Neka nostalgija me uhvati.

Da je ovo sastaviti u trojku u odbrani.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Isto zeljo prijasnjih sezona samo se gledaju greske u korist nas....ja ne kazem juve ima pomoc sudija, ali ne toliko drasticnu i na kraju krajeva juve je daleko daleko najkvalitetnija ekipa lige tako da ..Andrej je napisao/la:Vidim niko ne prica da je Palermo sinoc ostecen u 2 navrata (penale) ali da je bio Juve u ulozi Lazia nmg ni da zamisljat sta bi se ovde desavalo
zna se odakle jeL'Avvocato je napisao/la:Neće više nikad biti štoper kao što je bio Nesta. Najgotivniji ikad. Ko hirurg precizan i elegantan do bola.
Kad se samo sjetim Perugie, pljuska i ColineChinaglia je napisao/la:pa kad je čitava Italija navikla da se sudi u vašu (Milan i Juve) korist i da se šprdaju s vamanormalno da ste vi pod povećalom
sve greške u korist ili na štetu Lazija, Napolija, Roma, Palerma, Udina, itd, neće biti toliko zastupljene kod navijača širom Italije
meni bez olimpica to nije to pogotovo derbi al haj sve napreduje pa tako i lazioChinaglia je napisao/la:Lotito je izgledao našao novo mjesto za gradnju 'Stadio delle Aquile', za koje bi vjerovatno dobio dozvolustadion bi primao 55.000, a gradnja stadiona bila bi završena za tri godine
za sad je Lotito tražio da se definiše konkretan plan, šta i kako, pa će potom to prezentovat', itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.