Zahvale Her Žiki na tiketu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Haj' sve al' što si dobitak sakrio?sportista123456789 je napisao/la:Solidno duplanjeZahvale Her Žiki na tiketu
Uložio markuDrustveniParazit je napisao/la:Haj' sve al' što si dobitak sakrio?sportista123456789 je napisao/la:Solidno duplanjeZahvale Her Žiki na tiketu
Ma 32 markice, ipak slike dobitnih tiketa a ne dobitakaDrustveniParazit je napisao/la:Haj' sve al' što si dobitak sakrio?sportista123456789 je napisao/la:Solidno duplanjeZahvale Her Žiki na tiketu
Nebitno da je deset feningi ne vidim razlog da krije dobitak.reLo je napisao/la:
Uložio marku
sportista123456789 je napisao/la: Ma 32 markice, ipak slike dobitnih tiketa a ne dobitaka
Mog'o bi i bez kocke i bez kafe ostati ako tako nastaviš.uNbx je napisao/la:Nakacit ce ti se na novcanik ako mu kazes
Veceras dodje nekakva rodbina i donesose kocku i kafu, kontam vidi ga, vec poceo slat hedije preko moje familije...DrustveniParazit je napisao/la:
Mog'o bi i bez kocke i bez kafe ostati ako tako nastaviš.
Čuj to? Meni rekli da će tek sutra dolazit.uNbx je napisao/la:Veceras dodje nekakva rodbina i donesose kocku i kafu, kontam vidi ga, vec poceo slat hedije preko moje familije...DrustveniParazit je napisao/la:
Mog'o bi i bez kocke i bez kafe ostati ako tako nastaviš.
zgmiky je napisao/la:
mogao sam yebačku lovu uzeti, na svim promašenim falio jedan gol
Dobar,Scof1eld je napisao/la:opala jos jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.