tek bi se vidjelo koliko smo 'ozbiljni' da smo odmah pali nicice na koljena...al tome se samo nadat mozes, jaBosniacum Lilium je napisao/la:drug moj tebi malo vrucina ovih dana opalilaTed Mosby je napisao/la:Real dolazi u Zagreb ljudi moji. S Ajaxom se možemo nositi eventualno s Lyonom u Maksimiru ako nas Lovren bude darivaos ajaxom? ajax ima mlad tim, eriksen, de jong, de wiel, lukoki, sulejmani, da se ne lazemo i oni su kvalitetniji od dinama
lovren darivao? pa on je profesionalac, nije to kantolna liga pa se prave familijarni ustupci
![]()
on prima platu od 30 000 eura + premije
skupite mu godisnju platu i onda ce vam sigurno napraviti vise "darivanja"
![]()
![]()
ja ne mogu da vjerujem koliko ste vi "ozbiljni"
![]()
vjerujem u Dinamo dok ikakve sanse za prolaz ima, a isto tako vjeruje i svaki pravi navijac...realno je rec da
je teren ravan, lopta okrugla i sve je moguce...jel malo pratis ovaj nogomet? jesil mozda gledao Partizana
maloprije?...e to sto su im napravili Irci u Beogradu sigurno se nebi desilo da su izasli na JNA i naguzili se...
tako je Dinamo otpisan i prije par sezona kad nam je ekipa bila puno slabija, a Ajax sa nezamjenjivim Suarezom,
jos im je i golman sad otisao...ne kazem ja da cemo mi sviju devastirat, al pobijedit nekog ocemo, Lyon
i Ajax realno kuci, mozda i na strani ako se Sammir razmase...a Lovren moze 'darivat' na samo njemu svojstven
nacin, ne znam jesil ga kad gledao, on je bas onaj igrac koji najvise 'dariva', ne namjerno, nego decka
jednostavno ne ide