joker90 je napisao/la: Onda cemo u razlicite ekipe..

Šalim se, nisam tolika truba. Ne znam kakvi ste vi ostali, da li sam na tom levelu, al vidjet ćemo sve.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la: Onda cemo u razlicite ekipe..
Samo nemoj s Pantelijom u ekipu. Najgora sorta terminasa. Onaj sto je nekad bio dobar igrac, pa sad samo ronca i prica kad se igra. Jos konta da je onaj nekadasnji..skoroalen je napisao/la:joker90 je napisao/la: Onda cemo u razlicite ekipe..![]()
Šalim se, nisam tolika truba. Ne znam kakvi ste vi ostali, da li sam na tom levelu, al vidjet ćemo sve.
Nek neko Hadžiju zovne na termin, nek skautira malo. Ne znam kakav si al za Hebiba si Maicon.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pik ja desni bek
Cafuskoroalen je napisao/la:Nek neko Hadžiju zovne na termin, nek skautira malo. Ne znam kakav si al za Hebiba si Maicon.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pik ja desni bek
I ja bi se rado prikljucio,ali radim do 6 jbg.ThrillerHz je napisao/la:Nista ocemo potvrdjivat onda dolaske? Ko dolazi u ponedeljak, vistafon, 17:20 h?
Svi u Vistafon, Bordo velikan te treba!
Jel to tvazis da te neko vokne voptom po sved vicaHigh je napisao/la:Mene u radikale...
E nek si mi ispehirao. Gori si od crne mackeMortemHz je napisao/la:Dolazi tipasica je napisao/la:
Meni treba Salzburg h1
Kome da šaljemo brojeveEvolution87 je napisao/la:Treba na viberu grupu napraviti prije cemo se tako dogovoriti
Al što je najgore, syeba i menepasica je napisao/la:E nek si mi ispehirao. Gori si od crne mackeMortemHz je napisao/la:Dolazi tipasica je napisao/la:
Meni treba Salzburg h1
Dugo vremena igrao je u Srbiji, te je odlučio uporediti kvalitet nogometa u toj zemlji i BiH. Također, otkrio je protiv kojeg rivala mu je bilo najljepše igrati, a koje protivničkog igrača posebno cijeni.
"Igrao sam dugo Super ligu u Srbiji i tamo sam istekao iskustvo igranja na visokom nivou. Što se tiče kvaliteta nogometa, mislim da je cijeli Balkan na nekom sličnom nivou, možda su u pitanju nijanse. U posljednje vrijeme fudbal u BiH napreduje. Najljepše mi je bilo igrati u Zenici protiv Čelika, a što se tiče protivničkih igrača dobar utisak na mene je ostavio Emir Halilović iz FK Sarajevo", dodao je prvotimac Krupe Saša Nikodijević na kraju razgovora za SportSport.ba