Nisu mladici iz losije rangiranih drzava krivi , za los ranking seniorskih ekipa.Pravo ucesca imaju 32 tima ,koji su to pravo stekli kroz seniorske ekipe svojih drzava.Evropa koja broji vise od 32 drzave trebala je da jednom broju ekipa omoguci da kroz kvalifikacije obezbjede mjesto u te 32 ekipe.Drzave koje zele kandidovati svoje ekipe da kroz predtakmicenje obezbjede to ucesce.Akademija ide dalje , jos dva potpisa danas.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nisu nam oni krivci što nam je seniorski fudbal takav kakav je. Tragedija je da nismo u TOP30 evropskih liga u fudbalu, a non stop govorimo kako smo fudbalska nacija.Samozdravlje je napisao/la:Koji su licemjeri ovi zapadnoeuropejci ,mamu im pedofilsko/**** ,kroz u UEFA diskriminisu djecu, gdje mladicima iz manjih zemalja ne dozvoljavaju da se ravnopravno takmice sa svojim vrsnjacima iz Evropskih drzava.Zar nisu mogli ostaviti 4/6 mjesta da se u kvalifikacijama odluci po kvalitetu i tako dodje do 32 ekipe.Bas steta za FKS u ovoj situaciji ,da ne pokazu Akademci koliko vrijede u odnosu na evropske skole fudbala.Izumrli da Bog da , kao i sto izumiru.Fuj
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se tice odijela i kodeksa oblacenja, mene bi bilo sramota to napisati kao neki kodeks, po ovakvim oranicama gdje nam klubovi igraju. Prvo sredite i usminkajte stadione pa onda neke kodekse ufuravajte.AlfredNobel je napisao/la:Meni su ti lafo kodeksi nigdje veze.. Ništa ne fali šorcu ili nekoj radnoj opremi. S druge strane, ništa ne fali ni odijelu, pa ako hoćeš stavi i kravatu. Naravno da je fino vidjeti nekog u odijelu, tipa Guardiola i Kovač, nego u trenerci kao što je Klopp, ali neka nosi ko šta hoće.miky_hz je napisao/la:Gledaj trenera Salzburga,vodi tim tekma za ulazak u LP i covjek u sorcu hladno dosao opusteno,kod nas fol neki kodeks
I ova kazna za Mandragoru mi je presmiješna.. Koliko imaš igrača ili trenera što opsuje boga, što psuju jedni drugima sve i svašta. Kad bi tako išao redom i kažnjavao, svaki igrač na svijetu bi bio pod suspenzijom.
Sto se tice psovanja Boga ima toga tamo gdje nema kazni i svaka cast Italijanima na ovakvom pravilu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja sam postavio dostupne termine .... na onaj spisak dodao jos jednog ...ThrillerHz je napisao/la:Imal sta od tog termina za hloptanje
Ko fali neka doda d
Pantelija (sušić)
Joker
High
Benkara
Evolution
Inijesta
Unbx
Alacius
Sarsjevojebordo
+1
To je 10... jos dva fale
Ponedeljak 17:20 do 18:30
Ponedeljak 21:20 do 22:30
Subota citav dan slobodan
Nedelja navece slobodan
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 29 avg 2018, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Drug, ne bi tvog hendikepa.pasica je napisao/la:
Meni treba Salzburg h1
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Meni odgovaraju svi, mada bi vise volio radne dane jer vikendom cesto idem kod svojih van grada tako da ne budem ovdje...Pantelija je napisao/la:Ja sam postavio dostupne termine .... na onaj spisak dodao jos jednog ...ThrillerHz je napisao/la:Imal sta od tog termina za hloptanje
Ma ovaj pon pola 6 je vrh, ni utakmicA ni zena ni nista, taman poslije posla
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ubaci i mene, odgovara mi bilo kad, moze taj u ponedeljak extraPantelija je napisao/la:Ja sam postavio dostupne termine .... na onaj spisak dodao jos jednog ...ThrillerHz je napisao/la:Imal sta od tog termina za hloptanje
Ko fali neka doda d
Pantelija (sušić)
Joker
High
Benkara
Evolution
Inijesta
Unbx
Alacius
Sarsjevojebordo
+1
To je 10... jos dva fale
Ponedeljak 17:20 do 18:30
Ponedeljak 21:20 do 22:30
Subota citav dan slobodan
Nedelja navece slobodan
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 29 avg 2018, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
11 .... ajmo jos jedan dva, neka i izmjene
il ako ko ne nogne
Mozes li ti ako bude ovaj u pola 6? Ima Vareski bus u 15 do 9 zadnji ja mislimskoroalen je napisao/la:
Imam ja jednog strumfa sa prepucavanja. Igrao je vec s nama, ali niko to ne zna..Pantelija je napisao/la:11 .... ajmo jos jedan dva, neka i izmjeneil ako ko ne nogne
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako bude ponedjeljak u pola 6, mogao bih.alacious je napisao/la:Mozes li ti ako bude ovaj u pola 6? Ima Vareski bus u 15 do 9 zadnji ja mislimskoroalen je napisao/la:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jedino ovu subotu nisam tu, ostalo mi sve odgovara.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma nek nas bude i više, za izmjene i tako to. Ne znam za vas, al' ja trčim 15 minuta pa narednih 15 pišem testament. 
Isto, dobio 15 kila zadnju godinu, ne da stomak vise trcati hahaskoroalen je napisao/la:Ma nek nas bude i više, za izmjene i tako to. Ne znam za vas, al' ja trčim 15 minuta pa narednih 15 pišem testament.
Ti si tu za strategiju i kreaciju, trku ostavi meni i ovim spremnim ko N'golo! Da li si tehnicki makar na nivou Rustemage?skoroalen je napisao/la:Ma nek nas bude i više, za izmjene i tako to. Ne znam za vas, al' ja trčim 15 minuta pa narednih 15 pišem testament.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Eto odoh ja spavati a vibse dogovorite .... ponedeljak 17:20 h
Ako nas se skupi i bude ok, da rezervisem termin
Joker, zovi da imamo sta udarati
Ako nas se skupi i bude ok, da rezervisem termin
Joker, zovi da imamo sta udarati
Rustem je za mene mala maca. Ja sam neki spoj Husejinovića i Čomora. Tehnika k'o u Čomora, fizika Babukina.joker90 je napisao/la:Ti si tu za strategiju i kreaciju, trku ostavi meni i ovim spremnim ko N'golo! Da li si tehnicki makar na nivou Rustemage?skoroalen je napisao/la:Ma nek nas bude i više, za izmjene i tako to. Ne znam za vas, al' ja trčim 15 minuta pa narednih 15 pišem testament.
Onda cemo u razlicite ekipe..skoroalen je napisao/la:Rustem je za mene mala maca. Ja sam neki spoj Husejinovića i Čomora. Tehnika k'o u Čomora, fizika Babukina.joker90 je napisao/la:Ti si tu za strategiju i kreaciju, trku ostavi meni i ovim spremnim ko N'golo! Da li si tehnicki makar na nivou Rustemage?skoroalen je napisao/la:Ma nek nas bude i više, za izmjene i tako to. Ne znam za vas, al' ja trčim 15 minuta pa narednih 15 pišem testament.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946