Pre dva dana u pres centru sportskog drustva Crvena Zvezda odrzan je svecani koktel povodom osvajanja 600. trofeja u istoriji Crvene Zvezde.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Kriza identiteta, abraoolyo je napisao/la:Preimenujte nam temu
Znachi, Zvezda ce i sledece sezone igrati KSL da osvoji titulu nakon 18 godina, uprkos tome shto su je osvojili oveDANTES je napisao/la:Fegeltija bio u pravu čitavo vrijeme... otvorite novu temu... ovu preimenujte u FMP
Kao da nisu igrali 2x, neDANTES je napisao/la:ma jok.. yebo pravila i zakone... ko bi gledao fmp u EL
Sto se tice Bayerna dosli Alex Renfroe i Maxi Kleber, a otisli Robin Benzing i Lucca Staiger.dscile je napisao/la:Po meni, najteza grupa ove godine.. Nadao sam se da cemo upasti u B grupu, ali ajde, kako je tako je.
Sto rece momak, bice borba sa Bayernom za cetvrto mjesto.. a nadam se da ce oni odraditi selekciju igraca kao i prosle sezone. Svakako je rano spekulisati ko ce biti u kakvoj poziciji za prolazak dalje, kada ni rosteri jos nisu popunjeni. Jedino je jasno da su Fener i Real sigurni.
Bas me zanima kakva je situacija sa sastavima timova Bayerna i Strazbura.. tj ko je do sada otisao, a ko ostao.
Ethel je napisao/la:Sto se tice Bayerna dosli Alex Renfroe i Maxi Kleber, a otisli Robin Benzing i Lucca Staiger.dscile je napisao/la:Po meni, najteza grupa ove godine.. Nadao sam se da cemo upasti u B grupu, ali ajde, kako je tako je.
Sto rece momak, bice borba sa Bayernom za cetvrto mjesto.. a nadam se da ce oni odraditi selekciju igraca kao i prosle sezone. Svakako je rano spekulisati ko ce biti u kakvoj poziciji za prolazak dalje, kada ni rosteri jos nisu popunjeni. Jedino je jasno da su Fener i Real sigurni.
Bas me zanima kakva je situacija sa sastavima timova Bayerna i Strazbura.. tj ko je do sada otisao, a ko ostao.
Za Strasbourg dosli Kyle Weems i Rodrigue Beaubois a otisao Ali Traore.
$ све ? $ ? " за трансфере " у " се " & Црвена $ ? " ' $ ' & " се $ $ ? " % $ ?. & " ? сезоне, & " по % ", у $ су се ? & ? са $ $ " " & су се ? & ". ", у $ ' & Црвена $ ? ¥ је са % $ ' ". Овог пута $ " Црвене $ „$“ ". % ' $ " & ? " ? ?.
? ' " " $ је Црвена $ ? ' " трофеја у " " у " ? ? ' ", а $ је $ ? у " у $ $ сезоне ? " ¥ & на $ ". &, " ' " $ $ у " $ " ? & " " су " " у ? ? пажњу " " " ? Европе. На то ' & ", јер је то $ ? $ у $.
" ? " ? за " црвено-? $ ' ' је ? ствар " на то $ јавност & $ се ". ", " & " & $ $ јасно $ су ? " ? $ " " са $, а $ - све ? трансфере & Црвена $ " на ? ", не ' $, " то у $ са ? ?.
& Црвена $ ? " - " на " " " ? & " овог ", а јавност - о " ", & " $ $, " ? %.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.