GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 25 avg 2011, 23:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Real dolazi u Zagreb ljudi moji. S Ajaxom se možemo nositi eventualno s Lyonom u Maksimiru ako nas Lovren bude darivao
drug moj tebi malo vrucina ovih dana opalila :D s ajaxom? ajax ima mlad tim, eriksen, de jong, de wiel, lukoki, sulejmani, da se ne lazemo i oni su kvalitetniji od dinama ;) lovren darivao? pa on je profesionalac, nije to kantolna liga pa se prave familijarni ustupci :lol: :lol: on prima platu od 30 000 eura + premije :D skupite mu godisnju platu i onda ce vam sigurno napraviti vise "darivanja" :lol: :lol: :lol: ja ne mogu da vjerujem koliko ste vi "ozbiljni" :lol: :lol:
tek bi se vidjelo koliko smo 'ozbiljni' da smo odmah pali nicice na koljena...al tome se samo nadat mozes, ja  
vjerujem u Dinamo dok ikakve sanse za prolaz ima, a isto tako vjeruje i svaki pravi navijac...realno je rec da 
je teren ravan, lopta okrugla i sve je moguce...jel malo pratis ovaj nogomet? jesil mozda gledao Partizana
 maloprije?...e to sto su im napravili Irci u Beogradu sigurno se nebi desilo da su izasli na JNA i naguzili se...
tako je Dinamo otpisan i prije par sezona kad nam je ekipa bila puno slabija, a Ajax sa nezamjenjivim Suarezom, 
 jos im je i golman sad otisao...ne kazem ja da cemo mi sviju devastirat, al pobijedit nekog ocemo, Lyon
i Ajax realno kuci, mozda i na strani ako se Sammir razmase...a Lovren moze 'darivat' na samo njemu svojstven 
nacin, ne znam jesil ga kad gledao, on je bas onaj igrac koji najvise 'dariva', ne namjerno, nego decka 
jednostavno ne ide

raWzy
Kontakt:

Post Postao/la raWzy » 26 avg 2011, 00:10

jel možda otprilike znate koliko će koštat karte za utakmicu dinamo-real??...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 avg 2011, 00:10

raWzy je napisao/la:jel možda otprilike znate koliko će koštat karte za utakmicu dinamo-real??...
sigurno nece vise biti po kunu :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 avg 2011, 00:11

raWzy je napisao/la:jel možda otprilike znate koliko će koštat karte za utakmicu dinamo-real??...
Vjerovatno nece biti jeftino, 15 eura minimalno. (mozda grjesim)

Ipak je to Real, jos im treba udariti cjenu za TV prijenos + sponzori, ima da Dinamo profitira.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 26 avg 2011, 00:15

ako nista suknuli ste hajduku oni platili barsi kofer para ovi dosli u "polu" sastavu a vama dolazi hebeni real madrid u vjerovatno najjacoj postavi a jos cete profitirati

svaka cast ;)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 26 avg 2011, 00:16

Cijene ulaznica za utakmicu između Hajduka i Barcelone kretale su se od 300 do 2.500 kuna.

Čisto sumnjam da će na Maksimiru bit ispod stoje KM.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 26 avg 2011, 01:53

Jurčić: 'Ne pijem, ne drogiram se, dosadan sam tip! Ne cijene me, ali time je moja pobjeda veća...'

'A ti što sad pričaju trebalo je ovako ili onako, briga me. Koda nas je uvijek isto, kad je dobro zaslužan je neki igrač ili netko treći, a kad ne valja onda je kriv trener. Nije fer'

Zvali smo ga u srijedu više od četiri sata, nije se javljao. A nije tip koji se neće javiti. Onda se javio i objasnio:

- Oprostite, cijeli dan pričam na mobitel, ljudi zovu, ne prestaje zvoniti. Presretan sam - osjetila se radost u glasu Krune Jurčića, nasmijao se i kad smo mu spomenuli da je njegov razgovor s novinarom HTV-a nakon utakmice jedan od hitova na Youtubeu.

