Odličan igrač , jel potpisa ovaj iskusni stoperGradacacC je napisao/la:Ima kako nema. Eto Salihbasica. Iskusan igrac. Bas takav treba nasoj mladosti uz Damjanovica.fender13 je napisao/la:Imal danas novih igrača evo ljepšeg vremena dajte nam bliže gdje prijateljsku
NK Zvijezda Gradačac
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sutra utakmica u Stanisicima, ide kompletna ekipa....sto se tice prve utakmice, trener zadovoljan, dosta dobro za prvu provjeru, malo skripalo u odbrani Mujcic-Doljancic-Kertic, Kolak odlican, Dario Damjanovic odlican, Hadzic dobar, svi ostali korektni.. po meni cemo biti bolji nego prvo polusezonu...
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Petrić? Koliko stiže još igračaehaske je napisao/la:Sutra utakmica u Stanisicima, ide kompletna ekipa....sto se tice prve utakmice, trener zadovoljan, dosta dobro za prvu provjeru, malo skripalo u odbrani Mujcic-Doljancic-Kertic, Kolak odlican, Dario Damjanovic odlican, Hadzic dobar, svi ostali korektni.. po meni cemo biti bolji nego prvo polusezonu...
Doci ce jos jedan igrac i to je to.sutra nemogu ici ali vjerujem da ce nam neko napisati dobar izvjestaj.ekipa je kompletirana i mislim da necemo biti losi.vidjecemo kako ce trener posloziti ekipu ko ce koju poziciju igrati.
Abid i vernes se nece moci nadoknaditi ovo ostalo nema problema.brzi mora biti bolji to je sigurno .problem ce biti uigrati ekipu po ovakvom vremenu i losim uslovima.
Abid i vernes se nece moci nadoknaditi ovo ostalo nema problema.brzi mora biti bolji to je sigurno .problem ce biti uigrati ekipu po ovakvom vremenu i losim uslovima.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel taj jedan Petric ili ce pored njega doc jos jedan?
Jedan petric,bojan i sutra potpisuje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako sam te dobro skonto znaci jos samo Petric i niko vise.
Petric je vec dosao, danas je dosao i Salbasic!combe je napisao/la:Jel taj jedan Petric ili ce pored njega doc jos jedan?
-
- Kontakt:
Brzi ce dosta vise pokaazat sad,jer njega je kocio abid,ugraju istu poziciju..sad kad nema abida on ce bit bolji 100%
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
To znam al su na stranici kada je Brzi potpisao rekli da ce doc jos 2-3. Dva su Salihbasic i Petric ako ce doc sutra. Pa sam se nadao da bi mogao jos jedan. Jos jedan vezni ili lijevi bek.ehaske je napisao/la:Petric je vec dosao, danas je dosao i Salbasic!combe je napisao/la:Jel taj jedan Petric ili ce pored njega doc jos jedan?
-
- Kontakt:
Iskeno meni je vise zao Islamagica i Moranjkica nego Abida ,abid je dobar ali je sebican do bola i prepotentan za moj ukus i mislim da ga nece biti problem zamijeniti jer onakav igrac a tako los ucinak .
Haj neka se vrti pa kako bude srtno nam.
Haj neka se vrti pa kako bude srtno nam.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

mogli bi mi malo do viseg rangadesetkamarakane je napisao/la:salda sekretar ma daj ba

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Potpisal Petric? Suska se da bi pored njega moglo doc jos jedno pojacanje. Znal neko vise?
Hocel bit prijateljskih utakmica u nasoj okolini ovdje, piska vjerovatno citas pa mozes na pp odgovorit
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Utakmice Slatina.....tekstilac.....Banovići.... Borac Banja luka
desetkamarakane je napisao/la:Utakmice Slatina.....tekstilac.....Banovići.... Borac Banja luka
Oho mogla bi biti i neka pobjeda uskoro

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta bi sa Petrica jel zapelo negdje. Nista neobjavljuju na sluzbenoj. Kakve su postave igrale juce ni to nisu objavili. Ko li tu stranicu vodi yebo ga konj? Spiska legenda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.