Rece ja vama da je neozibljno uci u ovako zahtjevnu sezonu sa jednim kvalitetnim napadacem. Barios je ipak ozbiljnije povrjedjen i nece ga biti na pocetku sezone. Vjerovatno ce nakon oporavka biti potrebno dadatno vrijeme da se vrati u formu. Sada Dortmund zavisi o Levandovskom koji jos uvijek nije pokazao potreban kvalitet za Dortmundove ambicije. Postoji sansa da ce zablistati, al' se meni ne cini previse realnom. On je igrac koji jednu utakmicu odigra dosta dobro pa ga narednih nekoliko nema ni na mapi. U neku ruku je dobro sto se Barios povrjedio sada, jer je Klop moci procjeniti da li se moze pouzdati u Levandovskog kada nema Bariosa. Koliko znam, prelazni rok u Svabiji traje do kraja avgusta, sto znaci da Dortmund ima sansu dovesti napadaca ako se Levandovski ne pokaze dobro u prve 2-3 utakmice.
Dortmund je lijepo zaradio u prosloj sezoni, zaradit ce i u ovoj igrajuci Ligu prvaka,.. Ne mogu vjerovati da ne mogu izdvojiti 15 miliona ojra za jednog kvalitetnog napadaca.
Volio bih da Dortmund pobjedi veceras, al' u to nisam uopste siguran. Sigurno su favoriti, al' meni nesto mirise na X. Na kladioni cu odigrati X (3.90), a nece mi biti krivo ako padnem na Dortmundu (samo da ne bude dvica

).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.