Novinar mu je čestitao, a onda se upitao treba li mu čestitati nakon loše utakmice, što je Jurčića vidno naljutilo.

- Ma dobro, nema veze, to je kod nas tako, samo kod nas nakon ovakvog uspjeha postoji neki “ali” - rekao je Jurčić.

Mnogi ljudi su mu bili spremni odmah poslije Malmöa pokazati palac dolje, međutim, preživio je.

- Čekali su me neki, čekali, ali nisu dočekali. Nikad nisam imao bonusa, nisu me cijenili, ali time je moja pobjeda još i veća. Sretan sam, presretan, doista uživam u ovim trenucima. Napravio sam, kao i momčad, čudo, ja to tako gledam, ne zanimaju me ti koji čekaju svaki moj krivi korak. Nikad nisam bio ljubimac, nisam popularan, tako će uvijek biti. Ne pijem, ne drogiram se, dosadan sam obiteljski tip koji živi nogomet i pomirio sam se da nikad i neću biti popularan. Ali sam ponosan na ovo što sam napravio. Da sad opet vodim utakmicu, sve bih napravio isto, ništa ne bih mijenjao. Uostalom, što mijenjati, pa ja sam u igru morao uvesti igrače od 17 i 18 godina, u takvoj utakmici. Nisam imao druga rješenja, znam da sam napravio apsolutno sve što je bilo u mojoj moći. Imali smo tri zicera, da smo zabili jedan... Ne vidim nijedan detalj koji sam ja skrivio, ponosan sam na sebe, napravio sam stvarno čudo, pa mi smo u Ligi prvaka. A ti što sad pričaju trebalo je ovako ili onako, briga me. Koda nas je uvijek isto, kad je dobro zaslužan je neki igrač ili netko treći, a kad ne valja onda je kriv trener. Nije pošteno - bio je vrlo odlučan i konkretan Jurčić.

Da nije uspio, da je ispao...

- Što onda? Pa vjerojatno bi me ti koji me čekaju ipak dočekali - rekao je slikovito, svakome jasno.

Znači, svi su ciljevi ispunjeni, nema imperativa trećeg mjesta ili barem kojeg boda?

- Imam samo jednu želju, da moji igrači i ja uživamo, da igramo rasterećeno i usput liječimo te svoje dječje bolesti. Bit ćemo prvi koji će ih liječiti u Ligi prvaka, to dosad nije bio običaj, zar ne? Znam da će sad opet biti pritisaka, omči oko vrata, pojavit će se neki imperativi, međutim, ja samo želim da mi uživamo, imamo veliki privilegij. I nemam neku posebnu želju za ždrijeb u četvrtak, svejedno mi je.

Ali, bilo bi lijepo na Maksimiru susresti idola, Josea Mourinha?

- A dobro, bi, svakako. Da se slikam s njim, ha, ha. To bi bilo lijepo, volio bih.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 avg 2011, 01:59

Elegant je napisao/la: Vjerovatno nece biti jeftino, 15 eura minimalno. (mozda grjesim)
jesi li svjestan koga ides gledati za recimo ako bude po tebi 15 eura.. kako mozes reci da to nije jeftino :?
ser del barça es el millor que hi ha !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 avg 2011, 02:20

Neznam koliko ce sad biti ali sjecam se zadnje ozbiljne tekme (protiv Werdera) tad sam zapad platio 100 kuna, mozda sad bude nesto vise ipak je ovo liga prvaka. Ja mislim da bi zapad moga bit 150, Sjever 60 a Istok 90...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 avg 2011, 02:31

Scof1eld je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Vjerovatno nece biti jeftino, 15 eura minimalno. (mozda grjesim)
jesi li svjestan koga ides gledati za recimo ako bude po tebi 15 eura.. kako mozes reci da to nije jeftino :?
mislim da je partizan stavljao 30 eura ...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 avg 2011, 02:34

mirza_9 je napisao/la:
Cijene ulaznica za utakmicu između Hajduka i Barcelone kretale su se od 300 do 2.500 kuna.

