NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Da nije taj Petric, Milovan Srbijanac?
Bojan Petric
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dobro je ovo zasad, puno bolje nego se ocekivalo
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Kako je bilo podnosljivo je. Na ovo jos treba dva vezna, jedan stoper i jedan lijevi bek bez obzira dal Dzeno ostao ili otisao.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kako znas da ne valjaju? Zato te i mrzi svako. Prvi si kad treba nesto popljuvat a nisi nista vidio.combe je napisao/la:Samo da nebudu drug ko ovaj Obren ili Glisic sto ga spominju. I oni su iz premier lige a sigurno nisu neki kvalitet.fender13 je napisao/la:Bez brige dolaze pojacanja iz PL![]()
Ne kazem da treba skakat od srece, al daj im makar sansu.
Nijedan trener nece sjest na klupu nekog kluba s ciljem da ga upropasti. Magazin radi ono sto misli da je najbolje. Zna sta Zvijezdi treba, a sa Glisicem je vec ranije suradjivao znaci da zna kakav je igrac.
⭐
Nisam rekao da ne valjaju nego da nisu neki kvalitet. Meni je samo smijesno da njih i njima slisne nazivamo provjerenim premierligaskim igracima. Kada momci u svojim timovima u premier ligi nisu imali nikakvu ulogu. Njih dvojica su bili dobri dok su u svojim klubovima igrali prvu ligu RS. Mada se slazem sa tobom da im treba dati sansu jer uvijek igrac moze iznenadit(mi smo dok smo u premier ligi bili imali par slucajeva Nuhanovic, Jakovljevic dosli na probu a ostavili traga). Ali sam isto tako misljenja da uz te lutrija igrace treba doci i neko od koga mozes ocekivati da bude neka prevaga kao sto je na pocetku sezone dosao Damjanovic. Jer puno je nama otislo igraca iz startne postave da bi to olako shvatili.
-
- Kontakt:
Ko ce pustit glavnog igraca,ko ce doci iz pl.lige u prvu ligu,ko ce platit te provjerene igrace,spusti se na zemlju,nije ti nurdo u zvijezdi
P
Ev serif hasic napustio rudar,bilo bi ga dobro dovest...

P
Ev serif hasic napustio rudar,bilo bi ga dobro dovest...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Yebo te Nurdo vise. Nisam ni rekao glavne igrace vec koliko toliko provjerene. A za tvoju informaciju mi smo pustili glavne igrace i to vise njih. Znaci uvijek ima nesposobnih koji puste.
-
- Kontakt:
Pa reko si ako nisu svojim klubovima igrali veliku ulogu,da su igrali nebi dosli rang nize,a od glavnih igraca samo je minus abid i islamagic,i nevidim tu nesto lose,momci otisli za boljim, a ovi ostali jare,stjepanovic i moranjkic,da im je omladinac dao 5o km vise nego sto imaju u zvijezdi vjeruj da bi otisli...nula im je karakter...
Nisam rekao veliku ulogu nego da ova dvojica nisu imali nikakvu ulogu. A to druze moras shvatit da ce igrac otic dalje za 50 KM jer oni od toga zive. Nesposoban je onaj ko ih ne moze zadrzat. Jer lako je sad srat i pricat bolje sto su otisli, nisu bili nesto i sl. Kada smo svi do prije 2-3 mjeseca volili da ostanu i niko od nas nije govorio da neko od njih treba da ide sem Hadzica, Lupica i eventualno jos jednog i da na to dovedemo jos 2-3. Zato ta prica ne pije vode.
-
- Kontakt:
Jesu dobro igraci,bez,daljneg,ali karakter im je nula,jasko kad je dolazio,kaze na press-u ja puno dugujem zvijezdi,a nije osto spacno ni pola godine,zato ti kazem,koga nema bez njega se moze,a nemoj ocekicat puno,nece nama nista spacno doc...
Ocekujem od ove ekipe puno borbenosti i cvrstine.necemo biti bolji ali vjerujem ni gori.ekipa bi se sutra trebala kompletirati i onda uigravanje.napad je jaci nego prosle sezone vjerujem i odbrana dok u sredini cemo da vidimo.
Ocekujem vise timske igre a manje soliranja.
Na golu kolak zasad broj jedan.ocekujem da je dobio na samopouzdanju tu je pola godine i bice bolji sigurno.
