FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igraci ce se okupiti oko 17:00 a trening ce uslijediti nakon prozivke u 18:00 sati!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Menadžer Željezničara Amar Osim sutra će na Grbavici imati priliku pogledati veliki broj nogometaša koji stižu na probu. Naime, prozivka plavog tima zakazana je za 18 sati, a osim igrača pod ugovorom, na prvom treningu pojaviće se i nemali broj igrača koji smatraju kako se mogu nametnuti stručnom štabu prvaka BiH.
"Na Grbavici će biti igre mladih od 18 do ponoći", pomalo u šali govori Amar Osim, koji namjerava organizovati najmanje dvije probne utakmice za igrače koji se žele nametnuti njegovom stručnom štabu.
"Ko god ima igrača, neka ga pošalje", dodao je Osim, kojem će se na prozivku od novih, a provjerenih igrača, javiti Makedonac Goran Gančev, zatim vezni igrač Srđan Savić, te golman Elvir Karić.
Prema nekim najavama, na prozivci bi trebao biti i nekadašnji igrač Dinama Teo Kardum, koji igra na poziciji napadača, ali i on bi na Grbavici imao status igrača na probi.
Plavi se trenutno nalaze u pregovorima sa Adinom Džafićem i Amerom Osmanagićem, nekadašnjim igračima Veleža, a postignut je i dogovor sa Zajkom Zebom, koji čeka rješenje svog statusa u Rusiji.
"Sa Zebom smo dogovorili sve uslove dolaska na Grbavicu, s tim što je još nejasna situacija oko njegovog statusa u ruskoj Alaniji. Nisam siguran da li će se pojaviti na prozivci, kako ne bismo rizikovali njegovu suspenziju, s obzirom na to da je još pod ugovorom sa Rusima", objasnio nam je sekretar stručnog štaba Rusmir Cviko.
Podsjećanja radi, klub su u ovom prelaznom roku napustili Bučan, Bajić, Šimić i Bekrić, a očekuje se da izlazna vrata sa Grbavice budu pokazana još nekolicini nogometaša, koji nisu imali veliku minutažu u protekloj sezoni.
Oslobodjenje 17.6.2010
"Na Grbavici će biti igre mladih od 18 do ponoći", pomalo u šali govori Amar Osim, koji namjerava organizovati najmanje dvije probne utakmice za igrače koji se žele nametnuti njegovom stručnom štabu.
"Ko god ima igrača, neka ga pošalje", dodao je Osim, kojem će se na prozivku od novih, a provjerenih igrača, javiti Makedonac Goran Gančev, zatim vezni igrač Srđan Savić, te golman Elvir Karić.
Prema nekim najavama, na prozivci bi trebao biti i nekadašnji igrač Dinama Teo Kardum, koji igra na poziciji napadača, ali i on bi na Grbavici imao status igrača na probi.
Plavi se trenutno nalaze u pregovorima sa Adinom Džafićem i Amerom Osmanagićem, nekadašnjim igračima Veleža, a postignut je i dogovor sa Zajkom Zebom, koji čeka rješenje svog statusa u Rusiji.
"Sa Zebom smo dogovorili sve uslove dolaska na Grbavicu, s tim što je još nejasna situacija oko njegovog statusa u ruskoj Alaniji. Nisam siguran da li će se pojaviti na prozivci, kako ne bismo rizikovali njegovu suspenziju, s obzirom na to da je još pod ugovorom sa Rusima", objasnio nam je sekretar stručnog štaba Rusmir Cviko.
Podsjećanja radi, klub su u ovom prelaznom roku napustili Bučan, Bajić, Šimić i Bekrić, a očekuje se da izlazna vrata sa Grbavice budu pokazana još nekolicini nogometaša, koji nisu imali veliku minutažu u protekloj sezoni.
Oslobodjenje 17.6.2010
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Old, Osmanagić već otišao u Poljsku, ja mislim da je i Džafić negdje otišao.
Valjalo bi malo poraniti pa da uzmemo kakve meze s obzirom da ce biti kamara ovih na probi valj sve to upratitSeyo_TM je napisao/la:ja sam 100% za taj tandem ali male su sanseAvanes je napisao/la:Sminka bi bilo da dovedemo tog Some-a, pa da jos nadjemo nekog Vopi-a i onda udarni tandem Some - Vopi![]()
![]()

Ovo je za potpisa.pile87 je napisao/la:Valjalo bi malo poraniti pa da uzmemo kakve meze s obzirom da ce biti kamara ovih na probi valj sve to upratitSeyo_TM je napisao/la:ja sam 100% za taj tandem ali male su sanseAvanes je napisao/la:Sminka bi bilo da dovedemo tog Some-a, pa da jos nadjemo nekog Vopi-a i onda udarni tandem Some - Vopi![]()
![]()

PS. Inače pile šta je sa Bugarima ?

