Tako sam cuo,al hajd i ja se nadam da nije tacno.Vidim da ga nema na spisku za sutrasnje okupljanje juniora pa mi jos sumnjivije jer je Kelecevic na spisku.TaRgEt_ je napisao/la:Cuj nece Predic da igra za nas moze on reci da nece ako je istina naravno , ali ne moze igrati za druge dok se KS BIH ne potpise i da mu izlazno pismo jer je nastupao za nas .
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Aha,moja greskasamson je napisao/la:Za ove sto si ih spomenuo znam, zato ih nisam nabrajao. I Tunovica su pokusali uzeti ali je mali rekao da nema sanse. I to iz prve, hladno, kako mi je receno .. Fino.Lotus je napisao/la:Tunovic je pozvan za sutrasnje okupljanje u Sa.Od ostalih "Slovenaca" pozvani su Polutak,Lulic i Stipanovic.Na proslom su bili Lazic i Sulejmanovic

Znam da trenira za KK Grosuplje, manji klub tako da su informacije malo sturije jer je Grosuplje selce .. Cak mislim da je jos uvijek van terena. Nisam siguran ..
Ne znam da li se vec pisalo,imam informaciju da Vrabac ide u Bamberg.
Ako je pisalo sorry.
Ako je pisalo sorry.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ta informacija je stara vec 2-3 mjeseca...
Ali nema veze i da se pisalo..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
A onda izvinjenje,posto vidim da ovdje ozbiljno pisete i dosta se razumijete u kosarku.neno#4 je napisao/la:Ta informacija je stara vec 2-3 mjeseca...
Ovo sam procitao,od ovog tipa Chris Mathieu ,nemam pojma ko je tip,ali frajer prica bosanski,interesuje se za BIH,djeca mu nose dresove BH reprezentativaca

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Taj ti lik radi za stranicu http://www.eurobasket.com" onclick="window.open(this.href);return false; i objavljuje sve vijesti vezane za BH kosarku, amerikanac ali strasno voli BiHemir79 je napisao/la:A onda izvinjenje,posto vidim da ovdje ozbiljno pisete i dosta se razumijete u kosarku.neno#4 je napisao/la:Ta informacija je stara vec 2-3 mjeseca...
Ovo sam procitao,od ovog tipa Chris Mathieu ,nemam pojma ko je tip,ali frajer prica bosanski,interesuje se za BIH,djeca mu nose dresove BH reprezentativaca,i u nekim je valjda kosarkaskim vodama.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Chris je cesto bio u Skenderiji i gledao Bosnu...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ima li on neki drugi "posao" osim sto radi za eurobasket.com?neno#4 je napisao/la:Chris je cesto bio u Skenderiji i gledao Bosnu...
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Poslali su Vrabca na posudbu u Travnik(A2 liga) do kraja sezone kao i Adi Zahiragica i jos jednog igracaemir79 je napisao/la:Ne znam da li se vec pisalo,imam informaciju da Vrabac ide u Bamberg.
Ako je pisalo sorry.
Zasto Vrapca poslati na posudbu u A2?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nemam pojma?To sam jucer procitao u sport(avaz)neno#4 je napisao/la:Zasto Vrapca poslati na posudbu u A2?
vrabac ce da igra na dovjnu licencu ne sirite dezinformacije
Ne znam zasto. Po meni to nije nikakva odluka. Da je posudjen negdje da igra Ligu 12, ok. Ali rang nize. Nestvarno.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Slatinash_7
- Kontakt:
to platio Senad Bingo da Sloboda koja je u raspadu udje u prvu liguneno#4 je napisao/la:Ne znam zasto. Po meni to nije nikakva odluka. Da je posudjen negdje da igra Ligu 12, ok. Ali rang nize. Nestvarno.

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fakat ne vidim razlog da se takvo nesto radi. Saljes ga u A2 ligu da se razvija? Hajde da nema minutazu kao Zahiragic pa uredu. Mozda se novinar Avaza preracunao

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Atic signed a contract with BC Cedevita! After parting with Bosnian Basketball phenom Jusuf Nurkic Cedevita signed another Bosnian prospect Edin Atic who briefly played with Real Madrid last season. It appears he will be with the team when they play in the next leg of the NIJT tournament later this month in Serbia.
Adin Vrabac loaned to BC Travnik! In an unusual move Adin Vrabac has been loaned to team BC Travnik, this maybe short lived however, as he is rumored to be signing with Brose basket Bamberg.
Adin Vrabac loaned to BC Travnik! In an unusual move Adin Vrabac has been loaned to team BC Travnik, this maybe short lived however, as he is rumored to be signing with Brose basket Bamberg.
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
sa koje je ovo stranice ?Martex je napisao/la:Atic signed a contract with BC Cedevita! After parting with Bosnian Basketball phenom Jusuf Nurkic Cedevita signed another Bosnian prospect Edin Atic who briefly played with Real Madrid last season. It appears he will be with the team when they play in the next leg of the NIJT tournament later this month in Serbia.
http://www.eurobasket.com" onclick="window.open(this.href);return false;Muumii je napisao/la:sa koje je ovo stranice ?Martex je napisao/la:Atic signed a contract with BC Cedevita! After parting with Bosnian Basketball phenom Jusuf Nurkic Cedevita signed another Bosnian prospect Edin Atic who briefly played with Real Madrid last season. It appears he will be with the team when they play in the next leg of the NIJT tournament later this month in Serbia.
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
hvalaMartex je napisao/la:http://www.eurobasket.com" onclick="window.open(this.href);return false;Muumii je napisao/la:sa koje je ovo stranice ?Martex je napisao/la:Atic signed a contract with BC Cedevita! After parting with Bosnian Basketball phenom Jusuf Nurkic Cedevita signed another Bosnian prospect Edin Atic who briefly played with Real Madrid last season. It appears he will be with the team when they play in the next leg of the NIJT tournament later this month in Serbia.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.