Kao prvo, cestitke mojoj dragoj BiH! Svaka cast majstori, nemate pojma koliko ste usrecili i ovaj narod kojem stane dah svaki put kad izgubite loptu ili kad se nesto odvija oko naseg gola.
Drugo, utakmica je bila dobra i mislim da smo dobro igrali s obzirom da je bilo par stvari koje smo zabrljali, ali sve u svemu, odlicno. Jeste da me je kostalo zivaca koliko hoces, ali dobro je

Mislim da su neutralni gledaoci uzivali u ovoj utakmici.
Sto se tice golova i napada, ja licno mislim da ovo ni Spanija nebi mogla nesto bolje da odradi. Ne da poredim nas sa Spanijom, vec jednostavno ljudi su se zagradili i nije se moglo proci. Pored toga, vidjeli smo svi kako im je golman branio. Kao sto rece jedan forumas ovde... "Kako to da svaki golman postane Buffon kad igraju protiv nas?" Osim tih premija, svakoj reprezentaciji je cilj i motiv da se dokaze protiv neke jace ekipe kao sto je vecini bilo protiv nas.
Jedina mala zamjerka je bila nasa citava igra nakon sto smo dali gol. Taman kad su se oni otvorili i krenuli na sve ili nista, mi smo se povukli, dok sam se ja nadao da cemo to iskoristiti i da im zavucemo jos jedan gol. Ipak, vazna je pobjeda i to je ono sto se broji. Cestitke i hvala svima od Papeta, igraca, Svabe i NSBIH-u pa do onih koji su pomagali i gurali nasu drzavu da dodjemo do ovoga!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...