Odbrana.na stoperima bojan petric odlicno pojacanje za drugog konkurisu dugi i anis.bekovi dzeno i minel dok mogu uletiti brckalic i konjhodzic
Sredina dario cvijanovic brckalic brzi mume konjhodzic arap
I naprijed glisic aljo hadzic
Tu su jos iske himzo prljaca osmic piragic kertic.
Uz ovo vjerujem da ce jos neko doci.
Na kraju sumiram trebali bi imati borbeniju i cvrscu ekipu sa vise discipline.vise timske igre i vise sloznosti medu igracima.neka nam je sretno
Na golu kolak zasad broj jedan.ocekujem da je dobio na samopouzdanju tu je pola godine i bice bolji sigurno.
Odbrana.na stoperima bojan petric odlicno pojacanje za drugog konkurisu dugi i anis.bekovi dzeno i minel dok mogu uletiti brckalic i konjhodzic
Na kraju sumiram trebali bi imati borbeniju i cvrscu ekipu sa vise discipline.vise timske igre i vise sloznosti medu igracima.neka nam je sretno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Slazem se, to je to otprilike, uz jos 2-3 igraca na bekovskim i krilnim pozicijama i imamo pristoju ekipuastra1922 je napisao/la:Ocekujem od ove ekipe puno borbenosti i cvrstine.necemo biti bolji ali vjerujem ni gori.ekipa bi se sutra trebala kompletirati i onda uigravanje.napad je jaci nego prosle sezone vjerujem i odbrana dok u sredini cemo da vidimo.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Znali neko šta je sa Faće na početku je trenirao sa Zvijezdom. Ako je sa bolesti završio kao što kaže on bi bio solidno pojačanje u veznom redu. Jer trenutno je veza ono što nam najviše škripi ako je već Petrić došao na stopera. Sve pozicije trenutno možemo koliko toliko kvalitetno pokrpit sem veznog reda.
Ovo je iz prve ruke. Dosao je na prozivku, Durgut mu rekao treniraj pa cemo vidjet za ugovor, a ovaj odmah napustio jer smatra da nije za probe, dok se Durgut po mom misljenju bojao da ovaj nije 100% spreman pa je isao na tu forucombe je napisao/la:Znali neko šta je sa Faće na početku je trenirao sa Zvijezdom. Ako je sa bolesti završio kao što kaže on bi bio solidno pojačanje u veznom redu. Jer trenutno je veza ono što nam najviše škripi ako je već Petrić došao na stopera. Sve pozicije trenutno možemo koliko toliko kvalitetno pokrpit sem veznog reda.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne sirite dezinformacije i lazi. Momak je bolestan i strogo mu je naredjeno od strane doktora da narednih 6 mjeseci ne smije trenirati, a upitno je da li ce se ikada vise smjeti baviti fudbalom.esprit24 je napisao/la:Ovo je iz prve ruke. Dosao je na prozivku, Durgut mu rekao treniraj pa cemo vidjet za ugovor, a ovaj odmah napustio jer smatra da nije za probe, dok se Durgut po mom misljenju bojao da ovaj nije 100% spreman pa je isao na tu forucombe je napisao/la:Znali neko šta je sa Faće na početku je trenirao sa Zvijezdom. Ako je sa bolesti završio kao što kaže on bi bio solidno pojačanje u veznom redu. Jer trenutno je veza ono što nam najviše škripi ako je već Petrić došao na stopera. Sve pozicije trenutno možemo koliko toliko kvalitetno pokrpit sem veznog reda.
Meni je tako faca rekao, e dal se zdravlje pogorsalo u medjuvremenu ja ne znam 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nije bitno šta je znači nema od njega ništa što se tiče nas. Mada mi je žao jer mislim da bi bio i više nego dobro pojačanje. Ako je u pitanju zdravlje želim mu što brži oporavak.
I šta je sa tog Petrića je li stigao? I kobi mogao biti još među 2-3 igrača koji trebaju doći? Mada mislim ako dođe Petrić, da neće doći još više od 1 ili eventualno dvojice.
I šta je sa tog Petrića je li stigao? I kobi mogao biti još među 2-3 igrača koji trebaju doći? Mada mislim ako dođe Petrić, da neće doći još više od 1 ili eventualno dvojice.
Imal danas novih igrača evo ljepšeg vremena dajte nam bliže gdje prijateljsku
Ima kako nema. Eto Salihbasica. Iskusan igrac. Bas takav treba nasoj mladosti uz Damjanovica.fender13 je napisao/la:Imal danas novih igrača evo ljepšeg vremena dajte nam bliže gdje prijateljsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.