FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e ****....najgori izbor....niti je atraktivan niti ista..jedino sto je jaci..barem je bio..e sad bude li ko aalborg ektra po vas...ako ne.. 
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- adnan_nanda
- Kontakt:
mozda smo vise voljeli vidjeti neku atraktivniji klub u sarajevu ali sa ovom ekipom se mozemo i nadat da cemo uci u tu grupnu fazu
Sretno momci.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
joooj, jesam sam se sad iznervirao, zamalo nisam komp oborio na pod, bas kad je trebalo sarajevo meni se ugasi,
prva nam kod kuce...
prva nam kod kuce...
IDEMO U GRUPE, hvala, dovidjenja i prijatno! 
Ma nije ovo lose...Uz malo srece moze se proci....
ostvari se moja zelja 
e sad ide nadigravanje samo ako budu dali pola kao do sada
e sad ide nadigravanje samo ako budu dali pola kao do sada
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- Omerbavarac
- Kontakt:
Protivnik koji se moze pobijediti, steta samo sto prvu utakmicu ne igraju u gostima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobili smo cluj iz rumunije.Oni su prosle sezone pobjedili romu u gostima lige prvaka. PRVU SMO DOMACINI. NEMA PREDAJE SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ja mislim da je ovo najbolja opcija...Znamo svi kako je Cluj bio jak prosle godine,ali bili su i oni Danci i Kiprani,pa sada poispadoše...
Super Protivnik,jak i veoma atraktivan.Što ste zaslužili to ste i dobili
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
ma bit ce opet puno kosevo..sanse su 60:40 za clujVirtu4l je napisao/la:Najgora moguća opcija, prejak, a neatraktivan protivnik.
ma ovo nije klub , ovo je legija stranaca :S 4 brazilca 4 portugalca 3 argentinca , nekakvih indijanaca iz slovačke , obale slonovače , neznam više ni odakle :s
al jbg. može se tamo kvalitetno hordanje organizovati , nije puno daleko ... oko 350km od BG
al jbg. može se tamo kvalitetno hordanje organizovati , nije puno daleko ... oko 350km od BG
Ja sam se nadao Herthi, jer je atraktivan protivnik a bio bi u prilici da gledam i jednu i drugu utakmicu na stadionima al st je tu je..mislim da se sa rumunima moze igrati al tesko proci posto igraju fudbal slican nama al malo bolje..nek je sa srecom bordo momcima
Jeste sretni, trebate sad svi u sedam brace i sadake podijeliti ccc
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Zapamtite da je cluj prosle godine dobio Romu ali najbitnije u tome je da je to bilo PROSLE GODINE.
NIJE TO TAJ TIM.
IDEMO DALJE
NIJE TO TAJ TIM.
IDEMO DALJE
Dobro sto se prva utakmica igra u Sarajevu.
Ma Cluj je kao nas Leotar.. Bljesne jednu sezonu i vise ih nema...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
trci trci pa rumun u ekipi imaju vise stranaca nego prihvatiliste azilanata
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
samo sto je bordo bojeSova je napisao/la:Ovaj Kluz neki rumunski Zeljeznicar![]()
![]()