Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
A ko će snositi odgovornost, što ti momci nisu dobili šansu u svom klubu?
Zna li neko kako su danas igrali Olimpic-Unis?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nisu igraliMancini je napisao/la:Zna li neko kako su danas igrali Olimpic-Unis?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako si zelio da ispadnes glup,uspio si no sikiriki .deset je napisao/la:A ko će snositi odgovornost, što ti momci nisu dobili šansu u svom klubu?
Čuj ko ce snositi odgovornost

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Niti ce zeljo platiti olimpicu niti olimpic zelji
bilo kakve naknade.

navedi mi samo jedan razlog radi kojeg vi necete platitiherbion je napisao/la:Niti ce zeljo platiti olimpicu niti olimpic zeljibilo kakve naknade.
Za Duraka zeljo je naplatio od Frajburga 75 000 eurica,dosao cistih papira iz Njemacke u Olimpic,Pljevljak i Brkovic imaju amaterske ugovore kao i Pehilj u zelji.Jucer ja pitao i dobio odgovor u klubu.
platio je frajburg i platit ce svaki klub za koji potpise ugovor momak a to znaci platit cete i vi ,nezz sta podrazumijeva amaterski ugovor i kakva je situacija u tom slucaju ali uglavnom i to treba provjeriti ,sto se tice sabana pehilja on je koliko znam dijete famosa iz hrasnice i kod vas je relativno kratko bio tako nezz sta vi ocekujete za njegaherbion je napisao/la:Za Duraka zeljo je naplatio od Frajburga 75 000 eurica,dosao cistih papira iz Njemacke u Olimpic,Pljevljak i Brkovic imaju amaterske ugovore kao i Pehilj u zelji.Jucer ja pitao i dobio odgovor u klubu.

Sad si se provalio, idi i odmah se objesi i ti i taj sto ti je u klubu ovo rekao !!!herbion je napisao/la:Za Duraka zeljo je naplatio od Frajburga 75 000 eurica,dosao cistih papira iz Njemacke u Olimpic,Pljevljak i Brkovic imaju amaterske ugovore kao i Pehilj u zelji.Jucer ja pitao i dobio odgovor u klubu.
Ako potpisete ugovore sa "nasom" djecom...pare na vidjelo odmah po zakonima FIFE i UEFE, zivio ti meni

Pa što su rastjerali svoju djecu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
novce na sunce 

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
kako igrac moze imati amaterski ugovor a biti medju seniorima nekoliko sezona
Phordas'87 je napisao/la:kako igrac moze imati amaterski ugovor a biti medju seniorima nekoliko sezona
Postoje ugovori --AMATERSKI,PROFESIONALNI I UGOVOR O STIPENDIRANJU------Sa ovakvim ugovorima možeš igrati u u BARCELONI,ČELZIJU,ARSENALU,DINAMU KIJEV.ŽELJI.SARAJEVU.TRAVNIKU I U OLIMPICU,PARTIZANU.VOJVODINI,,,,,,,,,
ako se sarajevo i zeljo godinama muce sa placanjem obaveza pio ne vidim po kojoj logici igraci u olimpicu mogu igrati kao amateri ako je pl bih profesionalna liga
Na žalost ovo je visoka nauka za tebe jarane,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:ako se sarajevo i zeljo godinama muce sa placanjem obaveza pio ne vidim po kojoj logici igraci u olimpicu mogu igrati kao amateri ako je pl bih profesionalna liga
e nek si mu ti reko sta je visoka nauka ne mozes 3 recenice sastavit na ijekavici ili ekavici a da ne pomjesas...pabizo je napisao/la:Na žalost ovo je visoka nauka za tebe jarane,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:ako se sarajevo i zeljo godinama muce sa placanjem obaveza pio ne vidim po kojoj logici igraci u olimpicu mogu igrati kao amateri ako je pl bih profesionalna liga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Imaš problem,nick je napisao/la:e nek si mu ti reko sta je visoka nauka ne mozes 3 recenice sastavit na ijekavici ili ekavici a da ne pomjesas...pabizo je napisao/la:Na žalost ovo je visoka nauka za tebe jarane,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:ako se sarajevo i zeljo godinama muce sa placanjem obaveza pio ne vidim po kojoj logici igraci u olimpicu mogu igrati kao amateri ako je pl bih profesionalna liga
to je sve,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nema potrebe da budes bezobrazan posto je za tebe pisanje visoka nauka a vi svi oko olimpika ste poznati kao visokoobrazovani pocev od clanova uprave pa do vas simpatizera fino sam pitao kako neko moze biti profesionalni fudbaler sa amaterskim ugovorm kako navodite ti i herbion ako mora sarajevo zeljo celik borac siroki pa valjda morate i vi ili ne moratepabizo je napisao/la:Na žalost ovo je visoka nauka za tebe jarane,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:ako se sarajevo i zeljo godinama muce sa placanjem obaveza pio ne vidim po kojoj logici igraci u olimpicu mogu igrati kao amateri ako je pl bih profesionalna liga
Kako ti znaš koliko je ko obrazovan od simpatizera Olimpica?hordas'87 je napisao/la:nema potrebe da budes bezobrazan posto je za tebe pisanje visoka nauka a vi svi oko olimpika ste poznati kao visokoobrazovani pocev od clanova uprave pa do vas simpatizera fino sam pitao kako neko moze biti profesionalni fudbaler sa amaterskim ugovorm kako navodite ti i herbion ako mora sarajevo zeljo celik borac siroki pa valjda morate i vi ili ne moratepabizo je napisao/la:Na žalost ovo je visoka nauka za tebe jarane,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:ako se sarajevo i zeljo godinama muce sa placanjem obaveza pio ne vidim po kojoj logici igraci u olimpicu mogu igrati kao amateri ako je pl bih profesionalna liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.