Čisto sumnjam da će na Maksimiru bit ispod stoje KM.
al je hajduk placao barc. dva miliona pa mozda zbog toga , dok real mora doci djabe :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 avg 2011, 03:01

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Real dolazi u Zagreb ljudi moji. S Ajaxom se možemo nositi eventualno s Lyonom u Maksimiru ako nas Lovren bude darivao
drug moj tebi malo vrucina ovih dana opalila :D s ajaxom? ajax ima mlad tim, eriksen, de jong, de wiel, lukoki, sulejmani, da se ne lazemo i oni su kvalitetniji od dinama ;) lovren darivao? pa on je profesionalac, nije to kantolna liga pa se prave familijarni ustupci :lol: :lol: on prima platu od 30 000 eura + premije :D skupite mu godisnju platu i onda ce vam sigurno napraviti vise "darivanja" :lol: :lol: :lol: ja ne mogu da vjerujem koliko ste vi "ozbiljni" :lol: :lol:
tek bi se vidjelo koliko smo 'ozbiljni' da smo odmah pali nicice na koljena...al tome se samo nadat mozes, ja  
vjerujem u Dinamo dok ikakve sanse za prolaz ima, a isto tako vjeruje i svaki pravi navijac...realno je rec da 
je teren ravan, lopta okrugla i sve je moguce...jel malo pratis ovaj nogomet? jesil mozda gledao Partizana
 maloprije?...e to sto su im napravili Irci u Beogradu sigurno se nebi desilo da su izasli na JNA i naguzili se...
tako je Dinamo otpisan i prije par sezona kad nam je ekipa bila puno slabija, a Ajax sa nezamjenjivim Suarezom, 
 jos im je i golman sad otisao...ne kazem ja da cemo mi sviju devastirat, al pobijedit nekog ocemo, Lyon
i Ajax realno kuci, mozda i na strani ako se Sammir razmase...a Lovren moze 'darivat' na samo njemu svojstven 
nacin, ne znam jesil ga kad gledao, on je bas onaj igrac koji najvise 'dariva', ne namjerno, nego decka 
jednostavno ne ide
baksuz igrac sto se tice lovrena, rodjen u zenici, meni drago sto pandza igra kod nas nego on :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 avg 2011, 11:06

karte ce bit vjerovatno 50 sjever, 100 istok, 150 zapad...ako jug il dio juga bude u fokusu mozda bude 40kn...
i karte ce bit iste za sve utakmice, nema nikakve veze jel dolazi Real il Ajax...a sve sluzbeno cemo saznat iduci 
tjedan, navode na sluzbenoj stranici kluba

raWzy
Kontakt:

Post Postao/la raWzy » 26 avg 2011, 12:34

a kad karte izlaze u prodaju??

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 avg 2011, 13:48

raWzy je napisao/la:a kad karte izlaze u prodaju??
vjerovatno ponedjeljkom, a da se igra iduci utorak/srijedu...znaci 10tak dana prije utakmice

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 15:46

Dinamo je moze se reci imao itekakve srece u zrebu.Mozda to glupo odzvanja u usima kada se cuju imena Reala,Lyona,Ajaxa,ali tako je.Jer realno gledajuci u sva tri prva sesira svi su jaci od Dinama,eventualno da su jednaki sa Bateom,ali i to,tamo vamo,i nisu toliko atraktivni.Ovako dolaze tri izuzetno,izuzetno atraktivna protivnika,Maksimir pun,prihodi su tu,sponzorstvo je tu,TV para,reklame u toku prenosa,sve sto dolazi u to,i Dinamo ce biti mnogo mnogo u plusu,mnogo vise nego sto je bio Partizan prosle sezone.
Fudbalski od Dinama ne mozemo preterano ocekivati,zagrizeni navijaci se svakako mogu nadati,to im niko ne moze oduzeti,ali za Dinamo ce premija biti ako osvoje neka 2-3 boda u ovoj grupi.Pobede tesko da ce imati,eventualno da probaju Ajaxa okinuti na Maksimiru ali tesko,veoma tesko.Mozda da je neki drugi trener tu,a ne Juricic i njegova filozofija igre da bi mozda i mogla biti neka pobeda,ali ovako tesko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 avg 2011, 17:56

