Ybg stana je srcaniji, uvijek je takav, vodja u svlacionici i omiljeni lik kod suigraca, i gdje god igra unese se 200%, a upravu zbog tih 250 utakmica u kojima je u svakoj dao 120% nije zasluzio ono sto neki pisu, a da ne spominjem o nekim "debilima" koji mu zele povrede i psuju mu mrtve.Zeljo92 je napisao/la:250 utakmica u dresu Zeljeznicara, to je problem. Kajkut u ovoj prici nije bitan zbog velike razlike u broju utakmica u nasem klubu. Nermin Jamak, smijem ruku dati da nije pjevao kao Stanic, hem je proslavio golove na Grbavici kad smo igrali protiv Zrinjskog, protiv kluba za kojeg je igrao Jamak.irfo je napisao/la:Ne razumijem sta je pogresno tu? Pjeva navijacku pjesmu koja ne vrijedja ni jedan klub a posebno ne Zelju. Sta je trebo ne kontam, normalno da ce slaviti osvajanje titule, covjek je profesionalac.
Kajkut je pjevo bice Zeljo k****** sampion pa ga dovedemo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To su ljudi bey obraza i kako ih nazvati nego klasicni debili. Pa oni su pisali o Amaru takve gadosti da je to sramota svih sramota..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Amer Ordagić, vezni fudbaler Branna, otputovat će sa svojim timom na pripreme u Španiju krajem januara mjeseca. Bivši fudbaler Slobode dovodio se u vezu sa prelaskom u Sarajevo i Željezničar, ali od toga nema ništa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sto vas lik izlevati. Nidje veze.Neymar11 je napisao/la:Haha znas li ti sutit.. Ja samo prenosimm sto sam cuoo sazno.. Necko se.. Kaze ovaj iz uprave .da je kao gotovo.. Ako on mene laze etoo lazem onda ija msm da nasi ganjajunjednog od naj igraca veleza jel jazvin to il neko dr nezKongrateUK je napisao/la:
Zavrseno, povtrdjeno, stigao mi sms sa povrdom a i @Neymar potvrdio
Bez frke, sigurica, Zec i Ordagic
Momak u Norveskoj ima ugovor do 2020. Skojim parama smo ga mogli kupiti?
U pitanju bi bila posudba jel iko napiso za kess da dolazi.. ??samoposmatram je napisao/la:Sto vas lik izlevati. Nidje veze.Neymar11 je napisao/la:Haha znas li ti sutit.. Ja samo prenosimm sto sam cuoo sazno.. Necko se.. Kaze ovaj iz uprave .da je kao gotovo.. Ako on mene laze etoo lazem onda ija msm da nasi ganjajunjednog od naj igraca veleza jel jazvin to il neko dr nezKongrateUK je napisao/la:
Zavrseno, povtrdjeno, stigao mi sms sa povrdom a i @Neymar potvrdio
Bez frke, sigurica, Zec i Ordagic
Momak u Norveskoj ima ugovor do 2020. Skojim parama smo ga mogli kupiti?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- KongrateUK
- Kontakt:
Neymar vise nije pouzdan
Upucujem protestnu notu i prekidam sve diplomatske odnose
Svima redom pp. "Ordagic zavrsen", malo kasnije ne vjeruje onome ko mu je rekao ali ipak prenosi to, pa malo kasnije da mu je menadzer danas u Medjugorju, ali ovo "cuoo" "sazno"
Ali sacekajmo jos, ima jedan sms koji moze promijeniti sve, zadnja nada

Upucujem protestnu notu i prekidam sve diplomatske odnose
Svima redom pp. "Ordagic zavrsen", malo kasnije ne vjeruje onome ko mu je rekao ali ipak prenosi to, pa malo kasnije da mu je menadzer danas u Medjugorju, ali ovo "cuoo" "sazno"

Ali sacekajmo jos, ima jedan sms koji moze promijeniti sve, zadnja nada
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
-
- Kontakt:
Prije par dana sam napisao da je Amer vec u Norveskoj na pripremama i to je bila informacija iz prve ruke.
Al ako nejmar cuo onda je mozda istina da dolazi, a mozda nece ni doci. Naculo se da se pregovara, a mozda se ni ne progovora. Povezuju ga s nama evo sad ce trece godina masala. Mozda dodje a mozda ne dodje fakat..
Ja ga vidio juce u Bingu pije kolu, kakav je to fudbaler a prije kolu ccc
To je meni van svake pameti, njima na dusu. Nije zasluzio zbog 250 tekmi a i kao sto rekoh, sutim jer ga je Amar doveoirfo je napisao/la:Ybg stana je srcaniji, uvijek je takav, vodja u svlacionici i omiljeni lik kod suigraca, i gdje god igra unese se 200%, a upravu zbog tih 250 utakmica u kojima je u svakoj dao 120% nije zasluzio ono sto neki pisu, a da ne spominjem o nekim "debilima" koji mu zele povrede i psuju mu mrtve.Zeljo92 je napisao/la:250 utakmica u dresu Zeljeznicara, to je problem. Kajkut u ovoj prici nije bitan zbog velike razlike u broju utakmica u nasem klubu. Nermin Jamak, smijem ruku dati da nije pjevao kao Stanic, hem je proslavio golove na Grbavici kad smo igrali protiv Zrinjskog, protiv kluba za kojeg je igrao Jamak.irfo je napisao/la:Ne razumijem sta je pogresno tu? Pjeva navijacku pjesmu koja ne vrijedja ni jedan klub a posebno ne Zelju. Sta je trebo ne kontam, normalno da ce slaviti osvajanje titule, covjek je profesionalac.
Kajkut je pjevo bice Zeljo k****** sampion pa ga dovedemo
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
Nije, moja greska. Drugi put sacekaj sa informacijama iz kluba.Neymar11 je napisao/la: U pitanju bi bila posudba jel iko napiso za kess da dolazi.. ??
Fkt, vazda svaki prelazni rok mi se zanimamo za Ordagica, nosi ga u vraziju materGoosman je napisao/la:Ko da je Zidane jbt
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
I onda cemo ga dovesti kao kad smo doveli Kajkuta a on samo za ukopa nikako za ekipu!
- KongrateUK
- Kontakt:
dark side modus

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
On prati Zelju od skoro, ne sjeca se ni proslog Amarovog mandata a kamoli prvog.UBIPITAR je napisao/la:Jedna opaska,nakon Heartsa u gostima su Amara otjerali.
Srdjan Stanic pitarski ker
- KongrateUK
- Kontakt:
Tako je, ja ko Miske, bivsi nam predsjednik, malo poslije 2014 pratim ŽeljAosobaodpovjerenja je napisao/la:On prati Zelju od skoro, ne sjeca se ni proslog Amarovog mandata a kamoli prvog.UBIPITAR je napisao/la:Jedna opaska,nakon Heartsa u gostima su Amara otjerali.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.