Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Die Mannschaft sa engleskim sub: https://mega.co.nz/#!8I5lFZra!cJuLx0puI ... 06KuujTSCA
Toni Kroos njemački fudbaler godine. I više nego zaslužena titula za najboljeg svjetskog veznjaka.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jel to nas (Bajernovce) prc.. malo?Clutch je napisao/la:Toni Kroos njemački fudbaler godine. I više nego zaslužena titula za najboljeg svjetskog veznjaka.

nemuamerc je napisao/la:Jel to nas (Bajernovce) prc.. malo?Clutch je napisao/la:Toni Kroos njemački fudbaler godine. I više nego zaslužena titula za najboljeg svjetskog veznjaka.

Kontam da je ovo prikladna tema za napisati takvo nešto, to je sve.
Imao je fenomenalnu sezonu, bio je nosilac njemačke igre na WC i ponajbolji igrač tamo. Drago mi je da su fanovi to prepoznali i zasluženo ga nagradili.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sad ce ispasti da je zbog ljubomore,ali njemacki fudbaler godine je Neuer (biran od strane strucnjaka i novinara).Clutch je napisao/la:Toni Kroos njemački fudbaler godine. I više nego zaslužena titula za najboljeg svjetskog veznjaka.
Kroos je najbolji igrac njemacke reprezentacije prema izboru navijaca,u tom glasanju moze ucestvovati bilo ko,samo da ode na stranicu dfba i klikne na nekog iz reprezentacije.
Ono sto je mene iznenadilo jeste da je iza Kroosa bio Klose i razlika je bila u 2-3 %.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Low proglasen za trenera godine. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sasvim očekivano i zasluženo. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Omerbavarac je napisao/la:Low proglasen za trenera godine.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma neka je nagrada otisla u Njemacku pa makar to bilo i nezasluzeno.adnan24 je napisao/la:Pored zivog Simeone-a
![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Po čemu je to Simeone zaslužio nagradu.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
http://www.footyheadlines.com/2015/03/n ... plier.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se Merkelova službeno bude vozala u Cadillacu možda i bude nešto od ovoga.
Al' opet, ko zna, Nike je od Adidasa u proteklom periodu dobro fasov'o na tržištu, pa su Ameri odlučili da gađaju u sridu.
Ako se Merkelova službeno bude vozala u Cadillacu možda i bude nešto od ovoga.

Al' opet, ko zna, Nike je od Adidasa u proteklom periodu dobro fasov'o na tržištu, pa su Ameri odlučili da gađaju u sridu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
To mi nekako nemoguće zvući jer kad ti netko spomene adidas odmah pomisliš na Elf....
A ostaje da vidimo ništa nije nemoguće,jer zadnje provjene dobavljača velikih klubova govore da tko više ponudi pravi dresove... ali bi bilo čudno....Ali koliko su paprike dali Francuzima za očekivati je da budu toliko a i više ponudili Elfu, sad jer to adidas može pratit ostaje da vidimo
adidas je popušio reprezentaciju Francuske i uzeli ju ameri a od sljedeće sezone ameri popušili Juventus i šta ih naravno najviše boli Manchester utd, pa sad žele vratiti s kamatama. ....sigurno bude sljedeći ugovor puno bogatiji za Elf neovisno tko će biti dobavljač....
A ostaje da vidimo ništa nije nemoguće,jer zadnje provjene dobavljača velikih klubova govore da tko više ponudi pravi dresove... ali bi bilo čudno....Ali koliko su paprike dali Francuzima za očekivati je da budu toliko a i više ponudili Elfu, sad jer to adidas može pratit ostaje da vidimo
adidas je popušio reprezentaciju Francuske i uzeli ju ameri a od sljedeće sezone ameri popušili Juventus i šta ih naravno najviše boli Manchester utd, pa sad žele vratiti s kamatama. ....sigurno bude sljedeći ugovor puno bogatiji za Elf neovisno tko će biti dobavljač....
Pa naravno da će podebljat, zato se i diže dreka. A imaju i od čega, preklanjski profit im je bio 787 milja ojra.
U kambodži, pakistanu itd. im rade za 80 dolara mjesečno.
U kambodži, pakistanu itd. im rade za 80 dolara mjesečno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Joachim Löw produzio ugovor do 2018 godine.

- samo_lijevo
- Kontakt:
@Pale, vrijeme je da Herrmann dobije poziv !? Zasluzio je poziv dobrim partijama u zadnje vrijeme.
Po meni bi isto trebao na spisak Horn i Meyer.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:@Pale, vrijeme je da Herrmann dobije poziv !? Zasluzio je poziv dobrim partijama u zadnje vrijeme.
Ovaj momak sa mog avatara je zaslužio poziv prije svih (novih i novijih kandidata za elf). Sezonama već je konstantan u formi, i to u dosta dobroj. A i igra na pozicijama na kojima je Elfu potrebno i malo osvježenja. Prošao je kroz sve omladinske selekcije i u svakoj bio jedan od važnijih čimbenika...
Tony je neupitno zaslužio šansu jer niti Ginter, Durm, Rudiger a bome ni Mustafi nisu bolji od njega. Ne zaboravimo da Jantsckhe igra sve pozicije u zadnjoj liniji a i može solidno odigrati i zadnjeg veznog.
I Herrmann bi mogao ali opet Low tu ima kudikamo bolji/širi izbor nego li u defanzivi. Ne bi bilo nezasluženo da ga se nagradi na dobrim partijama i da prilika u nekoj prijateljskoj utakmici. Po meni jer svakako fer da ga pozove prije Podolskog (ili Schurrlea) ali Poldi je stari Jogijev pajdo i već po novinama prdi da će ga sigurno zvati.
Agieren statt reagieren
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa kako cu zaboraviti na Podolskog, valja ga ponovo gledati u elfu. kuknjava kuknjava kuknjava
Nekako i razumijem kada Ibisevic, Hajrovic i slicni dobivaju poziv iako ne vide terena po pola godine, jednostavno nemas adekvatnu rezervu, ali ne mogu svariti pozive za princa Poldija.
Nekako i razumijem kada Ibisevic, Hajrovic i slicni dobivaju poziv iako ne vide terena po pola godine, jednostavno nemas adekvatnu rezervu, ali ne mogu svariti pozive za princa Poldija.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
- Kontakt:
Steta sto Löw nije imao hrabrosti da isproba Korba i Jantschke-a na poziciji desnog beka u ove dvije utakmice...Das komplette Aufgebot:
Tor: Manuel Neuer (Bayern München), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Abwehr: Holger Badstuber (Bayern München), Jerome Boateng (Bayern München), Jonas Hector (1. FC Köln), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (FC Valencia), Sebastian Rudy (1899 Hoffenheim)
Mittelfeld: Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (FC Arsenal), Lukas Podolski (Inter Mailand), Marco Reus (Borussia Dortmund), André Schürrle (VfL Wolfsburg), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)
Angriff: Mario Götze (Bayern München), Max Kruse (Borussia Mönchengladbach)
Po meni sto bi se reklo alibi spisak gdje boldirani igraci trenutno nemaju sta traziti u Elf-u.
Podolskog donekle mogu i razumjeti zbog starih zasluga, ali da i dalje forsiraju Weidenfellera pored MATS-a, Leno-a i Horna je

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.