Ja se samo bojim debakla protiv Reala, nadam se da nas nece nakantat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 18:15

cijene ulaznica su vam (nije potvrđeno): sjever 50 kuna, istoka 100 kuna, zapad 200 kuna, jug je za gostujuće navijače. da bi dobili cifru u markama podjelite sa 4.
pošto će biti velika navala ako želite do ulaznice trebati ćete doći u zagreb na dan prodaje rano ujutro i čekati barem 4-5h. protiv malmoa ljudi su čekali i 7h. biti će vjerovatno i prodaja preko oglasa ali cijena će sigurno biti barem 3-4 puna veća.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 26 avg 2011, 19:15

evo jedna parodija u vezi Real-Dinamo :D
http://captiongenerator.com/48/Hitler-s ... I.facebook

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 26 avg 2011, 20:12

Devil je napisao/la:Dinamo je moze se reci imao itekakve srece u zrebu.Mozda to glupo odzvanja u usima kada se cuju imena Reala,Lyona,Ajaxa,ali tako je.Jer realno gledajuci u sva tri prva sesira svi su jaci od Dinama,eventualno da su jednaki sa Bateom,ali i to,tamo vamo,i nisu toliko atraktivni.Ovako dolaze tri izuzetno,izuzetno atraktivna protivnika,Maksimir pun,prihodi su tu,sponzorstvo je tu,TV para,reklame u toku prenosa,sve sto dolazi u to,i Dinamo ce biti mnogo mnogo u plusu,mnogo vise nego sto je bio Partizan prosle sezone.
Fudbalski od Dinama ne mozemo preterano ocekivati,zagrizeni navijaci se svakako mogu nadati,to im niko ne moze oduzeti,ali za Dinamo ce premija biti ako osvoje neka 2-3 boda u ovoj grupi.Pobede tesko da ce imati,eventualno da probaju Ajaxa okinuti na Maksimiru ali tesko,veoma tesko.Mozda da je neki drugi trener tu,a ne Juricic i njegova filozofija igre da bi mozda i mogla biti neka pobeda,ali ovako tesko.
Svaka cast Dinamu na ulazku u LP.....cestitam vam kao Hajdukovac........ali navijaci se netrebaju ništa konkretno nadat da ce Dinamo nesto napravit u LP ove sezone.....po meni Real Madrid ce osvojit grupu,a Lyon i Ajax ce se zestoko do posljednjega kola borit za 2.mjesto na tablici a Dinamovi igraci i navijaci neka uživaju u najboljem klubskom natjecanju na svijetu.....bilo bi lijepo da Dinamo bar uzme neke bodove...ako ne u gostima bar da proba kod kuće nesto napravit protiv Ajaxa ili Lyona.....ali vrlo tesko.Ajax se je preporodio od kada ih je prošle sezone preuzeo Frank De Boer....to su potvrdili osvajanjem naslova prvaka države.Evo danas malo citam po Hrvatskim portalima kako se svi oslanjaju na utakmice bas protiv Ajaxa......di se piše da bi ih mogli ponovno dobit u Amsterdamu........moje je mišljenje da ce ove sezone Dinamo vidjet kakav je Ajax....jer oni imaju jednu fenomenalnu ekipu koja bi mogla cak i proć dalje skupinu LP....jer svi se nadaju tome da je Ajax oslabljen odlaskom Suareza,De Zeuwaa i Stekelenburga.....ali mogu rec da se varaju jer Ajax se je jako dobro pojacao ove sezone,a to ce i sami Dinamovci vidjeti kad budu igrali protiv njih.......za Lyon mogu rec ekipa koja svake sezone napravi dobar rezultat u LP a to se pokazuje u zadnji par sezona.....polufinala,4-finala,8-finala LP tako da ce Lyon na njima lako uzet dvije pobjede......za Real netrebam ništa konkretno govorit.....dvije lagane pobjede i uzimanje 6 bodova......ipak je to Real Madrid..... :D :D :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.