Kralju jeli nas igrac odavde i od nekih igraca koji su sa strane a igrali kod nas...koju poziciju igra u timu...Ako je nas lik ja bi licno najvise volio malog Maketa..Pappy je napisao/la:Biće svega, biće svega.![]()
![]()
Osim Spalevića još jedan naš bivši igrač se vraća. Spreman kao zapeta puška da pomogne ekipi.
FK Slavija
Re: FK Slavija
Kad bude vrijeme za objaviti, reći ću. Znaš i sam da uvijek prvi kažemo šta ima. 

Vazi kralju samo nek su dobre vjesti...evo citam da su i Mitrovica kontaktirali...meni se on pravo svidja kako lik igra pravi borac,fajter jbg-a ja nevolim glumce...igraj srcem igrah hrabro pa sta ti Bog da...Pappy je napisao/la:Kad bude vrijeme za objaviti, reći ću. Znaš i sam da uvijek prvi kažemo šta ima.
Pričao sam sa njim, njemu je trenutno prioritet da obezbjedi egzistenciju, što je potpuno normalno, tako da su male šanse da dođe kod nas.
-
- Kontakt:
Cujem ima dosta novih igraca mahom juniori Zelje i Sarajeva i uglavnom su na probi. Ko je u pitanju ?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Ma ima ih pun k***c da prostiš. Dosta ih je već bila u Slaviji u juniorima, uglavnom tatini sinovi neki. Od igrača na probi, vrlo mali kvalitet je za Slaviju.dimitrijevic je napisao/la:Cujem ima dosta novih igraca mahom juniori Zelje i Sarajeva i uglavnom su na probi. Ko je u pitanju ?
Od ono što ovako znam, tu su Almir Čatić, Ernes Hidić, Nedim Mekić, Dino Hasanović...
Pappy, de mi potvrdi za Govedaricu, dolazi u Slobodu?!
Da. Sutra je u Tuzli.Chinaglia je napisao/la:Pappy, de mi potvrdi za Govedaricu, dolazi u Slobodu?!

možeš li mi reći kakav je igrač, pošto iskreno ne znam ništa o njemu, faktički nisam ni čuo za njegaPappy je napisao/la:Da. Sutra je u Tuzli.Chinaglia je napisao/la:Pappy, de mi potvrdi za Govedaricu, dolazi u Slobodu?!

također, koliko nas je koštao, pošto je bio pod ugovor valjda, šta li?

Ekstra igrač. Nas će dosta oslabiti, ali mi je drago da odlazi jer je Sloboda u boljem finansijskom položaju i uspjeće zaraditi keša. Brz, jak u duelu, po meni jedan od najboljih krilnih igrača lige. Čuvajte ga.Chinaglia je napisao/la:možeš li mi reći kakav je igrač, pošto iskreno ne znam ništa o njemu, faktički nisam ni čuo za njegaPappy je napisao/la:Da. Sutra je u Tuzli.Chinaglia je napisao/la:Pappy, de mi potvrdi za Govedaricu, dolazi u Slobodu?!![]()
također, koliko nas je koštao, pošto je bio pod ugovor valjda, šta li?

pripazit' ćemo ga ako je tako dobar, neće Husref i Azmir svašta
hvala, živ bio

hvala, živ bio

Evo ode i Miljan ono sto se kaze nek mu je sa srecom i sve najbolje u daljoj karijeri...nadam se da je Slavija zaradila nesto para da i mi krenemo sa dovodjenjem igraca a ne nekih tatinih sinova koji su na probama...veceras sam nacuo neka imena koja se spominju da bi mogli doci ali posto mi je izvor informacija saren sacekacu Pappy-a da on objavi pa da vidim kakvo je stanje..
Stanje je isto tako šareno.
Al' ima par izuzetno kulturnih igrača pored Spalevića koji bi mogli/trebali doći. 

Sacekacemo sa imenima...valjda ce izaci na dobro...Pappy je napisao/la:Stanje je isto tako šareno.Al' ima par izuzetno kulturnih igrača pored Spalevića koji bi mogli/trebali doći.
Igraće se protiv Olimpica za koji dan prijateljska. Taman da vidimo na čemu smo sa ovim igračima probi.
Vrlo je vjerovatno da će nas pojačati Nikola Mojović iz Sutjeske. On je takođe zainteresovan da dođe. Ja bih ga rado vidio u ekipi.
Dosta dobrih igraca je doslo iz Sutjeske...Muminovic,Rasevic evo za nadati se da je i Nikola jedan od njih...Vidim na probi stoper Jovan Vujanic prema onom klipu cini mi se dobar ali ipak nije zadovoljio Vladu Capljica kad je bio prosli put na probi vjerovatno je dobio malo na sigurnosti i iskustvu vidim bio kapiten Modrice...Na probu dosao iz Tekstilca ako se nevaram nisam siguran bas sto posto ali mi se cini da je iz Tekstilaca dosao i Vejinovic..Sta je sa Kartalom hoce li on dolaziti,ima li kakvih vjesti za Duleta...sa Duletom ce sve biti lakse...
Kartal se još uvijek premišlja, vjerovatno će se vratiti. Sa njim i Vejnovićem mi smo na dobitku u odbrani, a treći štoper bi nam mogao biti lik iz Prve lige FBiH, još uvijek ne bih o imenu.
Bio sam malo i na terenu, al' teško je reći na šta to liči, kad je juče cijeli dan kiša padala. Sa par dana sunca vidjećemo kako izgleda teren. Radnici me uvjeravaju da će to biti odlično. Ja im i vjerujem s obzirom da sam vidio kako temeljno rade, i kako znaju posao. A i ostali tereni koje su oni pravili to potvrđuju.

Bio sam malo i na terenu, al' teško je reći na šta to liči, kad je juče cijeli dan kiša padala. Sa par dana sunca vidjećemo kako izgleda teren. Radnici me uvjeravaju da će to biti odlično. Ja im i vjerujem s obzirom da sam vidio kako temeljno rade, i kako znaju posao. A i ostali tereni koje su oni pravili to potvrđuju.
Evo citam u nezavisnim da je Borac zainteresovan za Lucica..Valjda ce ovih dana biti i nekih dolazaka dodijalo mi vise citati otisao ovaj otisao onaj ma nek krenu dolasci valja polako spremati ekipu ova sezone ce biti haoticna pravo...
Evo kao da isto mislimo na sportdc osvanu skoro pa isti clanak kao sa mojim zapazanjima sto se tice dolazaka igraca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.