1996
Zajko Zeba ponovo u dresu Željezničara?
Čeka raskid ugovora sa ruskom Alanijom
Zeba blizu povratka na Grbavicu
Najveće pojačanje Željezničara za novu sezonu najvjerovatnije će biti Zajko Zeba, koji u narednih nekoliko dana treba raskinuti ugovor sa ruskim klubom Alanija Vladikavkaz.
- Nisam dobio šansu u Alaniji. Došao je novi trener, doveo igrače na koje računa i shvatio sam da tamo nemam šta tražiti.
U toku su pregovori da dobijem raskid ugovora. Ostao bih bez primanja koja imam prema ugovoru, a oni bi ostali bez obeštećenja. Mislim da bi to u narednih nekoliko dana trebalo biti gotovo - rekao je Zeba.
Prema riječima veznog fudbalera, povratak na Grbavicu je izvjestan.
- Ako dobijem raskid ugovora sa Rusima, sigurno ću doći u Željezničar. Dosta sam vremena proveo u Rusiji, a u Želji se ponovo okupila šampionska ekipa. Volio bih da ponovo igram za klub u kojem sam ponikao.
U najboljim sam godinama, znam da mogu pomoći Želji, a i sa Grbavice mogu ponovo u inozemstvo ako stigne prava ponuda - kaže Zeba.
Trening u 18 sati
Fudbaleri Željezničara će danas u 18 sati, odmah nakon prvog okupljanja, trenirati na stadionu Grbavica.
Danas će biti obavljena testiranja igrača, a pojavit će se i nekoliko novih imena koja će biti na probi.
avaz
Čeka raskid ugovora sa ruskom Alanijom
Zeba blizu povratka na Grbavicu
Najveće pojačanje Željezničara za novu sezonu najvjerovatnije će biti Zajko Zeba, koji u narednih nekoliko dana treba raskinuti ugovor sa ruskim klubom Alanija Vladikavkaz.
- Nisam dobio šansu u Alaniji. Došao je novi trener, doveo igrače na koje računa i shvatio sam da tamo nemam šta tražiti.
U toku su pregovori da dobijem raskid ugovora. Ostao bih bez primanja koja imam prema ugovoru, a oni bi ostali bez obeštećenja. Mislim da bi to u narednih nekoliko dana trebalo biti gotovo - rekao je Zeba.
Prema riječima veznog fudbalera, povratak na Grbavicu je izvjestan.
- Ako dobijem raskid ugovora sa Rusima, sigurno ću doći u Željezničar. Dosta sam vremena proveo u Rusiji, a u Želji se ponovo okupila šampionska ekipa. Volio bih da ponovo igram za klub u kojem sam ponikao.
U najboljim sam godinama, znam da mogu pomoći Želji, a i sa Grbavice mogu ponovo u inozemstvo ako stigne prava ponuda - kaže Zeba.
Trening u 18 sati
Fudbaleri Željezničara će danas u 18 sati, odmah nakon prvog okupljanja, trenirati na stadionu Grbavica.
Danas će biti obavljena testiranja igrača, a pojavit će se i nekoliko novih imena koja će biti na probi.
avaz
1996
To ne zavisi samo od Zelje nego od tog kluba u bugarskoj koji je voljan posuditi igrace ako bude nekih malo poznatih imena i malo boljih igraca mogu se tek ocekivati za nekih 10 do 15 dana.
Lično nisam za posudbe nikakve. Zajko Zeba ovih dana treba da raskine ugovor sa Alanijom.pile87 je napisao/la:To ne zavisi samo od Zelje nego od tog kluba u bugarskoj koji je voljan posuditi igrace ako bude nekih malo poznatih imena i malo boljih igraca mogu se tek ocekivati za nekih 10 do 15 dana.

1996
Ma po prvobitnom dogovoru imali bi i procenat od eventualne prodaje tih igraca, Osmanagic dogovorio sa poljacima valjda nece i on sta slomiti ruku, nogu ko Colic, s Dzaficem se jos petlja, sto se Zebe tice tako je ceka se hoce li rusi pristati da mu daju papire ili da ga posude bio bi najvece pojacanje sigurno, ja bih licno volio i nikolica vidjeti u Zelji na desnom boku pod uslovom da je zdrav jer ima problema sa koljenom vec duze vrijeme.cassanova je napisao/la:Lično nisam za posudbe nikakve. Zajko Zeba ovih dana treba da raskine ugovor sa Alanijom.pile87 je napisao/la:To ne zavisi samo od Zelje nego od tog kluba u bugarskoj koji je voljan posuditi igrace ako bude nekih malo poznatih imena i malo boljih igraca mogu se tek ocekivati za nekih 10 do 15 dana.
Savič odličan igrac gledao sam ga par puta i momak zaista zna igrati ima odlican pregled igre ,ja mislim da smo dobili pravo pojacanje u savicu svaka cast amaru i upravi zna amar sta valja zato abg opet prvaci i siguran sam da ce mo imati bolju ekipu nego ove sezone . 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Joj i ovaj Nikolić se nešto qur. ,k'o da je on neka igračina da ga moramo čekat. 

1996
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Zeljovka je napisao/la:Jel' trening na glavnom ili na pomocnom ???
Na glavnom naravno

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005

evo neko lako stivo

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Transfer mnogo veci ali se ne zeli izlaziti u javnost. WTF

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
hvala Seyo na ovim info !
DANAS SVI NA PROZIVKU ! : D
DANAS SVI NA PROZIVKU ! : D
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
bijašemirzza je napisao/la:evo pljuska na prozivci
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Vrati nam sunce SeyoSeyo_TM je napisao/la:bijašemirzza je napisao/la:evo pljuska na prozivci
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Hvala Seyo sto si uslisio molbu i vratio nam sunce 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.