FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nick
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nick » 15 jul 2011, 23:24

UPS je napisao/la:I sta kaze veliki osim, ko je tezi sparta ili sherif?? bas me zanima, ipak je on... gigant za nase podneblje

opet si nebulozan, serif/ orebro

nadji uspjehe u evropi

sparta/makabi

sparta...

izraelci nisu opasni, jedina im je prednost klima, tamo se svako muci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 jul 2011, 23:32

ma mene interesuje sta bi 'tata' rekao za vaseg superteskog sherifa i naseg buduceg protivnika iz 'prosjecne' ceske. A o makabiju svakako nema potrebe da iko razmislja

I jos nesto, hajde odsalalalaj malo sa ove teme, naporan si

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jul 2011, 23:36

UPS je napisao/la:ma mene interesuje sta bi 'tata' rekao za vaseg superteskog sherifa i naseg buduceg protivnika iz 'prosjecne' ceske. A o makabiju svakako nema potrebe da iko razmislja

I jos nesto, hajde odsalalalaj malo sa ove teme, naporan si

:mrgreen:

sjedi 1

superstrateg :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 jul 2011, 23:36

nick je napisao/la:
UPS je napisao/la:I sta kaze veliki osim, ko je tezi sparta ili sherif?? bas me zanima, ipak je on... gigant za nase podneblje

opet si nebulozan, serif/ orebro

nadji uspjehe u evropi

sparta/makabi

sparta...

izraelci nisu opasni, jedina im je prednost klima, tamo se svako muci
Nick jarane,kako se mozes raspravljati sa doticnim.On i jos par ljudi na forumu,ne bitno za koga navijaju,su zaista ljudi sa kojima se ne vrijedi upustati u raspravu.Ne zato sto bi te oni mogli pobiti argumentima ,nego sto je to neka isfrustrirana sorta ljudi.Na njih ne vrijedi trositi rijeci,oni bi meni sluzili samo kao vid neke rekreacije,to prije svega nezadovoljno sobom,pa kako onda da bude bilo cim drugim.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

High

Post Postao/la High » 15 jul 2011, 23:44

Šteta za zapadnu tribinu.

slika

Uploaded with ImageShack.us

P.S

Tifozi,toliko davite sa tim raspravama i glupiranjem,svaki ***** dan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jul 2011, 23:48

High je napisao/la:Šteta za zapadnu tribinu.

slika
Mislim da je krajnje vrijeme da se u gradu Sarajevu napravi jedan stadion koji ce zadovoljavati uslove UEFE.
Ne mora on biti ni Zeljin ni od Sarajeva, neka bude gradski pa kad je neka vazna utakmica neka se popuni kako treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jul 2011, 23:49

Elegant je napisao/la:

slika
Mislim da je krajnje vrijeme da se u gradu Sarajevu napravi jedan stadion koji ce zadovoljavati uslove UEFE.
Ne mora on biti ni Zeljin ni od Sarajeva, neka bude gradski pa kad je neka vazna utakmica neka se popuni kako treba.
Ili jos bolje, nek' Sarajevo napravi sebi jedan, pa nek' bude jedan Zeljin, je gradski, a jedan njihov! :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 jul 2011, 23:53

slika

P.S

Kakvo kosevo je tad bilo...nikad punije...ta i ona protiv Besiktasa..po 30.000 je bilo

aBd ponovit ce se

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 16 jul 2011, 00:12

Prvo Svedjane izbacit pa tek onda razmisljati o Sparti ;) .Plus nam je sto ih trener poznaje dobro i nemogu ,a da se ne prisjetim tekmi protiv Cluja koji je realno u rangu Sparte kad smo ih precijenili previse sto nas je i kostalo EL :roll: ,dok nismo primili onaj gol na AFH nismo ni igrali ,tek nakog primljenog gola smo poceli igrati malo otvorenije,ofanzivnije sto je i donilo rezultat na prvoj tekmi,takvu igru bih volio vidjet protiv orebra a pogotovo protiv sparte,tada bi imali nekakve sanse ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jul 2011, 00:53

Edin TM87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

slika
Ili jos bolje, nek' Sarajevo napravi sebi jedan, pa nek' bude jedan Zeljin, je gradski, a jedan njihov! :mrgreen:
Jest pa kad bude kakva evropska tekma opet isto grebanje.
Doci ce ti bageri valjda jednog dana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 16 jul 2011, 00:58

