanzivi, ali i ne možemo očekivati neku bedemastu odbranu, zato što Husref gaji napadački stil igre, gdje i bekovi idu visoko, tako da ostaje tu dosta prostora. Ostalo sve standardno, jedino bih volio vidjeti Šabanovića na beku, ali gubi se ovamo jedno mjesto. Vezni red s Adukorom, Stanojevićem i Rahmanovićem je armirani beton i dominantan u više segmenata, od trkačkih sposobnosti, preko agresivnosti, do tehničkih komponenti. O napadu i ne treba trošiti riječi, svi su u formi, tako da očekujem nastavak njihovih dobrih partija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jos da je koga umjesto Hebibovica bila bi to beton postava. Mislim da bi i mali Sabanovic u ovom trenutku bio puno bolja opcija umjesto truhlog Hebiba.AlfredNobel je napisao/la:Kovačević
Stanojević Adukor
Ahmetović
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prvi bi ja gurnuo malog Šabanovića, ali onda ostaneš uskraćen ovamo za jedno mjesto. Jedino ako bi Hebib otišao na klupu, a od toga nema ništa. Staviš Šabanovića i ispada ti u napadu jedan, a to nije dobra opcija, jer su svi kvalitetni.zagorski je napisao/la:Jos da je koga umjesto Hebibovica bila bi to beton postava. Mislim da bi i mali Sabanovic u ovom trenutku bio puno bolja opcija umjesto truhlog Hebiba.AlfredNobel je napisao/la:Kovačević
Stanojević Adukor
Ahmetović
Nadam se da ce mi ovaj komentar biti na 18.000 stranici. 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
neceemir79 je napisao/la:Nadam se da ce mi ovaj komentar biti na 18.000 stranici.

Sarajevo ljubavi moja.
18.000 
Ma daj, jos nije

Ma daj, jos nije

Hoće l' jubilej? 
EDIT. e yebo ga...

EDIT. e yebo ga...
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 30 avg 2018, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prc
EDIT: Ebiga..
EDIT: Ebiga..

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 avg 2018, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
20 postova na stranicu ide 

E sad je jbg.
Idemoooo 18.000
Idemoooo 18.000

Čeka se k'o Nova godina.emir79 je napisao/la:E sad je jbg.
Idemoooo 18.000

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sad ću ja sebi našteliti da bude 18 000 stranica