Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
samozeljo1987 je napisao/la:Imal' ko jači![]()
??
Skontao Susic gresku iz prve utakmice i meni se svidja ovaj sastav koji ce veceras istrcati na teren...Na golu će stajati Begović, defanzivnu liniju će činiti Mujdža, Bičakčić, Spahić i Salihović. U veznom redu će igrati Pjanić, Rahimić i Lulić, a iza napadača Džeke i Ibiševića svoje mjesto će zauzeti Misimović.
Official?amerosm je napisao/la:Skontao Susic gresku iz prve utakmice i meni se svidja ovaj sastav koji ce veceras istrcati na teren...Na golu će stajati Begović, defanzivnu liniju će činiti Mujdža, Bičakčić, Spahić i Salihović. U veznom redu će igrati Pjanić, Rahimić i Lulić, a iza napadača Džeke i Ibiševića svoje mjesto će zauzeti Misimović.
Xamerosm je napisao/la:Skontao Susic gresku iz prve utakmice i meni se svidja ovaj sastav koji ce veceras istrcati na teren...Na golu će stajati Begović, defanzivnu liniju će činiti Mujdža, Bičakčić, Spahić i Salihović. U veznom redu će igrati Pjanić, Rahimić i Lulić, a iza napadača Džeke i Ibiševića svoje mjesto će zauzeti Misimović.
Opet ti ovo nece hehe.iphone je napisao/la: pris 2011
neznam kako tosu moji privatni snimci iz parizaterabajt je napisao/la:Opet ti ovo nece hehe.iphone je napisao/la: pris 2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.