Edin TM87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

slika
Jest Koševo se upravo gradilo zbog Sarajeva a to sto je Gradski to je sad stvar neceg drugog . Gradnja koseva je pocela 1947 i samim tim je gradzena za Tim FK . Sarajevo ovo je nas stadion bio i uvijek ce biti .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 jul 2011, 01:02

zna li se otprilike u koliko je tekma u cetvrtak?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jul 2011, 01:02

ameltara je napisao/la:Ne znam kako neko moze porediti sadasnji Sheriff koji kosta 4,5 mil i koji nije ni sjenka onog proslogodisnjeg , sa Orebrom koji kosta 11 mil , ne gledam historiju nego sadasnje stanje.

:D ne znam kako neko moze poredit proslogodisnji orebro koji je bio 3 i sadasnji koji je 12 i nema pobjede zadnjih 6 utakmica :d

joj ovih logicara :D

High

Post Postao/la High » 16 jul 2011, 01:33

The Game je napisao/la:zna li se otprilike u koliko je tekma u cetvrtak?
19:00
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 16 jul 2011, 11:30

samosarajvo je napisao/la:

slika

P.S

Kakvo kosevo je tad bilo...nikad punije...ta i ona protiv Besiktasa..po 30.000 je bilo

aBd ponovit ce se

slika

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 12:21

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
harishp je napisao/la:''Najopasniji''je bivsi purger Sle-picka :mrgreen:
Ma,Plisek ih poznaje ko svoj djep a oni nemaju blage o Sarajevu.I tu bi mogla biti malecka prednost.
Sve zavisi koga ce jos Sarajevo dovesti.Pojacanja mora biti,ili bi se magao desiti slucaj Borac.
ne mozes se uzdati u pliseka ako je kadar donekle tanak.

skoro, maksumic(koji moze igrati i na stoperu i zad.veznog)...i mislim da nam treba podhitno jedan dobar prednji veznjak,tipa zebe u zelji,moram to reci..vidjeli ste da je u orebru falio zadnji pas...s takvom ekipom bismo bili BETON ..
to je moje razmisljanje

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 12:40

nick je napisao/la:
ameltara je napisao/la:Ne znam kako neko moze porediti sadasnji Sheriff koji kosta 4,5 mil i koji nije ni sjenka onog proslogodisnjeg , sa Orebrom koji kosta 11 mil , ne gledam historiju nego sadasnje stanje.

:D ne znam kako neko moze poredit proslogodisnji orebro koji je bio 3 i sadasnji koji je 12 i nema pobjede zadnjih 6 utakmica :d

joj ovih logicara :D
stvarno su smijesni :D u biti,sve 4 ekipe su tu negdje,i sar.i zelj.i oreb.i sher...jer da nije tako vec bi neko nekoga podero u prvoj tekmi,bar igrom...tak da je bezveze tu ista raspravljat..najbitnije je proci

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 16 jul 2011, 12:55

I onda se pitaju zasto ih mrzimo

'Problem otpisa duga mogao je biti riješe i ranije, ali... kako saznaje S**** C*** problem je pravio Vjekoslav Bevanda, bivši ministar finansija u Vladi Federacije BiH, koji je „štitio“ klubove iz Zapadne Hercegovine. Naime, klubovi iz ove županije navodno, redovno su izmirivali potraživanja prema Poreskoj upravi. No, niko nije imao uvid u to...

:roll: :roll:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 16 jul 2011, 12:57

Iskreno receno malo mi beze ovAJ termin u 19,00 bolje da je kasnije :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 12:57

UPS je napisao/la:I onda se pitaju zasto ih mrzimo

'Problem otpisa duga mogao je biti riješe i ranije, ali... kako saznaje S**** C*** problem je pravio Vjekoslav Bevanda, bivši ministar finansija u Vladi Federacije BiH, koji je „štitio“ klubove iz Zapadne Hercegovine. Naime, klubovi iz ove županije navodno, redovno su izmirivali potraživanja prema Poreskoj upravi. No, niko nije imao uvid u to...

:roll: :roll:
uvijek je glumio nevinasce

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mire971, svabonja i 61 gost.